Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Γειά σε όλους παιδιά! Έχω ένα θεματάκι με το πικαπ που έχω. Το πρόβλημα είναι ότι όταν ακούς μουσική, το ένα κανάλι ακούγεται κανονικά, ενώ το άλλο πιο λίγο. Είναι κάπως έντονο το πρόβλημα, το καταλαβαίνεις ότι ο ήχος του ενός καναλιού είνια πιο μειωμένος, τι όταν έχεις ακουστικά, τι σε ηχεία. Το θέμα το είχε και πριν βάλω preamp, δοκίμασα και άλλα ακουστικά - ηχεία, αλλάξαμε μάλιστα και κεφαλή αλλά το θέμα παρέμενε παρ'όλα αυτά. Οπότε μάλλον είναι το ίδιο το πικαπ. Ποιο παίζει να είναι το πρόβλημα; Έχει κανείς καμιά ιδέα; Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2015 από Επισκέπτης
leftermann Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 σε άλλον ενισχυτή δοκίμασες να συνδέσεις το πικάπ; Ή σε άλλη είσοδο του ίδιου ενισχυτή;
xpapias Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Η μια πλευρά του δισκου;;; Περίεργο μου ακούγεται. Δύσκολο να φταίει το πικάπ. Αλλους δίσκους δοκίμασες;
NikosKallithea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Προθύμως εννοείς δςξι αριστερό κανάλι, οχι πλευρά δίσκου, σωστά???
11demian111 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Eε προφανώς τα κανάλια εννοεί. Λογικά κάτι παίζει με την προενισχυση του καναλιού
NikosKallithea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Τι πικαπ είναι εχει μέσα προενισχυτής ενισχυτή ή τίποτα απο τα δυο
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 δεξί και αριστερό κανάλι εννοώ φυσικά, όχι πλευρά δίσκου. Τι πικαπ είναι εχει μέσα προενισχυτής ενισχυτή ή τίποτα απο τα δυο εχει ενα προενισχυτάκι μέσα το ιδιο το πικαπ ναι
fsbmaniac Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Η καλωδιωση του πικαπ ειναι κατα 99% το rca και 1% η καλωδιωση της κεφαλης... 1
sphinxgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 ότι λέει ο απο πάνω μου. Αν ο προενισχυτής παίζει σωστά όλες τις άλλες πηγές ήχου, τότε είναι θέμα στο πικ απ όπως λέει και ο φίλος. Ενημερωτικά τι πικαπ έχεις?
censOred Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 δεξί και αριστερό κανάλι εννοώ φυσικά, όχι πλευρά δίσκου. εχει ενα προενισχυτάκι μέσα το ιδιο το πικαπ ναι Σχεδόν τίποτα δεν εννοείται σε αυτή την ζωή Social Nick.
AntiCambeR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 1 φορά είχα καταπιεί την βελόνα του πικάπ. Ευτυχώς όμως δεν έπαθα τίποτα,τίποτα,τίποτα,τίποτα,τίποτα. 2
Runner25 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 ψαξε να δεις αν ο ενισχυτης σου εχει gnd 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ενημερωτικά τι πικαπ έχεις? Sansui P-D15 (δεν είναι δική μου η εικόνα) Είναι του πατέρα μου, το έχει από κάπου μέσα με τέλη '80. ψαξε να δεις αν ο ενισχυτης σου εχει gnd ο ενισχυτής; μήπως εννοείς ο προενισχυτής; για ενισχυτή χρησιμοποιώ ένα mini hi-fi system που έχει audio in, όμως σίγουρα δεν έχει θέμα αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα