Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειασας!! Σκεφτομαι να βγαλλω μια προπληρωμενη καρτα ωστε να την βαλλω μεσα στο paypal, και να κανω αγορες μεσω e-bay. 

1)Μπορει να μου πει καποιος γνωστεις ποια τραπεζα ειναι καλη ωστε να διαλεξω;

2)Πως θα φορτωνω τα λεφτα μου στην προπληρωμενη καρτα μεσω ATM;

3)Γενικα οποιαδηποτε πληροφορια να ξερω τι γινετε, γιατι πρωτη φορα θα βγαλλω πιστωτικη καρτα. Ευχαριστω!

Δημοσ.

Γειασας!! Σκεφτομαι να βγαλλω μια προπληρωμενη καρτα ωστε να την βαλλω μεσα στο paypal, και να κανω αγορες μεσω e-bay. 

1)Μπορει να μου πει καποιος γνωστεις ποια τραπεζα ειναι καλη ωστε να διαλεξω;

2)Πως θα φορτωνω τα λεφτα μου στην προπληρωμενη καρτα μεσω ATM;

3)Γενικα οποιαδηποτε πληροφορια να ξερω τι γινετε, γιατι πρωτη φορα θα βγαλλω πιστωτικη καρτα. Ευχαριστω!

εχω την αισθηση οτι δεν γινεται αυτο που θελεις να κανεις.

Μα καλα δεν εχεις ακουσει για τα capital control που ισχυουν στην Ελλαδα?

υ.γ. η προπληρωμενη μπορει να χρησιμοποιηθει μονο για ηλεκτρονικες αγορες σε καταστημα που εχει εδρα στην Ελλαδα.

Δημοσ.

Έχοντας φορτίσει virtual prepaid της εθνικής, μια χαρά εφάρμοσα το γνωστό κολπάκι του request money στο paypal πριν από 2 βδομάδες. Ζήτησα 15€ και το ποσό που μου πήγε στο balance αφαιρώντας τα έξοδα ήταν 13,30€. Δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά αν υπάρχει κάποια ανάγκη να αγοραστεί κάτι από e-bay μέχρι να αρθούν τα CC, είναι όμως μια λύση.

Δημοσ.

Έχοντας φορτίσει virtual prepaid της εθνικής, μια χαρά εφάρμοσα το γνωστό κολπάκι του request money στο paypal πριν από 2 βδομάδες. Ζήτησα 15€ και το ποσό που μου πήγε στο balance αφαιρώντας τα έξοδα ήταν 13,30€. Δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά αν υπάρχει κάποια ανάγκη να αγοραστεί κάτι από e-bay μέχρι να αρθούν τα CC, είναι όμως μια λύση.

ναι αλλα ετσι πληρωσες και για να φορτισεις την προπληρωμενη και μετα πληρωσες και προμηθεια στο paypal για να το φορτισεις...... :(.

• Like 1
Δημοσ.

Με χρεωστικη μπορω να κανω αγορες μεσω e-bay-paypal  κανονικα;

Υπαρχει καποια χρεωστικη που ειναι δωρεαν χωρις να πληρωνω καποιο ποσο καθε χρονο;

Παραμονο τα εξοδα της εκδοσης της;

1) Η paypal εξακολουθει να ειναι απενεργοποιημενη για την Ελλαδα;

2)Αφου ειναι απενεργοποιημενη η paypal ειναι επικυνδινο να κανω αγορες μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο με χρεωστικη καρτα

3)Αρα μονη λυση και ποιο ασφαλης ειναι η πρωπληρωμενη

4)Εχει καποιος πρωπληρωμενη να μου πει τι παιζει και αν μπορω να φωρτωσω τα χρηματα μου μεσω ATM; Αν οχι απο που;

Δημοσ.

Οι χρωστικές είναι δωρεαν και δουλεύουν στο ππ φτιάχνει και ένα ebanking και είσαι έτοιμος

Ναι ομως ειναι ανασφαλης χωρις paypal, ειναι κλειστο το paypal στην χωρα μας, οποτε την εκατσα, αν παραγγειλω κατι απο το εξωτερικο με χρεωστικη καρτα.

Εσεις πως παραγγελνεται δεν φοβαστε χωρις προπληρωμενη;

Ειναι κανεις που εχει προπληρωμενη νε με απαντησει σε αυτα που ρωτα ποιο πανω;

Αδερφε μου μπορεις να με βοηθησεις;

1) Μπορω να φορτωσω την prepaid της εθνικης μεσως ATM η αλλιως πως;

2)Πως θα το κανω αυτο με το paypal που αναφαιρεις και να παραγγελνω στο e-bay χωρις να φαινετε ο αριθμος λογαριασμου της prepaid; Απο την στιγμη που το paypal ειναι κλειστο για την χωρα μας;

Δημοσ.

ναι αλλα ετσι πληρωσες και για να φορτισεις την προπληρωμενη και μετα πληρωσες και προμηθεια στο paypal για να το φορτισεις...... :(.

Σαφώς και έχεις δίκιο. Αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Ήθελα να πάρω ένα ανταλλακτικό για ένα κινητό που το έβρισκα 10€ εδώ και 2,5€ έξω. Μάζεψα και 3-4 άλλες αγορές από μικροπράγματα που θα βγαίνανε γύρω στα 12€ στο σύνολο και φόρτισα με 15. Μου πήρε και 2€ σύνολο 17€. Δηλαδή έξτρα 3,7€ περίπου.

Δημοσ.

Σαφώς και έχεις δίκιο. Αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Ήθελα να πάρω ένα ανταλλακτικό για ένα κινητό που το έβρισκα 10€ εδώ και 2,5€ έξω. Μάζεψα και 3-4 άλλες αγορές από μικροπράγματα που θα βγαίνανε γύρω στα 12€ στο σύνολο και φόρτισα με 15. Μου πήρε και 2€ σύνολο 17€. Δηλαδή έξτρα 3,7€ περίπου.

Εχεις δικαιο, και εγω κατι για το αυτοκινητο μου θελω να αγορασω που εδω το βρισκω 80 ευρω, και στο e-bay το ιδιο ακριβως εχει 12 ευρω μιλαμε τρελη διαφορα! Αλλα θελω να το κανω με ασφαλεια με πλρωπληρωμενη καρτα, μπορεις να με βοηθησεις σε παρακαλω; Ειναι πρωτη φορα που θα βγαλλω, για την εθνικη ενδιαφερομαι!

Δημοσ.

Ανοίγεις ένα λογαριασμό στην Εθνική αν δεν έχεις. Ζητάς κωδικούς για e-banking και σου δίνει μια συσκευή που παράγει κλειδάριθμους. Νομίζω 10€ έχει κόστος και τη δίνουν δωρεάν σε ανέργους. Από το περιβάλλον του e-banking δημιουργείς μια virtual prepaid master card την οποία φορτίζεις (2€ κόστος σε κάθε φόρτιση). Στο PayPal που λογικά έχεις λογαριασμό κάνεις request money και δίνεις ένα άλλο email δικό σου και επιλέγεις ότι είναι για αγορά αγαθών αν θυμάμαι καλά. Έρχεται email εκεί που ζήτησες, και έχει επιλογή να πληρώσεις χωρίς καν να φτιάξεις λογαριασμό PayPal. Δίνεις τα στοιχεία της κάρτας και τα δικά σου που ζητάει και αν όλα πάνε καλά θα μεταφερθεί το πόσο αφού αφαιρεθεί η προμήθεια του PayPal στο balance του κανονικού σου λογαριασμού. Όταν πας να αγοράσεις κάτι στο eBay και προχωρήσεις και κάνεις log in Στο PayPal, λογικά θα σου έχει προεπιλέξει να τραβήξει από το balance. Έτσι ακριβώς το έκανα εγώ.

Δημοσ.

Ανοίγεις ένα λογαριασμό στην Εθνική αν δεν έχεις. Ζητάς κωδικούς για e-banking και σου δίνει μια συσκευή που παράγει κλειδάριθμους. Νομίζω 10€ έχει κόστος και τη δίνουν δωρεάν σε ανέργους. Από το περιβάλλον του e-banking δημιουργείς μια virtual prepaid master card την οποία φορτίζεις (2€ κόστος σε κάθε φόρτιση). Στο PayPal που λογικά έχεις λογαριασμό κάνεις request money και δίνεις ένα άλλο email δικό σου και επιλέγεις ότι είναι για αγορά αγαθών αν θυμάμαι καλά. Έρχεται email εκεί που ζήτησες, και έχει επιλογή να πληρώσεις χωρίς καν να φτιάξεις λογαριασμό PayPal. Δίνεις τα στοιχεία της κάρτας και τα δικά σου που ζητάει και αν όλα πάνε καλά θα μεταφερθεί το πόσο αφού αφαιρεθεί η προμήθεια του PayPal στο balance του κανονικού σου λογαριασμού. Όταν πας να αγοράσεις κάτι στο eBay και προχωρήσεις και κάνεις log in Στο PayPal, λογικά θα σου έχει προεπιλέξει να τραβήξει από το balance. Έτσι ακριβώς το έκανα εγώ.

Ωραια σε ευχαριστω πολυ φιλε κραταω αυτα που εγραψες ωστε να τα ακολουθησω, θα κανω πρωτα ενα e-banking στον υπαρχων λογαριασμο μου στην εθνικη. Μπορεις να φορτωνεις και απο ΑΤΜ την virtual prepaid master card; Επισης θα κανω καινουργιο λογαριασμο στο paypal γιατι δεν εχω αλλο οποτε θα χριαστει να τον ενεργοποιησω με το βιβλιαριο της virtual prepaid master card σωστα;

Δημοσ.

Αν φτιάξεις ebanking ξεχνά τα ατμς

Τώρα επέκτεινες τις ερωτήσεις σου και στα cc, για τα cc υπάρχουν 2-3 θέματα που μπορείς να μάθεις περισότερα

Πληροφοριακα το παυπαλ άνοιξε και πλέον οι απόρριψεις έρχονται από μερικές μονο κάρτες

Ψάξε στο φόρουμ για capital control

Δημοσ.

Ανοίγεις ένα λογαριασμό στην Εθνική αν δεν έχεις.

Δεν νομίζω πως μπορείς να ανοίξεις καινούργιο λογαριασμό με τα capital controls

Δημοσ.

Μπορεις μια χαρα να ανοιξεις καινουργιο λογαριασμο.

Τεσπα τον ηπιαμε ομαδικος με αυτον τον Τσιπρα.

Δεν κανω καμια κινηση κραταω τα λεφτα μου γιατι ερχοντε δυσκολοι καιροι.

Ευχαριστω για τον χρονο σας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...