vsl Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είναι πάνω από 13-14 σε μήκος, πιο χοντρό από καλαμάκι κ ξέρει ο άντρας να το χρησιμοποιεί, νομίζω είναι σε καλό δρόμο. Πιο χοντρό από αυτό; 3
totem_lost Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αν κάποιος είναι γκασμας κ συγκρίνει τσοντες τότε καλύτερα μακριά.. Μα το 90% των αντρικών φαντασιώσεων έχουν κολλήσει στο μυαλό τους από τους τσόντες που έβλεπαν από το δημοτικό. Άσε που περιμένουν οτι όλα αυτά που κάνουν οι πορνοστάρ έναντι αδρής αμοιβής θα τα κάνουν και οι γκόμενες τους για κάποιο περίεργο λόγο. Γκασμάς σου λέει μετά.
tony81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μα το 90% των αντρικών φαντασιώσεων έχουν κολλήσει στο μυαλό τους από τους τσόντες που έβλεπαν από το δημοτικό. Άσε που περιμένουν οτι όλα αυτά που κάνουν οι πορνοστάρ έναντι αδρής αμοιβής θα τα κάνουν και οι γκόμενες τους για κάποιο περίεργο λόγο. Γκασμάς σου λέει μετά.Ε τότε καλή τύχη στην γκομενα. Αν αυτά που σε φτιάχνουν στην τσόντα περιμένεις να τα δεχτεί γυναίκα ή ακόμα θες εσύ να τα κανεις τότε άντε γειά
king2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ε τότε καλή τύχη στην γκομενα. Αν αυτά που σε φτιάχνουν στην τσόντα περιμένεις να τα δεχτεί γυναίκα ή ακόμα θες εσύ να τα κανεις τότε άντε γειά Αν η κοπελιά σε γουστάρει πραγματικά θα κάνει τα πάντα. Τα πάντα όμως. Τώρα αν απλά θέλει να πηδηχτει θα στο διξει ούτε προκαταρτικα ούτε τίποτα κατευθείαν στο ψητό να τελειώνουμε. Ευτυχώς εδώ ζήσει την πρώτη περίπτωση με κάνα 2 κοπέλες που ενεδιναν σε όλα χωρίς αντιρρήσεις. Δοκίμασα να την ψησω τη μια και για τρίο με καμιά φίλη της αλλά δεν με τίποτα.
tony81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ότι μια γυναίκα θα κάνει τα πάντα δεν λέει απαραίτητα ότι σε γουσταρει. Πιο πιθανό για μένα να είναι παρτολι. Εσύ άμα γουσταρεις μια κοπέλα θα κάνεις πάντα, τα πάντα όμως? Μην τρελαθουμε..Προσωπικά τα 3 κτλ που ακούω βλέπω δεν δέχομαι να τα κάνω εγώ στην άλλη. Από εκεί κ πέρα γούστα είναι αυτά.. 1
king2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ότι μια γυναίκα θα κάνει τα πάντα δεν λέει απαραίτητα ότι σε γουσταρει. Πιο πιθανό για μένα να είναι παρτολι. Εσύ άμα γουσταρεις μια κοπέλα θα κάνεις πάντα, τα πάντα όμως? Μην τρελαθουμε..Προσωπικά τα 3 κτλ που ακούω βλέπω δεν δέχομαι να τα κάνω εγώ στην άλλη. Από εκεί κ πέρα γούστα είναι αυτά.. Μέχρι εκεί που πιστευω ότι δεν ξεφεύγουμε. Αν όμως είναι μια κοπέλα που μου κάνει τρελό κλικ θα κάνω και το κάτι παραπάνω για να την κρατήσω.
tony81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Έτσι κουβέντα να γίνεται. Εσύ ζητάς από την κοπέλα σου τριπλέτα. Εσύ θα δεχοσουν τριπλέτα με άντρα? Θέλω να πω είμαστε οι άντρες λίγο διαστραμμενοι με αυτό το θέμα.. 1
totem_lost Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέχρι εκεί που πιστευω ότι δεν ξεφεύγουμε. Αν όμως είναι μια κοπέλα που μου κάνει τρελό κλικ θα κάνω και το κάτι παραπάνω για να την κρατήσω. Δηλαδή; Θα κάτσεις να φας και δάχτυλο πχ;
Adon1s Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Τι εννοειτε,οτι δεν χρησιμοποιουνται χταποδια ;;;</p>
king2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Έτσι κουβέντα να γίνεται. Εσύ ζητάς από την κοπέλα σου τριπλέτα. Εσύ θα δεχοσουν τριπλέτα με άντρα? Θέλω να πω είμαστε οι άντρες λίγο διαστραμμενοι με αυτό το θέμα.. Μόνο με 2 γυναίκες αλλιώς όχι. Και αν ήθελε η γυναίκα τρίο με ακόμα έναν άνδρα δεν τη λες και normal ενώ ο άνδρας με 2 γυναίκες είναι άλλη φάση όπως και να το δεις. Θα πλακωσουν οι φεμινιστριες του φορουμ Δηλαδή; Θα κάτσεις να φας και δάχτυλο πχ; Οχι εκεί θα έχουμε ξεφύγει. Σίγουρα το κάθε τι θα έχει το γούστο του αλλά έχω βάλει όρια. 1
tony81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό ακριβώς λέω, για μένα είναι λαλακια το ο άντρας είναι άλλο (επειδή το βλέπουμε στις ταινίες) και να θέλουμε να κάτσει η γυναίκα να λουστεί ότι έχουμε στην κεφαλα μας..Anyway..
Swimmer21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τριο αν η αλλη δεν ειναι πουτ@νακι δεν κανεις.. Αυτό ακριβώς λέω, για μένα είναι λαλακια το ο άντρας είναι άλλο (επειδή το βλέπουμε στις ταινίες) και να θέλουμε να κάτσει η γυναίκα να λουστεί ότι έχουμε στην κεφαλα μας..Anyway.. Καλα οχι οτι δεν τους αρεσει το αλλο φιλο.. Δεν εννοω να ελκονται, αλλα αν δεις ποσα μικρα φιλιουνται για πλακα... αστο 1
totem_lost Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ κλασικοί γκρικ λαβερς. Πολλά ζητάνε και λίγα προσφέρουν! 2
Swimmer21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ κλασικοί γκρικ λαβερς. Πολλά ζητάνε και λίγα προσφέρουν! Πες μου τι ποθεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα