Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα ελπιζω να ειμαι στο σωστο θεμα λοιπον εχω ενα θεμα και με εχει φαει το ανχος τοσο καιρο

πηγα σε ιντερνετ cafe για να κανω κατι δουλέιες με το usb μου και ανηξα καταλαθος καπια αρχεια που εχω εκει μεσα και ειναι προσωπικα φοβαμε οτι αυτος που ειχε το ιντερνετ cafe παρακολουθουσε την οθονη μου απο τον κεντρικο υπολογιστη μεσο του προγραματος που εχουν τα net. Το ερωτημα μου ειναι οταν καποιος βλεπει την οθονη σου μεσο του προγραματος αυτο που βλεπει αποθηκευεται καπου η απλος ειναι για εκεινη τη στιγμη?

δηλαδη φανταστιτε οτι ειστε στον κεντρικο πσ του νετ και πατατε δεξι κλικ στο πσ που καθομαι εγω κ εχει μια επιλογη για να σου διξει ακρυβος αυτο που βλεπω εγω στην οθονη μου.

ειναι πολυ μπακαλιστικη η περιγραφη μου αλλα δεν ξερω πως αλιως να το περιγραψω συγγνωμη

Δημοσ.

Στα net cafe δεν παρακολουθούν τις οθόνες από τους clients. Τουλάχιστον όχι με τα σωστά προγράμματα διαχείρισης και όχι χωρίς να προειδοποιείται ο χρήστης, γιατί μπορεί να είσαι σε net cafe αλλά το τι κάνεις και τι βλέπεις στους υπολογιστές είναι προσωπικά δεδομένα.

Τώρα, αν το αφεντικό εγκατέστησε κάποιο remote viewing ή spying ή έστω κάτι του τύπου vnc για να παρακολουθεί τα desktop αυτό είναι ανήθικο και παράνομο.

Όσον αφορά την ερώτηση σου για αποθήκευση, λογικά όχι, δεν αποθηκεύεται κάτι εκτός αν κάνει screengrab αυτός που παρακολουθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...