panosloco Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια θελω να μου πειτε αν ξερεται αν δουλευει το paypal η κατι αλλο που μπορω να κανω συναλλαγες στο εξωτερικο .
SPANK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Άν εχεις χρήματα μεσα στο paypal στο balance πριν τα capital controls θα μπορούσες να αγοράσεις απο εκει και πέρα οχι εφόσον το paypla τραβάει απο την κάρτα σου δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για αγορές απο εξωτερικό
corsair04 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 στο συγκεκριμένο θέμα μπορεί να σου λυθεί κάθε απορία και με ποιο τρόπο και πως μπορείς να παρακάμψεις τα capital control και να αγοράσεις κανονικά με paypal
StylerGR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 εχει topic 200 χιλιαδες σελιδες για το συγκεκριμενο θεμα οποτε μπορεις να το τσεκαρεις.
corsair04 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 εχει topic 200 χιλιαδες σελιδες για το συγκεκριμενο θεμα οποτε μπορεις να το τσεκαρεω θα σου δώσω τα sos διάβασε αυτό
StylerGR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 θα σου δώσω τα sos διάβασε αυτό εγω τι να το κανω ρε φιλε στο παλικαρι που γραψε το τοπικ το ειπα.εγω τα χω δει αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα