sadako-san Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Είχα αγοράσει από online sexshop και μου σκάει πάντα στα σπαμ το newsletter, διαφημίσεις κλπ. Εκεί που λέει unsubscribe δεν είναι clickable. What kind of scorcery is this? Τι κάνω;
blueangel3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Είχα αγοράσει από online sexshop και μου σκάει πάντα στα σπαμ το newsletter, διαφημίσεις κλπ. Εκεί που λέει unsubscribe δεν είναι clickable. What kind of scorcery is this? Τι κάνω; Online Sexshop ? Από τα πιο επικά θεματα που εχω διαβασει στο φορουμ. Σοβαρά τωρα..Αν δεν υπαρχει προβλημα στειλε ενα screenshot να δω ισως κατι που δεν βλεπεις σε πμ.
micahel Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Καπου θα λεει να το ανοιξεις σε browser δοκιμασε απο εκει.
crom251 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Πρωτα θα μας πεις τι αγορασες και μετα η βοηθεια...
Kostasspil Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Χαραμίζεται εκτός μπλα μπλα αυτό το νήμα. Στην χειρότερη κάντο mark as spam
tarantules Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Για αρχή, ένα ευγενικό email προς το site να σε βγάλουν από τη λίστα τους εφόσον η υπηρεσία unsubscribe δεν δουλεύει... Κατά 2ον, και εφόσον δεν χαμπαριάσουν από το 1ο email, τους απειλείς με καταγγελία.Το έχω δικομάσει σε αντίστοιχη περίπτωση που μου γέμιζαν το box και δεν ξαναενόχλησαν
blueangel3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Πρωτα θα μας πεις τι αγορασες και μετα η βοηθεια... χαχαχαχαχ παντως ειναι εκνευριστικό να θες να κανεις unsubsribe και να μην μπορείς..
johnkal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή πάει στα spam δεν είναι clickable. Μετέφερε το στο inbox και δοκίμασε ξανά
sadako-san Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή πάει στα spam δεν είναι clickable. Μετέφερε το στο inbox και δοκίμασε ξανά WTF??? ΟΚ, το μόνο που μένει είναι να δοκιμάσω αυτό. Προς το παρόν έχει διαγραφεί και από το σπαμ αυτομάτως απ' το yahoo, οπότε θα περιμένω να ξανάρθει και βλέπουμε. (Σιγά μωρέ, όποιο και να είναι το κατάστημα, πώς κάνεται έτσι, όλα παρόμοια είναι. Τo newsletter μοιάζει με τα τσοντοσάιτ και διαφημίζει και καλά χρυσές ευκαιρίες σε δονητές κλπ. )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα