panos_kr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά θέλω τη βοήθεια σας για το PC ενός φίλου μου Ποσό που διαθέτουμε : 450 ΕΧρήση υπολογιστή : Κυριώς σερφάρισμα με πολλα ανοιχτα tabs Χρειαζόμαστε οθόνη? ΟχιΧρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΟχιΤα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Απο ένα κατάστημαΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Να έρθει στημένοΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Windows 7 Το πισί είναι για έναν φίλο μου και το θέλει για σερφαρισμα με πολλα ανοιχτα ταμπς και χρήση ελαφριού software. Θέλει να εχει σίγουρα SSD 120+ και γνησια windows 7 Ευχαριστω εκ των προτέρων (ειμαι λιγο άσχετος με τισ συνθέσεις)
babisflou7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 http://postimg.org/image/3xj0w9ve5/ αυτο ειναι στα 384 χωρις λειτουργικο κ την μαμα ψυκτρα. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 apu για αυτη την χρηση?δεν θα ηταν λιγο καλυτερος ενας intel 2πυρηνος?κανας g3220 η ακομα και πιο χαμηλοι...
babisflou7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 alex μαζι σου εννοειται απλα πηγα με την λογικη να φαμε το 450αρι ολοκληρο apu δεν ειναι καθολου κακη λυση παντως κ δεν εννοω τον 4πυρηνο που εβαλα αλλα εναν απλο στυλ α4 https://www.skroutz.gr/s/4562025/AMD-A4-4020-Box.html κανεις παπαδες.. περασε απο τα χερια μου κ για απλη χρηση (οχι αυτος ενας αλλος τον 35 ευρω ουτε καν θυμαμαι γιατι μετα πηγα σε 860κ) αλλα κ για gaming 1080p εως bo2 και mw3 ηταν αψογος. οπως κ να χει σε τετοιο μπατζετ υπαρχουν χιλιαδες επιλογες απλα προτιμω αφου ειναι καθημερινη χρηση εναν apu που τα βασικα θα μου τα κανει οπως κ ο intel αλλα μου δινει την δυνατοτητα να παιξω κανα παιχνιδακι κ μαλιστα μια χαρα. (εδω η ενσωματομενη της intel δεν παει εξισου καλα). για να προλαβω (δεν εννοω εσενα) κουβεντας περι μελλοντικης αναβαθμισης δεν κοβω τον φιλο να αναβαθμιζει. οπως κ να χει οποιος επεξεργαστης κ να ειναι , η δουλεια που τον θελουν ειναι αποκλειστικα ram και ssd. 1
babisflou7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2015 ρωτα με τι τραβαω με εναν απλο wd blue sata3!!! υπερβαλλω αλλα επειδη εχω ζησει παλαιοτερα με ssd 120 ocz sata2 ειναι μερα με νυχτα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα