Lucifer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 manzah80 και sadako-san μας άφησαν για 10 μέρες, συνεχίστε οντόπικ, υγρά και γελαστά. 3
agamoi-thytai Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Εμενα αν με ζητουσε παντρεμενη να την γαμησω δεν θα το κανα, ειδικα αν ειχε παιδια. Ο φιλος δεν καταλαβε δεν ειπε οτι θα κανουν τριο δυο αντρες μια γυναικα και θα φαει δαχτυλο. Ειοε ο κινγκ αν ειναι να την κρατησω θα εκανα τα παντα, τοτε του ειπε ο αλλος αν.σου ζητουσε να σου βαλει δαχτυλο. Καμια σχεση το τριο με το δαχτυλο. Σε εκεινη την συζήτηση. Έλα να μου το πεις σε 10 χρονια αυτο πάλι.
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Έλα να μου το πεις σε 10 χρονια αυτο πάλι. Δεν έχει να κάνει με την ηλικία πιστεύω. Κάποιοι το κάνουνε από τα 15 πχ και κάποιοι δεν θα το κάνανε ούτε στα 60 2
Haris San Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω θυμαμαι την πρωτη μου φορα με την τοτε κοπελα μου που ηταν και αυτη παρθενα και ενω καναμε προκαταρκτικα κτλ προσπαθουσα να τον βαλω ποση ωρα και σε καποια φαση μετα απο αρκετη προσπαθεια γυρναω και της λεω " Ε δεν μπαινει!" και πεθαναμε στα γελια Απο τοτε οποτε το θυμομασταν και παντα γελουσαμε 2
GoDRiC- Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 παντως εγω να πω την απορια μου , πως γινεται κατα καιρους να γραφεται οτι κατα μεσο ορο το μηκος του πεους ειναι γυρω στα 12,κατι με 14,κατι εκατοστα και να μην εχω ακουσει/διαβασει ουτε εναν να αναφερει νουμερο κατω απο 16 με ξεπερναει.. ε ειμαστε τυχεροι τι να κανουμε, αν λες για μενα Εγω θυμαμαι την πρωτη μου φορα με την τοτε κοπελα μου που ηταν και αυτη παρθενα και ενω καναμε προκαταρκτικα κτλ προσπαθουσα να τον βαλω ποση ωρα και σε καποια φαση μετα απο αρκετη προσπαθεια γυρναω και της λεω " Ε δεν μπαινει!" και πεθαναμε στα γελια Απο τοτε οποτε το θυμομασταν και παντα γελουσαμε τι εννοεις; αυτο περναω εγω με την δικια μου κοπελα τωρα και πιστεψε με δεν ειναι καθολου αστειο
king2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτι δε κατάλαβα... Παντρεμένοι και κάνετε σεξ με άλλους; Πολύ προχω πράγματα... Φυσικά αν ήταν φίλος μου και η άλλη όχι και τόσο σοβαρή κοπέλα μου. Αρκετές φορές έγινε αυτό στα φοιτητικά χρόνια. To πως αν έκανες τρίο με άλλον άντρα ότι θα έτρωγες και δάχτυλο πρώτη φορά το ακούω. Ρε μλκς όταν λέμε MFM δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οι άντρες είναι bisexual ξεκολλάτε. Απλά περιποιήσαι την γκόμενα μαζί με ένα φίλο. Σε λίγο θα μας πείτε ότι είναι κι επιτακτικό να υπάρχει rimjob. Πολλές τσόντες μερικοί,παρα πολλές. Βέβαια ποτέ δε μπόρεσα, ούτε πρόκειται να καταλάβω εσάς που σας έχει πάρει τα μυαλά ο ευρωπαϊκός αέρας(Σε αντίθεση με τους γκρικ λοβερς), πως γίνεται να αγαπάς κάποια και να είσαι οκ να στη γαμάνε άλλοι. Μόνο αν το έκανε με γκόμενα δε θα με πείραζε. Μα αυτό είπα εγώ δεν θα με πείραζε η γυναίκα που αγαπάω να κάνουμε τρίο με καμιά φίλη της. Ποτέ δεν θα επέτρεπα να την πηδηξει άλλος αλοιμονο. Κάτι λάθος κατάλαβες σε αυτό που έγραψα.
defacer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχει να κάνει με την ηλικία πιστεύω. Κάποιοι το κάνουνε από τα 15 πχ και κάποιοι δεν θα το κάνανε ούτε στα 60 Το σκέφτηκα και γω το έλα σε 10 χρόνια αν και δεν το έγραψα. Σίγουρα ο καθένας είναι κύριος του εαυτού του αλλά τέτοιες δηλώσεις πριν τη φάση όπου το pool των πιθανών παρτενερ είναι 50-60-70-80% παντρεμένες είναι shall we say επίφοβες. Συν ότι αλλάζουν και τα μυαλά. Αυτά που λέω τώρα πχ ούτε θα μπορούσα να τα σκεφτώ στα 23. 1
Anastazio Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Χρόνια είναι μαζί ζευγάρια και δεν ξέρουν τι πραγματικά θέλει το έτερον ήμισυ. Άλλοι ντρεπονται για τον α ή β λόγο άλλοι φοβούνται πως θα το πάρει ο/η σύζυγος. Με τα χρόνια μαθαίνεις καλύτερα την γυναίκα σου και τότε το σεχ θα γίνει πραγματικά απολαυστικό μιας και θα ξέρετε ακριβώς τι προτιμαει ο καθένας σας. Χωρις να εχω παντρευτει στανταρ με τα χρονια ο καθενας θα πηδαει καποιον αλλον η δεν θα πηδαει καν!Σιγα μη περιμενεις μια δεκαετια για να γουσταρεις,αυτο προκυπτει μετα απο 5-10 φορες η δεν προκυπτει ποτε!
gia_nnis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 ε ειμαστε τυχεροι τι να κανουμε, αν λες για μενα τι εννοεις; αυτο περναω εγω με την δικια μου κοπελα τωρα και πιστεψε με δεν ειναι καθολου αστειο Μαλλον δεν σε ποθει σεξουαλικα.. εκτος αν παιζει: 1
defacer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ή μάλλον είναι παρθένα. Τη σιχαίνομαι πλέον αυτή τη λέξη. Δεν ταιριάζει στην εποχή. Ξέρει κανείς καλύτερη;
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ή μάλλον είναι παρθένα. Τη σιχαίνομαι πλέον αυτή τη λέξη. Δεν ταιριάζει στην εποχή. Ξέρει κανείς καλύτερη; ασπίλωτη;;; άμεμπτη;;;;; αγνή;;;πάναγνη;;;πανάχραντη;;;; α και αμόλυντη 5
defacer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 ασπίλωτη;;; άμεμπτη;;;;; αγνή;;;πάναγνη;;;πανάχραντη;;;; α και αμόλυντη Το υπερευλογημένη ξέχασες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα