kathytherion Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα Ποσοι απο σας ειχατε ατυχηματα που επηρεασαν το γονατο, οπως ρηξεις συνδεσμων και εξαρθρωση? Πως το παθατε και πως σας επηρεασε? Κανατε καποιου ειδους αποθεραπεια? Αλλαξε η ζωη σας μετα το γεγονος? Ειχα παθει εξαρθρωση επιγονατιδας και ρηξη εσω πλαγιου περυσι και ακομη προσπαθω να επανελθω στη φυσικη κατασταση που ριχα πριν γιατι η ιστορια μου αφησε κουσουρι 7 κιλα και φοβια μην το ξαναπαθω. Επισης αν ψιλοσκονταψω και το ζορισω με ποναει για ολη την ημερα. Κατι αντιστοιχο επαθε και ο φιλος μου προπερσι στο ποδοσφαιρο, ρηξη χιαστου. Αυτος μπηκε χειρουργειο, μετα απο 2 χρονια το χτυπημενο ποδι ειναι αισθητα πιο αδυνατο κ ειναι πεσμενος ο τετρακεφαλος, ενω εχει διακοψει τελειως το ποδοσφαιρο( επαιζε 1 φορα την εβδομαδα ανελλιπως) με αποτελεσμα να πεσει κ η φυσικη του κατασταση. Εσεις οως το αντιμετωπισατε?
tomato9 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ποσοι απο σας ειχατε ατυχηματα που επηρεασαν το γονατο, οπως ρηξεις συνδεσμων και εξαρθρωση? Πως το παθατε και πως σας επηρεασε? Αλλαξε η ζωη σας μετα το γεγονος? ειχα προσγειωθει σε ενα χωραφι και ακουγοντας κατι εγχορδα παω προς τα εκει και βλεπω κοσμο να χορευει ζεμπεκιες. κανω να παρω δυο στροφες κι εγω και κρακ... μετα ειχα προβλημα με τα ποδοστηρια του χανεμπου και με βγαλαν σε διαθεσιμοτητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα