Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω τη βοήθεια σας για το PC ενός φίλου μου

Ποσό που διαθέτουμε : 450 Ε

Χρήση υπολογιστή : Κυριώς σερφάρισμα με πολλα ανοιχτα tabs 

Χρειαζόμαστε οθόνη? Οχι

Χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Απο ένα κατάστημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Να έρθει στημένο

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Windows 7

Το πισί είναι για έναν φίλο μου και το θέλει για σερφαρισμα με πολλα ανοιχτα ταμπς και χρήση ελαφριού software. Θέλει να εχει σίγουρα SSD 120+ και γνησια windows 7

Ευχαριστω εκ των προτέρων (ειμαι λιγο άσχετος με τισ συνθέσεις)

Δημοσ.

alex μαζι σου εννοειται απλα πηγα με την λογικη να φαμε το 450αρι ολοκληρο :P

apu δεν ειναι καθολου κακη λυση παντως κ δεν εννοω τον 4πυρηνο που εβαλα αλλα εναν απλο στυλ α4 https://www.skroutz.gr/s/4562025/AMD-A4-4020-Box.html

κανεις παπαδες.. περασε απο τα χερια μου κ για απλη χρηση (οχι αυτος ενας αλλος τον 35 ευρω ουτε καν θυμαμαι γιατι μετα πηγα σε 860κ) αλλα κ για gaming 1080p εως bo2 και  mw3 ηταν αψογος.

οπως κ να χει σε τετοιο μπατζετ υπαρχουν χιλιαδες επιλογες απλα προτιμω αφου ειναι καθημερινη χρηση εναν apu που τα βασικα θα μου τα κανει οπως κ ο intel αλλα μου δινει την δυνατοτητα να παιξω κανα παιχνιδακι κ μαλιστα μια χαρα. (εδω η ενσωματομενη της intel δεν παει εξισου καλα).

για να προλαβω (δεν εννοω εσενα) κουβεντας περι μελλοντικης αναβαθμισης δεν κοβω τον φιλο να αναβαθμιζει.

οπως κ να χει οποιος επεξεργαστης κ να ειναι , η δουλεια που τον θελουν ειναι αποκλειστικα ram και ssd.

• Like 1
Δημοσ.

ρωτα με τι τραβαω με εναν απλο wd blue sata3!!!

υπερβαλλω αλλα επειδη εχω ζησει παλαιοτερα με ssd 120 ocz sata2 ειναι μερα με νυχτα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...