Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα!!!

ψάχνοντας γιατί το pc είναι αργό με την βοήθεια του forum βρήκαμε ότι ο δίσκος τα παίζει!!!

φοράω 2 δίσκους western digital 500gb.

ο C έχει τους εξής φακέλους: 358gb video, 32gb χρήστες, 21gb windows, 6,5gb εφαρμογές, 29gb διαφορα, 16gb ελεύθερα.

ο F έχει: 125gb photo, 80gb music, 43gb video, 41gb program setups, 28gb games &setup, 22gb smartphone photo/video, 20,5gb job, 402mb office/acrobat κτλ, 69gb ελεύθερα.

η σκέψη μου είναι αν μπορώ να κρατήσω τον χαλασμένο C σαν backup αδειάζοντας τα windows & τις εφαρμογές και βάζοντας εκεί τα 43gb video του F.

έτσι να τον αποσύρω στο ''ράφι'' και να πάρω έναν άλλο για windows/εφαρμογές κτλ

είναι εφικτό ή ριψοκίνδυνο;

τι δίσκο να πάρω γενικότερα και τι προτείνεται ότι με συμφέρει να κάνω με μπάτζετ περίπου τα 60€;

Δημοσ.

Αυτό που θες να κάνεις ίσως λειτουργήσει αλλά είναι ριψοκίνδυνο και δεν αξίζει. Εφόσον ο δίσκος τα παίζει, γιατί να βάλεις μέσα βίντεο; Καλό θα ήταν να αγοράσεις άλλους και να λειτουργήσεις από εκεί. Σου προτείνω να βάλεις και SSD αν πάρεις καινούριους και να περάσεις εκεί τα Windows ώστε να δεις μια πολύ καλή διαφορά.

Δημοσ.

Πεταξέ τον τον χαλασμένο δίσκο, δεν αξίζει. Και να τον κρατήσεις θα σου χαλάσει μετά από λίγο καιρό από μόνος του και θα χάσεις και τα αρχεία σου.

Δημοσ.

αυτό λέω, να πάρω πχ αυτόν και να έχω τον F για αποθήκευση αφού τον ελευθερώσω κατά πολύ και πετάξω πράγματα που δεν χρειάζονται.

Πεταξέ τον τον χαλασμένο δίσκο, δεν αξίζει. Και να τον κρατήσεις θα σου χαλάσει μετά από λίγο καιρό από μόνος του και θα χάσεις και τα αρχεία σου.

:(  :(  :(

Δημοσ.

Ναι, κάτι τέτοιο να κάνεις, αλλά όχι με αυτόν τον SSD. Περίμενε να βγει καμιά προσφορά στα 240-250GB. Υπήρχε μια προσφορά καλή αλλά δεν την πρόλαβες.

http://www.insomnia.gr/topic/581343-ssd-kingston-shss37a240g-929%E2%82%AC-e-shopgr/

Δες σήμερα το βράδυ μετά της 00:00 στο crazy sunday του e-shop. Αν είσαι τυχερός όλο και κάποιον SSD θα βγάλει προσφορά.

• Like 1
Δημοσ.

τελικά λέω να πάρω 1ΤΒ να αποθηκεύσω οτι έχω και στους 2WD και να βάλω τα windows στον παλιό 500gb.

αργότερα που θα πέσουν και οι τιμές σε SSD πέρνω και έναν τέτοιο.

σε HDD τι προτείνεται; 

μια σύγκριση εως 100€ είναι εδώ με μια επιλογή WD των 45€ και όλες οι άλλες απο 70€ και πάνω.

εδώ έχω μόνο σε WD συμβατοί με όλα....ερώτηση: υπάρχει τρόπος να συνδεθούν στη mobo;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...