Προς το περιεχόμενο

unsubscribe απο newsletter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα αγοράσει από online sexshop και μου σκάει πάντα στα σπαμ το newsletter, διαφημίσεις κλπ.

Εκεί που λέει unsubscribe δεν είναι clickable.

What kind of scorcery is this? Τι κάνω;

Δημοσ.

Είχα αγοράσει από online sexshop και μου σκάει πάντα στα σπαμ το newsletter, διαφημίσεις κλπ.

Εκεί που λέει unsubscribe δεν είναι clickable.

What kind of scorcery is this? Τι κάνω;

Online Sexshop ?  :mrgreen:  ;) Από τα πιο επικά θεματα που εχω διαβασει στο φορουμ.

Σοβαρά τωρα..Αν δεν  υπαρχει προβλημα στειλε ενα screenshot να δω ισως κατι που δεν βλεπεις σε πμ. 

Δημοσ.

Για αρχή, ένα ευγενικό email προς το site να σε βγάλουν από τη λίστα τους εφόσον η υπηρεσία unsubscribe δεν δουλεύει...

Κατά 2ον, και εφόσον δεν χαμπαριάσουν από το 1ο email, τους απειλείς με καταγγελία.Το έχω δικομάσει σε αντίστοιχη περίπτωση που μου γέμιζαν το box και δεν ξαναενόχλησαν

Δημοσ.

Πρωτα θα μας πεις τι αγορασες και μετα η βοηθεια... :-D

χαχαχαχαχ

παντως ειναι εκνευριστικό να θες να κανεις unsubsribe και να μην μπορείς..

Δημοσ.

Επειδή πάει στα spam δεν είναι clickable. Μετέφερε το στο inbox και δοκίμασε ξανά

WTF??? ΟΚ, το μόνο που μένει είναι να δοκιμάσω αυτό.

Προς το παρόν έχει διαγραφεί και από το σπαμ αυτομάτως απ' το yahoo, οπότε θα περιμένω να ξανάρθει και βλέπουμε.

(Σιγά μωρέ, όποιο και να είναι το κατάστημα, πώς κάνεται έτσι, όλα παρόμοια είναι. Τo newsletter μοιάζει με τα τσοντοσάιτ και διαφημίζει και καλά χρυσές ευκαιρίες σε δονητές κλπ. )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...