king2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Τριο αν η αλλη δεν ειναι πουτ@νακι δεν κανεις.. Καλα οχι οτι δεν τους αρεσει το αλλο φιλο.. Δεν εννοω να ελκονται, αλλα αν δεις ποσα μικρα φιλιουνται για πλακα... αστο True για αυτό δεν έκανα με εκείνη την κοπελιά. Τι θα πει κλασικοί greek lovers ρε συ εσύ δηλαδή μου λες ότι θα καθοσουν θα έτρωγες δάχτυλο και θα έκανες τρίο με άλλον άνδρα? Δεν παίζει με τίποτα αν είσαι 100% straight. 1
Unabomber Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δοκίμασα να την ψησω τη μια και για τρίο με καμιά φίλη της αλλά δεν με τίποτα. :cool: 2
king2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 :cool: Αρε το jenaki τι μου θύμισες τώρα. 1
GoDRiC- Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είναι πάνω από 13-14 σε μήκος, πιο χοντρό από καλαμάκι κ ξέρει ο άντρας να το χρησιμοποιεί, νομίζω είναι σε καλό δρόμο. αυτο το πανω απο 13-14 δε το καταλαβαινω ομως.. εμενα ειναι 3 εκατοστα παραπανω απο αυτα που ανεφερες αλλα δε ξερω να το χρησιμοποιω ακομα οποτε rip Το ακριβώς 17 μου άρεσε. Με ακρίβεια χιλιοστού όχι αστεία. ε αφου ακριβως τοσο ειναι τι να κανω Οι τσόντες από καταβολής κόσμου έχουν παραπλανήσει πολλούς άνδρες και πολλές γυναίκες σχετικά με τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις στο σεξ. If you know what I mean.. ναι καταλαβαινω
Iris_89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 αυτο το πανω απο 13-14 δε το καταλαβαινω ομως.. εμενα ειναι 3 εκατοστα παραπανω απο αυτα που ανεφερες αλλα δε ξερω να το χρησιμοποιω ακομα οποτε rip Το λέω κυρίως για λόγους καλής ψυχολογίας, και για τον άντρα και για την γυναίκα.
GoDRiC- Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 αυτο το πανω απο 13-14 δε το καταλαβαινω ομως.. εμενα ειναι 3 εκατοστα παραπανω απο αυτα που ανεφερες αλλα δε ξερω να το χρησιμοποιω ακομα οποτε rip Το λέω κυρίως για λόγους καλής ψυχολογίας, και για τον άντρα και για την γυναίκα. ναι αλλα τι; αφου η γυναικα ευχαριστιεται με το δαχτυλο, αν ο γκομενος της-αντρας της-αντρας της ζωης την, την εχει 12 ή 13.. αλλα ειναι μεσα της και κανει κολπα και ειτε ξερει καλα απο σεξ ειτε οχι, γιατι να μην αρεσει στην γυναικα; επειδη σκεφτεται οτι μπαινει μεσα της ενα μικρο τσουτσουνι αρα δε θα νιωσει τιποτα; δηλαδη ειναι καθαρα αισθητικο και μονο το θεμα; και ο αν ο αλλος την εχει 18 και μπει μεσα της τοτε θα σκεφτεται οτι της το βαζει ενας με προσοντα και καυλωνει περισσοτερο; δεν ξεερω.......
defacer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Αν η κοπελιά σε γουστάρει πραγματικά θα κάνει τα πάντα. Τα πάντα όμως. Τώρα αν απλά θέλει να πηδηχτει θα στο διξει ούτε προκαταρτικα ούτε τίποτα κατευθείαν στο ψητό να τελειώνουμε. Ευτυχώς εδώ ζήσει την πρώτη περίπτωση με κάνα 2 κοπέλες που ενεδιναν σε όλα χωρίς αντιρρήσεις. Δοκίμασα να την ψησω τη μια και για τρίο με καμιά φίλη της αλλά δεν με τίποτα. Άρα τελικά σε γούσταρε πραγματικά ή όχι; :-P Εγώ πάντως άλλο συμπέρασμα πάω να βγάλω από το όλα χωρίς αντιρρήσεις. Εξαρτάται βέβαια και ποια είναι τα όλα, αλλά γενικά το τι κάνεις στο κρεβάτι δεν έχει πολύ να κάνει με τις ρομαντικές παραμέτρους της σχέσης. Εκτός ίσως από το πόση οικειότητα και εμπιστοσύνη νιώθεις. Τριο αν η αλλη δεν ειναι πουτ@νακι δεν κανεις.. Στην ηλικία σου ίσως όχι. Χωρίς παρεξήγηση.
king2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Άρα τελικά σε γούσταρε πραγματικά ή όχι; :-P Εγώ πάντως άλλο συμπέρασμα πάω να βγάλω από το όλα χωρίς αντιρρήσεις. Εξαρτάται βέβαια και ποια είναι τα όλα, αλλά γενικά το τι κάνεις στο κρεβάτι δεν έχει πολύ να κάνει με τις ρομαντικές παραμέτρους της σχέσης. Εκτός ίσως από το πόση οικειότητα και εμπιστοσύνη νιώθεις. Στην ηλικία σου ίσως όχι. Χωρίς παρεξήγηση. Μάλλον με γούσταρε τόσο ώστε με ήθελε για την πάρτη της. Στα άλλα δεν είχε θέμα αλλα στο τρίο είχα μουρμουρα πόσες μέρες.
defacer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 ναι αλλα τι; αφου η γυναικα ευχαριστιεται με το δαχτυλο, αν ο γκομενος της-αντρας της-αντρας της ζωης την, την εχει 12 ή 13.. αλλα ειναι μεσα της και κανει κολπα και ειτε ξερει καλα απο σεξ ειτε οχι, γιατι να μην αρεσει στην γυναικα; επειδη σκεφτεται οτι μπαινει μεσα της ενα μικρο τσουτσουνι αρα δε θα νιωσει τιποτα; δηλαδη ειναι καθαρα αισθητικο και μονο το θεμα; και ο αν ο αλλος την εχει 18 και μπει μεσα της τοτε θα σκεφτεται οτι της το βαζει ενας με προσοντα και καυλωνει περισσοτερο; δεν ξεερω....... Εννοεί να μη νιώθει ο άντρας ανασφάλεια, ίσως και να μη νιώθει η γυναίκα ότι συμβιβάζεται με λίγα, αν και δεν είμαι σίγουρος για το δεύτερο. Μάλλον με γούσταρε τόσο ώστε με ήθελε για την πάρτη της. Στα άλλα δεν είχε θέμα αλλα στο τρίο είχα μουρμουρα πόσες μέρες. Το Α και το Ω για success story στο σεξ είναι να μπορείς να καταλάβεις που σε παίρνει και πόσο. 1
king2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Εννοεί να μη νιώθει ο άντρας ανασφάλεια, ίσως και να μη νιώθει η γυναίκα ότι συμβιβάζεται με λίγα, αν και δεν είμαι σίγουρος για το δεύτερο. Το Α και το Ω για success story στο σεξ είναι να μπορείς να καταλάβεις που σε παίρνει και πόσο. Χρόνια είναι μαζί ζευγάρια και δεν ξέρουν τι πραγματικά θέλει το έτερον ήμισυ. Άλλοι ντρεπονται για τον α ή β λόγο άλλοι φοβούνται πως θα το πάρει ο/η σύζυγος. Με τα χρόνια μαθαίνεις καλύτερα την γυναίκα σου και τότε το σεχ θα γίνει πραγματικά απολαυστικό μιας και θα ξέρετε ακριβώς τι προτιμαει ο καθένας σας.
StylerGR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Αρχισε να γελάει όταν με είδε γυμνό. Δεν καταλαβαίνω γιατί. ρε φωτογραφιαρα ρε!
De@th L0rd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το σεξ σαν παντρεμένος (με παιδιά) είναι τοπ, φτάνει σχεδόν τα high score των πρώτων φοιτητικών χρόνων: * κάποιες μέρες κάνεις σεξ κυριολεκτικά όλο τον ελεύθερο χρόνο σου * έχεις ελεύθερο πεδίο για Πούλιτζερ στα καυλοsms αφού δεν παίζει να βρεθείς στη θέση να πρέπει να κάνεις αυτά που γράφεις * η βρώμικη ξεπέτα στα γρήγορα δε σου λείπει πλέον ποτέ * ρίσκο μη μας πάρει κάνα μάτι σε βαθμό που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς * εύκολα booty calls με μηδέν υποχρέωση, πχ "αυτό το μήνα θα κάνω σίγουρα σεξ, αποφάσισε αν θέλεις να συμμετέχεις" Κι αυτά είναι μόνο η αρχή. Τις προάλλες πχ μου είπε η γυναίκα μου πως είχε το καλύτερο σεξ που έκανε ποτέ. Αύριο που επιστρέφει θα τη ρωτήσω να μου πει τι έγινε να σας το γράψω κι αυτό. Κάτι δε κατάλαβα... Παντρεμένοι και κάνετε σεξ με άλλους; Πολύ προχω πράγματα... Έτσι κουβέντα να γίνεται. Εσύ ζητάς από την κοπέλα σου τριπλέτα. Εσύ θα δεχοσουν τριπλέτα με άντρα? Θέλω να πω είμαστε οι άντρες λίγο διαστραμμενοι με αυτό το θέμα.. Φυσικά αν ήταν φίλος μου και η άλλη όχι και τόσο σοβαρή κοπέλα μου. Αρκετές φορές έγινε αυτό στα φοιτητικά χρόνια. True για αυτό δεν έκανα με εκείνη την κοπελιά. Τι θα πει κλασικοί greek lovers ρε συ εσύ δηλαδή μου λες ότι θα καθοσουν θα έτρωγες δάχτυλο και θα έκανες τρίο με άλλον άνδρα? Δεν παίζει με τίποτα αν είσαι 100% straight. To πως αν έκανες τρίο με άλλον άντρα ότι θα έτρωγες και δάχτυλο πρώτη φορά το ακούω. Ρε μλκς όταν λέμε MFM δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι άντρες είναι bisexual ξεκολλάτε. Απλά περιποιήσαι την γκόμενα μαζί με ένα φίλο. Σε λίγο θα μας πείτε ότι είναι κι επιτακτικό να υπάρχει rimjob. Πολλές τσόντες μερικοί,παρα πολλές. Βέβαια ποτέ δε μπόρεσα, ούτε πρόκειται να καταλάβω εσάς που σας έχει πάρει τα μυαλά ο ευρωπαϊκός αέρας(Σε αντίθεση με τους γκρικ λοβερς), πως γίνεται να αγαπάς κάποια και να είσαι οκ να στη γαμάνε άλλοι. Μόνο αν το έκανε με γκόμενα δε θα με πείραζε.
iordanis77 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Οι τσόντες από καταβολής κόσμου έχουν παραπλανήσει πολλούς άνδρες και πολλές γυναίκες σχετικά με τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις στο σεξ. Aφενος τσοντες δεν υπηρχαν απο καταβολης κοσμου, μονο τις τελευταιες δεκαετιες, αφετερου ελαχιστες γυναικες βλεπουν τσοντες,
*nenya* Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 αφετερου ελαχιστες γυναικες βλεπουν τσοντες, 7
xpapias Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζω αφετερου λιγοτερες γυναικες βλεπουν τσοντες, Nenya το μονο που μενει να μάθουμε ειναι οτι εισαι και "μεγαλομετοχος" στη seagate...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα