ghostman13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 δεν ξερω τι λες για το σεκς. μαρεσει μονο ο πουρες.
johnkal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μου αρέσουν καθόλου τα γέλια εν ώρα του σεξ! Όσες φορές μου έχει τύχει απλά μου φεύγει η όρεξη επειδή αποσυντονιζομαι.
Highlander Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 εγω απλα συμπληρωσα.. δεν θα παρει και μενα η μπαλα Ναι πλεον μικρο θεωρειται απο 12-14cm. Κανονικο 15-16cm ενω απο τα 16+ ξεκιναει η βαρβατιλα!!! Τωρα επιστημονικα λενε οτι το κανονικο ειναι απο 12-15cm οταν πλεον αρκετες γυναικες βλεποντας πεος κατω απο 14cm λενε ¨δεν πιστευω να χορτασω με αυτη την μεριδα¨ Αν ομως οι γκομενα σε γουσταρει εγκεφαλικα ειναι σαν να την εχεις 24 ποντους!!! Agree to that. Αν ο άντρας ξέρει να χρησιμοποιεί όλα του τα προσόντα στο κρεβάτι (μυαλό κτλ κτλ), καμία γυναίκα δε μένει παραπονεμένη. Εκτός αν είναι καμιά που νομίζει πως το μέγεθος είναι το μοναδικό πράγμα που μετράει.. Not Υπάρχουν και αυτές. Δες πιο κάτω. αντρες ειμαστε λοιπον ειμαι 19 χρονων την εχω ακριβως 17... ειμαι αρκετα ικανοποιημενος και οι κοπελες ετσι δειχνουν.. εχει τυχει να πεσω και σε περιπτωση ομως που η αλλη μου την ελεγε μικρη.. και το εννοουσε κιολας.... δε ξερω αν ειναι μικρη κανονικη μεγαλη παντως ειναι σε ο,τι πεσεις.... δε ξερω τι λενε οι επιστημονες και δε ξερω αν ειναι επιστημονικο το θεμα... εγω απλα ξερω πως αν η γυναικα την βρισκει τοσο ωραια με το δαχτυλο το οποιο ειναι 7-10 cm, πως γινεται να την χαλαει το 14; κι ομως το λενε κι αυτες.. ναι αλλα το ξερεις οτι μετραει τι το κρυβεις αν ο αλλος την ειχε 13 και σε καυλωνε πολυ εγκεφαλικα και σ'αρεσε πολυ εξωτερικα και ενιωθες και πραγματα για αυτον.... οταν θα εβλεπες τον 13-14 σηκωμενο τετοιο του δε θα αναρωτιοσουν λιγο;
johnkal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) αντρες ειμαστε λοιπον ειμαι 19 χρονων την εχω ακριβως 17... ειμαι αρκετα ικανοποιημενος και οι κοπελες ετσι δειχνουν.. εχει τυχει να πεσω και σε περιπτωση ομως που η αλλη μου την ελεγε μικρη.. και το εννοουσε κιολας.... Σε καθυστερημένη γκόμενα έπεσες και τάχα μου. Ακόμα και να ίσχυε αυτό, πρέπει να είναι εντελώς ηλίθια για να στο πει. Κανονικά θα έπρεπε να χρησιμοποιήσεις BDSM τεχνικές μαζί της! Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2015 από johnkal 1
Iris_89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αν το νούμερο σου είναι ικανοποιητικό και γκόμενα σου πει πως είναι μικρό κατάμουτρα, πήδα την με σωλήνα να ισιώσει 1
LongTom Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αν το νούμερο σου είναι ικανοποιητικό και γκόμενα σου πει πως είναι μικρό κατάμουτρα, πήδα την με σωλήνα να ισιώσει Που να τρέχει βραδιάτικα για υλικά οικοδομών,ας έβαζε το χέρι μέχρι τον αγκώνα για να το απολάμβανε δεόντως η μανδάμ. 1
defacer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 κι ομως το λενε κι αυτες.. No offence αλλά είσαι 19 χρονών. Πρώτον οι πιθανότητες να έχεις κάνει σχέση με αυτό που εννοώ όταν λέω έμπειρη δεν είναι πολύ μεγάλες, και δεύτερον και ο ίδιος δεν έχεις ίσως την εμπειρία να ξέρεις πότε σου λένε κάτι "αντικειμενικά" και πότε σου λένε μαλακίες όπως το ότι 17 είναι μικρή. Το δάχτυλο πχ που λες ούτε τόσο δε χρειάζεται να είναι. Και μόνο το μισό φτάνει αν ξέρεις τι να κάνεις. Σκέψου πόσο τεράστια διαφορά κάνει η τεχνική στο στοματικό, το ίδιο ισχύει φυσικά και στα υπόλοιπα. Βέβαια δεν λέω ότι δεν έχει χρήση το μέγεθος. Όπως έλεγε και μια γνωστή μου, "αν την έχει μεγάλη τι τεχνική και μαλακίες".
LongTom Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Βέβαια δεν λέω ότι δεν έχει χρήση το μέγεθος. Όπως έλεγε και μια γνωστή μου, "αν την έχει μεγάλη τι τεχνική και μαλακίες". Size queen η μανδάμ;
gia_nnis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αν το νούμερο σου είναι ικανοποιητικό και γκόμενα σου πει πως είναι μικρό κατάμουτρα, πήδα την με σωλήνα να ισιώσει ή πάρτα ολα γουλι.. και μπες με το κεφαλι μεσα..!!! παιδια βλεπω οτι εστιασαμε στο μηκος.. ενω τον μεγαλυτερο ρολο σε αυτον τον τομεα παιζει το φαρδος.. 5
GoDRiC- Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Σε καθυστερημένη γκόμενα έπεσες και τάχα μου. Ακόμα και να ίσχυε αυτό, πρέπει να είναι εντελώς ηλίθια για να στο πει. Κανονικά θα έπρεπε να χρησιμοποιήσεις BDSM τεχνικές μαζί της! χαχα μαλλον θα επρεπε... δε ξερω τι ισχυει και τι οχι Αν το νούμερο σου είναι ικανοποιητικό και γκόμενα σου πει πως είναι μικρό κατάμουτρα, πήδα την με σωλήνα να ισιώσει ναι και πως ξερουμε τι νουμερο ειναι ικανοποιητικο και δεν ειναι; ή πάρτα ολα γουλι.. και μπες με το κεφαλι μεσα..!!! παιδια βλεπω οτι εστιασαμε στο μηκος.. ενω τον μεγαλυτερο ρολο σε αυτον τον τομεα παιζει το φαρδος.. χαχα +1 No offence αλλά είσαι 19 χρονών. Πρώτον οι πιθανότητες να έχεις κάνει σχέση με αυτό που εννοώ όταν λέω έμπειρη δεν είναι πολύ μεγάλες, και δεύτερον και ο ίδιος δεν έχεις ίσως την εμπειρία να ξέρεις πότε σου λένε κάτι "αντικειμενικά" και πότε σου λένε μαλακίες όπως το ότι 17 είναι μικρή. Το δάχτυλο πχ που λες ούτε τόσο δε χρειάζεται να είναι. Και μόνο το μισό φτάνει αν ξέρεις τι να κάνεις. Σκέψου πόσο τεράστια διαφορά κάνει η τεχνική στο στοματικό, το ίδιο ισχύει φυσικά και στα υπόλοιπα. Βέβαια δεν λέω ότι δεν έχει χρήση το μέγεθος. Όπως έλεγε και μια γνωστή μου, "αν την έχει μεγάλη τι τεχνική και μαλακίες". καλα δικιο εχεις εχω ακομα να δωω πολλα.... απλα εχω κανει προκατακτικα απο τα 14 μου και εχω ανταλλαξει καπου στις 10 γκομενες με προκατακτικα μονο (οχι δεν ειμαι ο σπαλιαρας)... και εχω καποια εμπειρια σε αυτο... στο σεξ δεν εχω εμπειρια μια και ειμαι παρθενος και δε ντρεπομαι να το πω... απλα δεν ηθελα να το κανω με κοπελες που απλα φασωνομουν ας το πουμε, και επισης δεν ηθελα να το κανω 1η φορα σε μπουρδ... τωρα ειμαι με μια κοπελα στην ηλικια μου και ειναι κατι σοβαρο την ξερω 3 χρονια συμμαθητες και ειμαστε μαζι 3 μηνες.. τρελο λαβ στορι αχαχα... με αυτην θα το κανω σιγουρα απλα εχουμε καποια θεματακια... (δε ξερω γιατι τα λεω ολα αυτα) εεε το ξερω οτι δε την εχω μικρη απλα ναι υπαρχουν και οι size queenz που λεγατε πριν λιγο οποτε μπορει να επεσα σε τετοια περιπτωση... παντως αντικειμενικα τωρα πιστευω πως απο 14 και πανω ειναι κομπλε.... και βαζω και το 14 μεσα.. αφου το 14 δεν ειναι μικρο ρε παιδια ειναι; η γκομενα νομιζει πως ο,τι βλεπει στις τσοντες ειναι αληθινο... νομιζει πως ολοι μας την εχουμε 19 και 21 εκατοστα ~_~
Iris_89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 χαχα μαλλον θα επρεπε... δε ξερω τι ισχυει και τι οχι ναι και πως ξερουμε τι νουμερο ειναι ικανοποιητικο και δεν ειναι; χαχα +1 καλα δικιο εχεις εχω ακομα να δωω πολλα.... απλα εχω κανει προκατακτικα απο τα 14 μου και εχω ανταλλαξει καπου στις 10 γκομενες με προκατακτικα μονο (οχι δεν ειμαι ο σπαλιαρας)... και εχω καποια εμπειρια σε αυτο... στο σεξ δεν εχω εμπειρια μια και ειμαι παρθενος και δε ντρεπομαι να το πω... απλα δεν ηθελα να το κανω με κοπελες που απλα φασωνομουν ας το πουμε, και επισης δεν ηθελα να το κανω 1η φορα σε μπουρδ... τωρα ειμαι με μια κοπελα στην ηλικια μου και ειναι κατι σοβαρο την ξερω 3 χρονια συμμαθητες και ειμαστε μαζι 3 μηνες.. τρελο λαβ στορι αχαχα... με αυτην θα το κανω σιγουρα απλα εχουμε καποια θεματακια... (δε ξερω γιατι τα λεω ολα αυτα) εεε το ξερω οτι δε την εχω μικρη απλα ναι υπαρχουν και οι size queenz που λεγατε πριν λιγο οποτε μπορει να επεσα σε τετοια περιπτωση... παντως αντικειμενικα τωρα πιστευω πως απο 14 και πανω ειναι κομπλε.... και βαζω και το 14 μεσα.. αφου το 14 δεν ειναι μικρο ρε παιδια ειναι; η γκομενα νομιζει πως ο,τι βλεπει στις τσοντες ειναι αληθινο... νομιζει πως ολοι μας την εχουμε 19 και 21 εκατοστα ~_~ Αν είναι πάνω από 13-14 σε μήκος, πιο χοντρό από καλαμάκι κ ξέρει ο άντρας να το χρησιμοποιεί, νομίζω είναι σε καλό δρόμο.
g_alkis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Το ακριβώς 17 μου άρεσε. Με ακρίβεια χιλιοστού όχι αστεία. 2
totem_lost Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 η γκομενα νομιζει πως ο,τι βλεπει στις τσοντες ειναι αληθινο... νομιζει πως ολοι μας την εχουμε 19 και 21 εκατοστα ~_~ Οι τσόντες από καταβολής κόσμου έχουν παραπλανήσει πολλούς άνδρες και πολλές γυναίκες σχετικά με τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις στο σεξ. If you know what I mean.. 1
tony81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Οι τσόντες από καταβολής κόσμου έχουν παραπλανήσει πολλούς άνδρες και πολλές γυναίκες σχετικά με τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις στο σεξ. If you know what I mean..Αν κάποιος είναι γκασμας κ συγκρίνει τσοντες τότε καλύτερα μακριά.. 1
Swimmer21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Οι γυναικες οταν γελανε πολυ μπορει να κατουρηθουν πανω τους Δεν ειναι κακο αυτο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα