johnbond Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Χθες μου χάλασε ένα σφράγισμα δοντιού που δεν είχε κλείσει ούτε ένα χρόνο.. Στα καλά καθούμενα έφυγε. Έχει ευθύνη ο οδοντίατρος; Μπορώ να ζητήσω να το φτιάξει δωρεάν ή με μειωμένη αμοιβή ή θα γελάει; Είναι φυσιολογικό να χαλάσει; Από το πουθενά θα πρέπει τώρα να πληρώσω ένα 40-50άρι.
tony81 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είναι σοβαρός γιατρός ναι κάπου θα το συμβιβασετε κυρίως από κατανοηση ή να μην σε χασει από πελάτη..
noFEARgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 εγγυηση για κατι τετοιο δεν υπαρχει . αν παλι θελει να σε κρατησει σαν πελατη θα μπορουσε να στο ξανακανει στην μιση τιμη . Σιγουρα δεν δαγκωσες τιποτα πολυ σκληρο ; πλεον τα λευκα σφραγησματα ( τα μονιμα ) κρατανε για πολυ καιρο .
NikosKallithea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Εγγύηση στα ιατρικά δεν θα βρείς πουθενά στον πλανήτη
censOred Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Σύμφωνα με κοινοτική οδηγία κάθε σφράγισμα καλύπτεται από 2ετή εγγύηση εντός Ευρωπαικής Ένωσης. Όντοπικ:Τα περισσότερα συμβαίνουν στα καλά καθούμενα.Μπορεί να φταίει τόσο ο οδοντίατρος όσο και εσύ.Θαρρώ όμως ότι η ευθύνη του οδοντιάτρου είναι μεγαλύτερη.Έχω 6-7 σφραγίσματα,δεν μου χει φύγει ούτε ενα. Παρόλα αυτά πάρτον ένα τηλέφωνο και εξήγησε του την κατάσταση.
tony81 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί να έτυχε κιόλας. Αν πηγαίνει σε αυτόν γενικά τότε δεν νομίζω να του πει κατι συμβαίνουν αυτά 1
johnbond Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 καλά, το εγγύηση το έγραψα αστειευόμενος.. Σίγουρα δε μάσησα κάτι σκληρό..Έτρωγα μεν, αλλά μακαρόνια.. Θα πάω και βλέπουμε.
noFEARgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 σε ποιο δοντι ηταν ; αν το δοντι ηταν σε πολυ κακη κατασταση και σχεδον κατεστραμενο ισως να φταιει αυτο
cosmos000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είναι σοβαρός ο οδοντίατρός σου,θα στο φτιάξει δωρεάν.
defacer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μήπως αντί να χαλάσει το σφράγισμα αυτό που έγινε ήταν να φύγει μαζί με κομμάτι ότι είχε μείνει από το δόντι; Σε προχωρημένες περιπτώσεις ναι μεν σφράγισμα αλλά αν ήταν εξαρχής οριακά τα πράγματα κάποια στιγμή θα γίνουν αποκαλυπτήρια και δε θα φταίει ο οδοντίατρος.
ALLisCHAOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Αν ήταν πολύ μεγάλο το σφράγισμα ήταν απλά θέμα χρόνου. Εχω πάθει το ίδιο και τελικά πήγα του έβαλα μια θήκη(150 ευρώπουλα αλλά από το να είσαι κάθε τόσο για νέο σφράγισμα και 40αρι...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα