sadako-san Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Το σεξ καμιά φορά έχει και γέλιο, εκτός από αισθησιασμό. Εσείς έχει τύχει να γελάσετε ΜΑΖΙ με τον /την παρτενέρ σας πάνω στην πράξη; Νομίζω το χιούμορ βοηθάει μετά για να συνεχιστεί ο επόμενος γύρος πιο χαλαρά. Εγώ γελάω με καμιά ατάκα που θα ακούσω ειδικά όταν αναφέρεται στο "μέλος" του με όνομα ή φτιάχνει ένα σενάριο σταρ γουόρς για να εξερευνήσει το σώμα μου. Μου αρέσουν οι άντρες με γνήσιο χιούμορ. Εσείς παρόμοια περιστατικά;
Δημοφιλής ανάρτηση Kostasspil Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Αρχισε να γελάει όταν με είδε γυμνό. Δεν καταλαβαίνω γιατί. 61
Δημοφιλής ανάρτηση Dakonblackblade Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πάνω στην άγρια φάση ακούω ''το καβλί σου χορεύει μέσα μου'' ''καλαματιανό?'' και λιώνω Απλά έγινε χαμός. Ευτυχώς είχε χιούμορ True story Και τώρα ξέρετε κάτι που δε θα έπρεπε να ξέρετε , για μένα. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2015 από Dakonblackblade 38
g_alkis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν πρωτοάκουσα το "πέρδεμα του αιδίου" έλιωσα στο γέλιο 2
BlackDarkFlag Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 εμένα με πιάνει γέλιο κάποιες φορές όταν τελειώνω.. μόνος μου ή με παρέα 2
iordanis77 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Ο loadman Πητερ Νορθ συνηθιζε να γελαει με το που τελειωνε...
GoDRiC- Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Αρχισε να γελάει όταν με είδε γυμνό. Δεν καταλαβαίνω γιατί. την ειχες μικρη σιγα 2
euxoulhs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 εμένα με πιάνει γέλιο κάποιες φορές όταν τελειώνω.. μόνος μου ή με παρέα τελειωνεις δηλαδη μαζι με την παρεα σου εσυ? 3
Adon1s Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μπορει να ειναι απο τις Σερρες Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2015 από Adon1s 2
Iris_89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Το γέλιο είναι ευτυχία, σε όλες τις περιπτώσεις. Ακόμα και σε κηδείες. 6
gia_nnis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 την ειχες μικρη σιγαή αυτη να ειχε ξεσκισμενο κολπο..
sadako-san Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Αρχισε να γελάει όταν με είδε γυμνό. Δεν καταλαβαίνω γιατί. Δεν πιστέυω πως έχει συμβεί σε εσενα ή σε κανέναν -εκτός από σάικο περιπτωσεις ίσως Ειναι ο τρόμος διαφόρων αντρών όμως, και το προβάλλουν πάνω στις γυναίκες, μετά τις φοβούνται, δεν κάνουν κίνηση με καμία γυναίκα, μένουν αγάμητοι και εν τέλει τις μισούν. Το αντίθετο θεωρώ ποιο πιθανό. Πάντως το θέμα που τέθηκε στο πρώτο ποστ είναι αν γελάς μαζί με το "πρόσωπο" και όχι μόνος ή μόνη σου, αυτό δεν ενδιαφέρει εδώ. Αυτό που ενδιαφέρει είναι αυτό το κάτι άλλο, το αλατοπίπερο στο σεξ. Εγώ πιστεύω ότι το γέλιο είναι ένα από τα αλατοπίπερα. Για να μη γίνει η φάση κρέας μπαίνει-κρέας βγαίνει. edit:: Dakonblack, αυτό ακριβώς εννοώ :-D
manzah80 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μια φορα ειχα την φαεινη ιδεα να γλυψω μελι απο το στηθος της μονο που μου πεσε πολυ και για να το φαω εκανα ποση ωρα.Καλο μελι παντως. 12
sadako-san Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Α καλά, για το φαγητό την ώρα του σεξ ή ως μέρος του σεξ πρέπει να ανοιχτεί ξεχωριστό θρεντ! Όργιο με παγωτό σοκολάτα για μένα
*nenya* Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Sadako-san, μου θυμίζεις μια κορασιδα παλιά απ'το φόρουμ μας...σου λέει κάτι το όνομα 'Κορίτσι για Πισι'; Και για να είμαι on topic: Γέλιο αρκετές φορές και στο σεξ. Χίλια δύο πράγματα μπορεί να συμβούν :Ρ π.χ. άμα κουτουλησουμε, άμα πάθει κάποιος κράμπα, άμα μας πάρει κάνα μάτι, άμα μπει κάνα αστείο κομμάτι στο playlist κλπ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα