Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες μου χάλασε ένα σφράγισμα δοντιού που δεν είχε κλείσει ούτε ένα χρόνο..

Στα καλά καθούμενα έφυγε.

Έχει ευθύνη ο οδοντίατρος; Μπορώ να ζητήσω να το φτιάξει δωρεάν ή με μειωμένη αμοιβή ή θα γελάει;

Είναι φυσιολογικό να χαλάσει;

Από το πουθενά θα πρέπει τώρα να πληρώσω ένα 40-50άρι.

Δημοσ.

Αν είναι σοβαρός γιατρός ναι κάπου θα το συμβιβασετε κυρίως από κατανοηση ή να μην σε χασει από πελάτη..

Δημοσ.

εγγυηση για κατι τετοιο δεν υπαρχει . αν παλι θελει να σε κρατησει σαν πελατη θα μπορουσε να στο ξανακανει στην μιση τιμη . Σιγουρα δεν δαγκωσες τιποτα πολυ σκληρο ; πλεον τα λευκα σφραγησματα  ( τα μονιμα ) κρατανε για πολυ καιρο . 

Δημοσ.

Σύμφωνα με κοινοτική οδηγία κάθε σφράγισμα καλύπτεται από 2ετή εγγύηση εντός Ευρωπαικής Ένωσης. :P

Όντοπικ:
Τα περισσότερα συμβαίνουν στα καλά καθούμενα.
Μπορεί να φταίει τόσο ο οδοντίατρος όσο και εσύ.Θαρρώ όμως ότι η ευθύνη του οδοντιάτρου είναι μεγαλύτερη.
Έχω 6-7 σφραγίσματα,δεν μου χει φύγει ούτε ενα.

Παρόλα αυτά πάρτον ένα τηλέφωνο και εξήγησε του την κατάσταση.  

Δημοσ.

Μπορεί να έτυχε κιόλας. Αν πηγαίνει σε αυτόν γενικά τότε δεν νομίζω να του πει κατι συμβαίνουν αυτά

• Like 1
Δημοσ.

καλά, το εγγύηση το έγραψα αστειευόμενος..  :-D

Σίγουρα δε μάσησα κάτι σκληρό..Έτρωγα μεν, αλλά μακαρόνια..

Θα πάω και βλέπουμε.

Δημοσ.

Μήπως αντί να χαλάσει το σφράγισμα αυτό που έγινε ήταν να φύγει μαζί με κομμάτι ότι είχε μείνει από το δόντι;

Σε προχωρημένες περιπτώσεις ναι μεν σφράγισμα αλλά αν ήταν εξαρχής οριακά τα πράγματα κάποια στιγμή θα γίνουν αποκαλυπτήρια και δε θα φταίει ο οδοντίατρος.

Δημοσ.

Αν ήταν πολύ μεγάλο το σφράγισμα ήταν απλά θέμα χρόνου. Εχω πάθει το ίδιο και τελικά πήγα του έβαλα μια θήκη(150 ευρώπουλα αλλά από το να είσαι κάθε τόσο για νέο σφράγισμα και 40αρι...)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...