Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Μιας και θέλω να αγοράσω RAM για το PC μου και ΟΛΑ τα ελληνικά καταστήματα με απογοήτευσαν λόγω μη διαθεσιμότητας, και μεγάλων χρόνων αναμονής (έως και ακυρώσεων) αν επέλεγα να γίνει παραγγελία του προϊόντος (δεν τους κατηγορώ, είναι δύσκολα τα πράγματα και έτσι να έχουν stock είναι πολύ δύσκολο), θα ήθελα όποιος έχει δοκιμάσει κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα του εξωτερικού (εντός Ευρώπης) που να στέλνει Ελλάδα και να έχει εύλογες τιμές να μου προτείνει. Ψάχνοντας, βρήκα το http://www.hardwareversand.de/en/αλλά διαβάζω mixed reviews... Γιαυτό, προτάσεις για καταστήματα ευπρόσδεκτες. Αν είναι εύκολο, γράψτε και πόσο πάνε τα μεταφορικά για Ελλάδα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Υ.Γ.: Οι μνήμες που θέλω να αγοράσω είναι αυτές (Ναι, αναγκαστικά μπλε και αναγκαστικά 1866MHz :-P) και δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ στην Ελλάδα ετοιμοπαράδοτες και όλοι δίνουν estimated waiting time 10+ μέρες αν κάνω παραγγελία...

Δημοσ.

Το MG φαινεται να εχει αποθεμα.

Τους ρωτησες?

Τη Δευτέρα: πήρα τηλ, μου λένε είναι κρατημένη για άλλον πελάτη, αλλά σε 5 μέρες θα έχουμε καινούρια παραλαβή. ΟΚ κάνω παραγγελία. Μισή ώρα αργότερα, με παίρνουν τηλ "Η μνήμες δεν είναι διαθέσιμες, είναι κρατημένες, μπλα μπλα, αλλά ΔΕΝ ξέρουμε αν/πότε θα ξαναέρθουν". Ήταν ευγενέστατοι πάντως στο τηλέφωνο και με ενημέρωσαν αμέσως. Μου ακυρώνουν την παραγγελία λόγω μη διαθεσιμότητας. Παίρνω πάλι χτες τηλ να ρωτήσω, και μου είπανε τα ίδια και ότι φαίνεται σε απόθεμα γιατί το 1 κρατημένο δεν έχει τιμολογηθεί ακόμα, άρα η ηλεκτρονική αποθήκη δεν μπορεί να ενημερωθεί. Και έτσι είμαι στο ψάξιμο για άλλο μαγαζί... Visionstudio μου είπαν 10+ μέρες, ComputerBeast ~7 μέρες (αν και κάθε μέρα τις αφαιρούν και τις ξαναβάζουν στο site, κάτι παίζει με αυτούς,)... Digital master απλά περίμενα 25 λεπτά στο τηλ χωρίς να απαντήσουν... Αυτά με το RAM adventure μου :X

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το amazon.co.uk με express delivery και guarantee στις 16/9 βγαινει στα ~130e.

Δες it και de αντιστοιχα.

Ευχαριστώ φίλε! Από τότε που είχε σταματήσει το free delivery το Amazon το είχα ξεγράψει, αλλά τώρα ίσως αξίζει. Τα .it και .de θέλουν διαφορετικό account από το .co.uk ή μπαίνω με το ίδιο? Τα μεταφορικά είναι ίδια?

EDIT: Το δοκίμασα μόνος μου, δουλεύει το ίδιο account. Από Amazon.de βγαίνει φτηνότερα, 123€ με express και 119€ με κανονικό delivery. Τη δευτέρα βάζω λεφτά στην prepaid και την παραγγέλνω! Θα έχω πρόβλημα με την κάρτα (λόγω capital controls)?

Επεξ/σία από loukas77
Δημοσ.

Ειναι να σου κατσει, αρκετοι εχουν παραγγειλει.
Δεν χανεις να δοκιμασεις, αλλιως δοκιμασε καποια αλλη καρτα.
Καθε μερα (αν θυμαμαι καλα) στις 00:00 κανουν reset οι τραπεζες για εμβασματα στο εξωτερικο.

Μην ξεχασεις να επιλεξεις το κουτακι για τις 1866, ευκολα μπερδευεται καποιος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...