manzah80 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν στεκει αυτο που γραφεις τι παει να πει ειλικρινης στην ψυχιατρικη?
thiva7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Αν οι ψυχολογοι ηταν ειλικρινης δεν θα υπηρχε το επαγγελμα. Τι θες να πεις με αυτό? Ότι δεν θα έχει νόημα να συνεχίσω?
doubtful Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Βρες έναν καλό ψυχίατρο ο οποίος θα σου δώσει κάτι για να νιώσεις καλύτερα , και μετά κάνε μερικές συνεδρίες στις οποίες θα σε βοηθοήσουν να δεις τα πράγματα λίγο καθαρότερα. το ελυσες το προβλημα. γαματος. Οι ψυχίατροι από την άλλοι είναι γιατροί οπότε δεν είναι μόνο θεωρίες και κουβεντούλα αλλά σου γράφουν και τίποτα αμα κρίνουν ότι χρειάζεται. ναι ενω τα φαρμακα θα λυσουν το προβλημα σου. αναρωτιεμαι αν εισαι φαρμακοποιος... Τι θες να πεις με αυτό? Ότι δεν θα έχει νόημα να συνεχίσω? γραψου kick-boxing η τιποτα τετοιο. ειναι καλο να τρως ξυλο. βοηθαει.
manzah80 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Τα φαρμακα δεν θα του λυσουν το προβλημα αλλα επειδη δεν εχεις ασχοληθει μαλλον υπαρχουν περιπτωσεις που εχουν συμβει πραγματα που δεν μπορει να αντιμετωπισει με τιποτα ο ασθενης χωρις αγωγη.Εκει μπορει να σωσει ακομα και ζωη το ψυχοφαρμακο.Μερικοι εγκεφαλοι ειναι ασταθεις απο την μερα που γενηθηκανε υπαρχει γενετικη προδιαθεση για ψυχικες ασθενειες. 1
margaritagr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 ΑΥτες οι γενικοτητες απο ραδιο αρβυλες με τρελαινουν... Τα ψυχικα προβληματα δεν ειναι ευκολο να ξεπεραστουν. Υπαρχουν ανθρωποι που κανουν χρονια ψυχοθεραπειες. Τα προβληματα μπορει να ειναι απο χαμηλη αυτοπεποιθηση εως κλεπτομανια κ δε ξερω εγω τι αλλο. Ψυχιατρος κ ψυχολογος μπορουν ν Αλληλοσυμπληρωνονται αλλα σε καμια περιπτωση ο ενας δεν υποκαθιστα τη δραση του αλλου. Πολλοι ψυχιατροι συνεργαζονται και με ψυχολογους. Το φαρμακα δεν ειναι η ευκολη λυση οπως πιστευουν πολλοι. Το θεμα ειναι να δουλεψεις με τον εαυτο σου και να βρεις τι φταιει γι αυτο που σε απασχολει. Πολλοι πανε σε ψυχολογο περιμενοντας να τους δωσει λυσεις.. Δεννειναι ετσι ομως. Ο ψυχολογος σε βοηθα να δεις το προβλημα σου και σε ενδυναμωνει για να το αντιμετωπισεις. 5
V for Vagelis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Για αρχή;! Μετά που θα πήγαινες δηλαδή; Πιθανότατα και πουθενά αλλού, εκτός κι αν κριθεί απαραίτητο... Όντως...ψυχίατρο πρώτα? Γενικά περνάω την χειρότερη περίοδο που μπορώ να θυμηθώ, ακόμα και σε χειρότερες καταστάσεις δεν ήμουν έτσι. Και το θέμα είναι με επηρεάζει παντού , δεν μπορώ να κάνω τίποτα, δεν δουλεύω ,δεν τρώω...δεν κάνω τίποτα. Δεν μπορώ να συμμαζέψω της σκέψεις μου με τίποτα . Αν περνάς πολλές ώρες μόνος στο σπίτι, ίσως να προσπαθούσες να βγαινες έξω περισσότερο και να βλεπες κόσμο γενικά. Μπορώ να σου πω τι βοήθησε εμένα σε περιόδους κατάθλιψης αλλά και άγχους: - Ως φοιτητης άρχισα να πηγαίνω βιβλιοθηκη για διάβασμα/εργασίες (είτε μόνος είτε με φίλους) αντί να κάθομαι σπίτι. - Αθλητισμός σε κάποιο σύλλογο ή με παρέα (στη περίπτωση μου πολεμικές τέχνες, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, ποδήλατο), γιατί μόνος είναι δύσκολο να κάτσεις να αθληθείς συστηματικά. - Μαγειρική σαν ασχολία, αλλά και για να τρως καλά. Δες βίντεο μαγειρικής στο youtube και ψήσου να φτιάξεις κάτι που σου αρέσει. Κάλεσε και κανα φίλο για φαί. Ολα τα παραπάνω πχ σε βάζουν σε ένα πρόγραμμα και σε βοηθούν και στο θέμα του ύπνου. Βέβαια αν έχεις πιάσει πάτο και δε μπορείς ούτε καν να σηκωθείς από το κρεβάτι είναι δύσκολο να ξεκινήσεις το οτιδήποτε... Εκεί χρειάζεσαι οικογένεια και φίλους κοντά σου και πιθανώς και κάποια φαρμακευτική αγωγή για να πάρεις λίγο μπρος στην αρχή. 1
LiquidTroll Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Λοιπόν , επειδή πάσχω απο διπολική διαταραχή , και σίγουρα έχω την μεγαλύτερη εμπειρία απο όλους σας εδώ μέσα , να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα. Μονο το αλκοολ δεν έχω...όλα τα άλλα τα κάνω σκατά, δεν κοιμάμαι σωστές ώρες, δεν τρώω πολυ οπως ειπα πιο πανω.....γενικα προσπαθώ να συμμαζευτώ άλλα δεν μου βγαίνει :/ Η σωστή αγωγή , θα φτιάξει τα επίπεδα σεροτονίνης στον εγκέφαλό σου , με αποτέλεσμα να φτιάξει και η διάθεση , και ο ύπνος , και η όρεξή σου για φαί Βασικά δεν ανέφερα ένα σημαντικό σημείο. Έχω ξεκινήσει το ψυχολόγο απλά φοβάμαι μην χάνω το χρόνο μου και τα λεφτά μου τσάμπα. Αυτό.... ήθελα να ρωτήσω για να μου φύγουν η αμφιβολίες μπας και το δω πιο ζεστά το πράμα μετά. Και νομίζω το βλέπω πιο ζεστά τώρα.ΞΞεκίνησα γυμνάστριο για μετά από παρότρυνση φίλων . Την πρώτη μέρα ένιωσα ότι ξεχνιέμαι και βοηθάει. ..την άλλη μέρα πέρα από εξάντληση που ένιωθα επειδή δεν είχα τραφεί σωστά τρωγομουν με τα ρούχα μου να φύγω γιατί με πίεζαν η σκεψεις...όχι ότι αλλού θα έβρισκα παρηγοριά και θα ξέχναγα. Απλά δεν με χώραγε ο τόπος εκείνη την ώρα Το γυμναστήριο δεν θα σε βοηθήσει , άσε τι λένε μερικοί εδω μέσα. Προτείνω , ΑΦΟΥ έχεις νιώσει καλύτερα , να γραφτείς κολυμβητήριο. Τα ψυχοφαρμακα μην τα θεωρειτε καραμελες παντως εχουν φριχτες παρενεργειες καποια ,επισης οι βενζοδιαζεπινες που τις γραφουν με το κιλο στην ελλαδα δεν διαφερουν πολυ απο την πρεζα για να τις κοψεις θα δεις το χριστο φανταρο.Επισης ολα αυτα σχεδον ολα μαλλον προκαλουν στυτικη δυσλειτουργια που θα σου προκαλεσει ακομα χειροτερη θλιψη.Χωρις λιμπιντο εισαι νεκρος γενικα. Ήμαστε στο 2015. Όχι στο 1950. Επιτέλους , αυτή ηυ καραμέλα περι "ψυχοφαρμάκων" που σε κάνουν ζόμπι ή έχουνε παρενέργιες ή δεν τα χρειάζεσαι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. Επιτέλους δηλαδή , ενημερωθείτε λίγο. Επίσης , όποιος γράφει βενζοδιαζεπίνες σε άνθρωπο < απο 80 χρονών , δεν είναι ψυχίατρος , είναι εγκληματίας (μιλάω εκ πείρας). Αυτό το κάνουνε συνήθως κάτι Ψυχίατροι οι οποίοι είναι λίγο μαλάκες , και δενα ασχολουντε πραγματικά με τους ασθενείς. το ελυσες το προβλημα. γαματος. ναι ενω τα φαρμακα θα λυσουν το προβλημα σου. αναρωτιεμαι αν εισαι φαρμακοποιος... γραψου kick-boxing η τιποτα τετοιο. ειναι καλο να τρως ξυλο. βοηθαει. Εντάξυ φίλε μου , με το kick - boxing λύνεις όλα σου τα προβλήματα. Γενικά , εάν δεν έχετε εμπειρία , καλό είναι να μην πετάτε μαλακίες. Μιλάτε σε έναν άνθρωπο , ο οποίος , απο τα συμπτώματα και μόνο που μας περιγράφει , περιγράφει μια καταθλιπτική διαταραχή. Ξαναλέω , επειδή μου τα είχανε πει και μένα αυτά ( Βρες γκόμενα , γράψου γυμναστήριο , ελα ρε μαλακα τι σου λείπει) , και εγώ έχω ψυχιατρικό πρόβλημα που οφείλεται σε DNA( πρόβλημα με την ντοπαμίνη) , ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να δίνεται συμβουλές σε κάτι που δεν ξέρετε και δεν έχετε εμπειρία. Επίσης , επειδή οι ψυχιατρικές διαταραχές υπήρχαν,υπάρχουν , και η κατάσταση που ζούμε έχει βγάλει στην επιφάνεια σε πολλους ανθρώπους τις υφέρπουσες διατραραχές , σας παρακαλώ , ενημερωθείτε! Είναι απαράδεκτο , εν έτει 2015 , οπου το Ιντερνετ υπάρχει παντού , να ακουω ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΕΣ. Οπου ταλιμπανιες = πάνε γυμναστήριο , γάμα κανα γκομενάκι , ελα ρε τι σου λείπει , τραβα σκάψε κανα κήπο , είσαι αδύναμος , είσαι μαλακας που νιώθεις έτσι κλπ κλπ κλπ Η κατάθλιψη είναι διαταραχή διάθεσης που στην ουσία βιολογικά συμβαίνει απο πτώση της σεροτονίνης. Οι λόγοι της πολύ χαμηλής σεροτονίνης είναι είτε γενετικοί (πρόβλημα με την σεροτονίνη) , είτε ψυχολογικοί (πχ. έχασα τον πατέρα μου και για κάποιο διάστημα είμαι κομμάτια, δηλαδή μετά απο μεγάλο στρές) ή και τα δύο. Οπότε τα αντικαταθλιπτικά , δουλέυουνε ακριβώς σε αυτό! Στην παραγωγή σεροτονίνης για να βελτιώσουνε το πρόβλημα βιολογικά πρώτα απο όλα! Οπότε , η συμβουλή μου για σένα φίλε μου είναι η εξής. Εφόσων βλέπεις ότι έχεις αυτά τα συμπτώματα να μιλήσεις με έναν καλό και έμπειρο ψυχίατρο. Να καθορίσει το πρόβλημα σοβαρά και με υπευθυνότητα. Αυτό που έχει σημασία στην τωρινή σου κατάσταση , είναι να ξαναφέρεις το σώμα σου σε μια καλή και ήρεμη κατάσταση. ΑΦΟΥ φέρεις το σώμα σου( το μυαλό σου στην ουσία) σε πιο ήρεμη κατάσταση , θα δεις τα πράγματα πιο ήρεμα , με άλλο μάτι , και φυσικά , αφού ηρεμήσεις(κοιμηθείς καλύτερα , φας καλύτερα , νιώσεις καλύτερα) , ΤΟΤΕ μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές στην ζωή σου (γυμναστήρια και ότι άλλο σου προτείνανε παραπάνω) Εάν θες να σου προτείνω καλό γιατρό έλα πριβέ. Ελπίζω να βοήθησα. 8
defacer Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μπακάλικα: ένας καλός ψυχολόγος σε βοηθάει να καταλάβεις από που πηγάζει το πρόβλημα σου και σου δίνει πατήματα για να βρεις από που να το πιάσεις για να το αντιμετωπίσεις. This is no joke. Μου κάνει εντύπωση που λένε κάποιοι για απατεώνες, με την ίδια λογική παιδιά απατεώνες είναι και όσοι κάνουν ιδιαίτερα αφού μπορείς να το κάνεις και μόνος σου. Βιβλία υπάρχουν, φροντιστήρια υπάρχουν, γυμναστήρια υπάρχουν, απατεωνιά το ιδιαίτερο. 2
manzah80 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Ακου λιγο εγω οτι γραφω απο αναβολικα μεχρι αντικαταθληπτικα τα χω τεσταρει πανω μου.Αυτα που ξερω για τα ssri και τα snri τις βενζοδιαζεπινες και αλλα πολλα και διαφορα δεν θα τα μαθεις ποτε γιατι δεν εχεις το μικροβιο να ασχοληθεις τοσο.Οι παρενεργειες ειναι ελεινες το να μου γαμαει τις καβλες το να με ριχνει σωματικα γιατι ολα αυτα σου ριχνουν την τεστοστερονη την φυσικη οπως επισης και κατι τασεις για εμετο κατα την διαρκεια της προσαρμογης απο κανα δυο.Θες να παμε στις αλλαγες που προκαλουνε στους ηλεκτρολυτες σου?Στο πως αλλοιωνουν την αποροφηση των μεταλων και των βιταμινων?Γενικα τα ψυχοφαρμακα σε κανουνε μαλθακο.Μερικα μπορει να σου αφησουν και μονιμο προβλημα στην στυση οπως το ακους.Τις βενζοδιαζεπινες μου τις ειχε δωσει ο ηλιθιος ενω ειχα φοβερο προβλημα με τα νευρα μου και μου τα εκανε χειροτερα απο τυχη δεν σκοτωσα κανεναν καθαρα.Οταν πλησιαζει η ωρα να παρεις το ζαναξακι και τυχει να μην το χεις πανω σου και σε πιασει κρυος ιδρωτας τρεμουλο και τρεμεις απο τα νευρα γιατι το ζαναξ παει και δενει πανω στον gaba receptor εκει που δενει και το αλκοολ τα νευρα βγαινουν εκτος καθε ελενχου.Το ζαναξακι επισης μπορει να σου αφησει ενα προλβηματακι στην μνημη ΜΟΝΙΜΟ μετα απο μακροχρονια χρηση.Το να κατσω να σου αναλυσω παραπανω δεν εχει νοημα γιατι δεν θα ξερεις τι θα σου γραψω.Οποτε πριν γραψεις οτι λεω μαλακιες η οτι αλλο ξανασκεψου το.Η καταθλιψη βιοχημικα ειναι πολυ ποιο πολυπλοκη απο αυτο που γραφεις δηλαδη μονο ελλειψη σεροτονινης πηραμε το χαπι και γιναμε καλα.Η σεροτονινη επισης σου ριχνει την ορεξη για φαγητο σου ριχνει την ορεξη για υδατανθρακα συγκεκριμενα που ειναι και η πηγη της ενεργειας.Εσυ επισης που χεις διπολικη διαταραχη αν παιρνεις ssri χωρις σταθεροποιητη κινδυνευεις ανα πασα στιγμη με μανιακο επεισοδιο.Δεν εχεις προβλημα με ντοπαμινη οπως γραφεις αυτο ειναι αποτελεσμα του προβληματος η υπερβολικη η ελαχιστη ντοπαμινη ειναι ενας διακοπτης στον εγκεφαλο που κραταει καποιες σταθερες στους διπολικους ο διακοπτης γυρναει οποτε του καβλωσει η οποτε εχεις πολυ στρες,εισια σε κινδυνο η παρεις ναρκωτικα αναβολικα η πινεις 40 καφεδες την μερα. 2
LiquidTroll Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ακου λιγο εγω οτι γραφω απο αναβολικα μεχρι αντικαταθληπτικα τα χω τεσταρει πανω μου.Αυτα που ξερω για τα ssri και τα snri τις βενζοδιαζεπινες και αλλα πολλα και διαφορα δεν θα τα μαθεις ποτε γιατι δεν εχεις το μικροβιο να ασχοληθεις τοσο.Οι παρενεργειες ειναι ελεινες το να μου γαμαει τις καβλες το να με ριχνει σωματικα γιατι ολα αυτα σου ριχνουν την τεστοστερονη την φυσικη οπως επισης και κατι τασεις για εμετο κατα την διαρκεια της προσαρμογης απο κανα δυο.Θες να παμε στις αλλαγες που προκαλουνε στους ηλεκτρολυτες σου?Στο πως αλλοιωνουν την αποροφηση των μεταλων και των βιταμινων?Γενικα τα ψυχοφαρμακα σε κανουνε μαλθακο.Μερικα μπορει να σου αφησουν και μονιμο προβλημα στην στυση οπως το ακους.Τις βενζοδιαζεπινες μου τις ειχε δωσει ο ηλιθιος ενω ειχα φοβερο προβλημα με τα νευρα μου και μου τα εκανε χειροτερα απο τυχη δεν σκοτωσα κανεναν καθαρα.Οταν πλησιαζει η ωρα να παρεις το ζαναξακι και τυχει να μην το χεις πανω σου και σε πιασει κρυος ιδρωτας τρεμουλο και τρεμεις απο τα νευρα γιατι το ζαναξ παει και δενει πανω στον gaba receptor εκει που δενει και το αλκοολ τα νευρα βγαινουν εκτος καθε ελενχου.Το ζαναξακι επισης μπορει να σου αφησει ενα προλβηματακι στην μνημη ΜΟΝΙΜΟ μετα απο μακροχρονια χρηση.Το να κατσω να σου αναλυσω παραπανω δεν εχει νοημα γιατι δεν θα ξερεις τι θα σου γραψω.Οποτε πριν γραψεις οτι λεω μαλακιες η οτι αλλο ξανασκεψου το.Η καταθλιψη βιοχημικα ειναι πολυ ποιο πολυπλοκη απο αυτο που γραφεις δηλαδη μονο ελλειψη σεροτονινης πηραμε το χαπι και γιναμε καλα.Η σεροτονινη επισης σου ριχνει την ορεξη για φαγητο σου ριχνει την ορεξη για υδατανθρακα συγκεκριμενα που ειναι και η πηγη της ενεργειας Οτι ναναι, δεν κατάλαβα καν τι θες να πεις. Επίσης , δεν ξέρω ποιος σου έδωσε Xanax , το xanax το παίρνουνε γριές , όπως και το Tavor. Ναι , είναι εθιστικά για αυτό και δεν γράφονται. Σε συμβουλεύω να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2015 από Snoob
manzah80 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα και εγω σου απανταω οτι δεν ξερεις τι σου γινετε χωρις παρεξηγηση.Το ζαναξ το πινει η μιση ελλαδα που ζεις?
LiquidTroll Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλα και εγω σου απανταω οτι δεν ξερεις τι σου γινετε χωρις παρεξηγηση.Το ζαναξ το πινει η μιση ελλαδα που ζεις? Το Xanax και γενικά οι βενζοδιαζεπίνες , είναι χάπι 70ς. Οποιος ψυχίατρος το χορηγεί είναι ανενημέρωτος μαλακας. Επίσης , αν νομίζεις οτι τα "ψυχοφάρμακα" έχουνε παρενέργιες , τότε σε συμβουλεύω να διαβάσεις τις παρενέργειες της απλής αντιβίωσης που σου γράφει ο παθολόγος όταν έχεις ίωση. Ακόμα και ο καφές έχει σοβαρές παρενέργιες , αλλά ο κόσμος τον πίνει με κουβάδες. Τα SNRIs , και όχι τα SSRIs (πάλι χάπια 80ς) , έχουνε μειώσει κατα πολύ αυτές τις παρενέργιες. Επίσης , δεν συμβάινουνε όλες οι παρενέργιες σε όλους. Εμένα πχ, τον πρώτο καιρό μου φέρνανε ζαλάδες , αλλά με ήρεμη συζήτηση με τον γιατρό μου είπε θα περάσει. Επίσης , κάτι άλλο που κάνουνε είναι καθυστέρηση στην εκσπερμάτωση. Αλλά και πάλι όχι σε όλους. Ακόμα και βασιλικό πολτό να πιεις , που είναι φυτικός , σε σένα μπορεί να κάτσει καλά και σε μένα όχι. Μην λέμε ότι θελουμε , διαφορετικοί οργανισμοί αντιδρουν διαφορετικά , και φυσικά ,δεν υπάρχει αγωγή χωρίς παρενέργειες. Απλά , τα φάρμακα της ψυχιατρικής , πλεον , είναι 4ης γενειας , και τα έχουνε σχεδόν εξαλείψει. Για να καταλάβετε όλοι σας πόσο πολύ έχουνε εξελιχθεί , άνθρωποι με ψυχώσεις και σχιζοφρένεια , παίρνουν πλέον το φαρμακάκι τους , και ζουνε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ την ζωή τους , χωρίς νοσηλείες κλπ. Παντρευοντε , δουλέυουνε και ζούνε κανονικά. ΥΓ προς όλους : Εμένα τα προβλήματα ξεκίνησαν περιπου το 2000 , όπου ήμασταν ακόμα πιο Ταλιμπαν όσο αναφορά τις ψυχιατρικές ασθένειες. Βίωσα πολύ ρατσισμό , και έχασα φίλους , που με θεωρούσανε τρελό , μαλακα , μαλθακο και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Σήμερα , μετά απο αρκετή ταλαιπωρία ομολογώ , δουλευω με δική μου επιχείρηση , έχω κοπέλα , ζω κανόνικότατα και με καλούς φίλους. Σας παρακαλώ θερμά , κάντε μια χάρη στον εαυτό σας , και αντιμετωπίστε τον διπλανό σας με αγάπη και κατανόηση , και μην τον κάνετε να αισθάνετε άσχημα για τον εαυτό του. Όποιος και αν είναι ο διπλανός σας , είτε αγνωστος , είτε φίλος ή δικό σας άνθρωπος. Η ψυχιατρική πάθηση είναι σαν τον Διαβήτη , είτε την έχεις είτε δεν την έχεις , και δυστυχώς τώρα η κρίση , έχει φέρει στην επιφάνεια πολλές παθήσεις σε πολλά άτομα , οι οποίοι ντρέποντε να ζητήσουνε βοήθεια , θεωρόντας ότ αυτό το κάνουνε οι αδύναμοι που πέρνουν "ψυχοφάρμακα". Σας παρακαλώ θερμά , ενημερωθείτε και συμβουλέψτε αυτά τα άτομα , με αγάπη, να βοηθήσουνε τον εαυτό τους. Δεν είναι ντροπή , ίσα ίσα , είναι δύναμη να βοηθήσεις τον εαυτό σου ! Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2015 από Snoob 7
bluesattack Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Τι θες να πεις με αυτό? Ότι δεν θα έχει νόημα να συνεχίσω? Για αρχη μην περιμενεις τηλεδιαγνωση .Αυτα που ρωτας εδω, βελτιωση , πιθανοτητα αγωγης, πρεπει να τα ρωτησεις στον ψυχολογο.Δεν ειναι Θεοι αλλα ειναι επαγγελματιες.Παρε και μια δευτερη γνωμη αν θελεις.Πηγαινε και σε ψυχιατρο.Αλλα μην μπλεξεις με τις ''προσωπικες εμπειριες'' αλλων που δεν εχουν καμμια σχεση με την δικη σου περιπτωση και της βαρυτητα η οχι αυτης .Συζητησε τα ολα , για να αποφυγεις και τον φαυλο κυκλο απογοητευσης -καχυποψιας (με ξεπεταξε στα γρηγορα, καθυστερει για να μου τρωει τα λεφτα,, με χαπακωκει για να κονομαει κλπ )- επιπλεον αγχους
manzah80 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μην μπερδευεις την φλουοξετινη πχ με την εσκιταλοπραμη η εσκιταλοπραμη ειναι φαρμακο των 90ς και μια χαρα παρενεργειες εχει.Μην σε παω σε κανα δυο snri που μου ρχονται στο μυαλο εκει να δεις το στομαχι σου τι θα παθει για κανα μηνα μεχρι να το μαθει.Δεν σου ειπα οτι ειναι του σατανα και θα πεθανεις απλα η γνωμη μου ειναι απο την εμπειρια μου και επειδη μολις δω τετοια φαρμακα μου ρχετε να ξερασω επιτοπου ολα αυτα τα φαρμακα επεμβαινουν στην βιοχημια του εγκεφαλου και δεν γινετε να μην εχεις παρενεργεια οταν πας να αλλαξεις κατι που ο εγκεφαλος λαμβανει σαν μονιμη και σταθερη κατασταση οπως η δικια σου.Ισως εμενα με εκνευριζουν τοσο αυτες οι παρενεργειες εσυ μπορει να εισαι οκ με αυτες εγω με τιποτα.Για εναν ανθρωπο που γουσταρει να γυμναζετε καθε μερα με σκληρες προπονησεις ειναι καταστροφη οπως στο λεω γενικα στους πολυ δραστηριους ανθρωπους.Στο ξαναλεω παντως εσυ με το προβλημα που εχεις χρειαζεσε οποσδηποτε σταθεροποιητη διαθεσης αλλοιως παιζεις με την φωτια και στο λεω φιλικα.Ουτε snri πρεπει να παιρνεις γιατι η νοραδρεναλινη σου ειναι που κλειδωνει η ανεβαινει στο θεο αναλογα σε ποια φαση της διπολικης εισαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις