jakebara Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας παιδια Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος ενα μηχανουργιο που να μπορει να φρεζαρει (σκαψει) αλουμινιο ειτε με φρεζα ειτε με σνσ μηχανημα και να εχω τετοιο αποτελεσμα παραδειγμα οπως την φωτογραφια. Γενικα θα ηθελα να του δωσω τα μετρα και το τι ακριβως θελω και να μου τα στειλει ετοιμα γιατι και αλουμινια τετοιου παχους μου ζητανε να αγορασω 6μ το ελαχιστο και εγω δεν χρειαζομαι πολυ μεγαλες ποσοτητες. Ευχαριστω
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Έτσι όπως το βλέπω μάλλον γίνεται και με συμβατικό μηχάνημα. Τι ποσότητα θέλεις? Μηχανουργείο δεν ξέρω να σου προτείνω αλλά καλύτερα πες περιοχή για να διευκολυνθείς
umaga Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 με ανα απλο milling machine γινεται αυτο που θες, ειναι οτι ποιο ευκολο
jakebara Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Έτσι όπως το βλέπω μάλλον γίνεται και με συμβατικό μηχάνημα. Τι ποσότητα θέλεις? Μηχανουργείο δεν ξέρω να σου προτείνω αλλά καλύτερα πες περιοχή για να διευκολυνθείς Ναι το ξερω με φρεζα μου το εκαναν αυτο εδω σε ενα μηχανουργιο στην κατερινη, απλα εδω που ζητανε να τους φερω εγω την λαμα και αυτοι που εμπορευονται σιδερα μου ζητουν να αγορασω 6 μετρα το ελαχιστο γιαυτο θελω καποιον που να αναλαβει εξ ολοκληρου ολη την διαδικασια και να μου τα στειλει ετοιμα στην κατερινη. Προς το παρον χρειαζομαι 8 τεμαχια 25χ15χιλιοστα κομμενα στα 19 εκατοστα και 6 τεμαχια 25χ25χιλιοστα κομμενα στα 10 εκατοστα και να ειναι σκαμενα. Και εχω σκοπο να κανω πολλα ακομα αν μου δωσουν καλη προσφορα! Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα