Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να δημιουργήσω ένα site αρχικά free και στην συνέχεια (που εξαρτάτε από διάφορους παράγοντες) να αγοράσω κάποιο domain. διάβασα κάποιους οδηγούς και είδα ότι μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο μέσο κάποιον άλλων site όπως το webnoder πχ. H ερώτηση είναι αν πέρα από το περιεχόμενο του site μπορώ να βάλω chat να φτιάξω κάτι σαν φόρουμ όπου θα μπορεί κάποιος να postαρει κάτι κτλ. είμαι τελείως αρχάριος έχω διαβάσει κάποια πράγματα αλλά δεν έχω πειραματιστει ποτέ και ως γνωστόν τρώγοντας σου έρχεται η όρεξη.. 

Δημοσ.

Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση, σε αυτό που έχω στο μυαλό μου απαραίτητη προϋπόθεση είναι το forum και το chat θέλω να μάθω αν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο με τον free τρόπο η αν πρέπει να πληρώσω?

Δημοσ.

Νομίζω ότι και για blog υπάρχουν widgets για forum και chat. Επειδή έχω blog και ασχολούμαι περιεργάζομαι τα σχετικά, νομίζω υπάρχουν.

Δημοσ.

μεσο ποιου site εχεις φτιαξει το blog σου φιλε μου?

blogger.com. Αν θυμάμαι καλά και η ίδια σελίδα σου δίνει την δυνατότητα, αλλά σίγουρα υπάρχουν σελίδες και blogs που σου δίνουν τέτοια widgets. Αν θέλεις ψαξτο πριν ξεκινήσεις.

Στο δικό μου irineossamothraki.blogspot.gr δεν μου χρειάζεται κάτι τέτοιο, σου είπα όμως ότι επειδή ψάχνω διαφορά νομίζω το είδα.

Δημοσ.

blogger.com. Αν θυμάμαι καλά και η ίδια σελίδα σου δίνει την δυνατότητα, αλλά σίγουρα υπάρχουν σελίδες και blogs που σου δίνουν τέτοια widgets. Αν θέλεις ψαξτο πριν ξεκινήσεις.

Στο δικό μου irineossamothraki.blogspot.gr δεν μου χρειάζεται κάτι τέτοιο, σου είπα όμως ότι επειδή ψάχνω διαφορά νομίζω το είδα.

Καταρχήν συγχαρητήρια για την δουλειά σου στο blog και σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τις απαντήσεις σου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...