Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιω εδω και χρονια στο desktop τον Jdownloader ... τους τελευταιους μηνες την εκδοση 2 BETA πλεον ..
Με ειχε βολεψει γιατι αυτο που ηθελα να κανω ειναι να κατεβαζω μεγαλο αριθμο αρχειων (πεταω μεγαλο αριθμο λινκς και μετα οποτε ειναι ανοιχτο το PC κατεβαζει αυτοματα) και παντα δινω τιτλο εγω στο φακελο του αρχειου που θα το πεταξει μεσα .. επισης εχω premium accounts σε 2 file hosters και απο αυτους κατεβαζω κατα βαση.
αλλα και Youtube βιντεο πολλες φορες..

Τελευταια το χρησιμοποιω πολυ στο λαπτοπ (AMD A6-6310, 6 GB) αλλα ταυτοχρονα με αρκετα αλλα προγραμμα και μου δινει την εντυπωση οτι βαραινει την κατασταση οταν το ανοιγω (λογω Java προφανως).

Κατα καιρους τα προηγουμενα χρονια ειχα τσεκαρει 3-4 αλλους downloader αλλα δεν με βολεψε κανεις (ειτε μου φανηκε περιεργη η λειτουργια τους, ειτε δεν καταφερα να κανω σωστα τα απλα που ηθελα)..

Αυτη τη στιγμη ποιον θεωρειτε καλυτερο, σχετικα ελαφρυτερο downloader? που να με καλυπτει στα 2-3 πραγματα κια που θελω;

Δημοσ.

Για youtube συμφέρει το j downloader. Προσωπικά για τα υπόλοιπα έχω idm. Ελαφρύ + γρήγορο.

το IDM δεν ειναι δωρεαν θυμαμαι ε; ωομιζω το ειχα δοκιμασει αλλα κατι δεν μου πηγαινε καλα..

απο youtube δεν κατεβαζει με την ιδια ευκολια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκιμασε τον mipony

http://www.mipony.net/en/

ειναι σαν τον jdownloader αλλα πολυ ελαφρυτερος.

πριν ακομα προλαβω να το δουλεψω... σε idle κατασταση και οι 2...

σε Asus Transformer T100 (2GB ram) με Windows 10..

και το Mipony ανεβοκαταβαζει συνεχεια τη χρηση CPU απο 1%-8%...και μνημη περισσοτερη καβατζωσε..

γιατι ετσι;

post-62534-0-57817700-1442226662_thumb.jpg

στο κατεβασμα του ιδιου αρχειου, πανω κατω την ιδια CPU χρησιμοποιουσαν, αλλα το Mipony δεσμευε λιγο περισσοτερη μνημη... αλλα μιλαμε για 50κβ οχι τιποτα σπυδαιο..

βλεπω Youtube βιντεο δεν κατεβαζει.. με ενδιαφερει και αυτο

Επεξ/σία από MasterX

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...