Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τώρα που πάω Α' Λυκείου θα ήθελα να μάθω ποιο μάθημα επιλογής είναι εύκολο για να το επιλέξω ( καταλάβατε για εύκολο βαθμό ) . Και έχουμε Εφαρμογές Πληροφορικής , Διαχείριση Φυσικών Πόρων και Ελληνικός και Ευρωπαικός Πολιτισμός . Επειδή απόφαση πρέπει να δώσω αύριο πρωί ( Δευτέρα ) μπορείτε να μου πείτε τι από όλα αυτά είναι εύκολο για να το επιλέξω μιας και οι καθηγητές δεν μας προτείνουν τίποτα. :unsure: :unsure:  :unsure:  :unsure:  :wacko:  :wacko:  :wacko:  

Δημοσ.

Εφαρμογές Πληροφορικής

Φιλενάδα μου σε ευχαριστώ για την απάντησηή σου . Επειδή όπως είπα ακόμη δεν ξέρω τι παίζεται τι σε κάνει να επιλέξεις την Πληροφορική?

Δημοσ.

Φιλενάδα μου σε ευχαριστώ για την απάντησηή σου . Επειδή όπως είπα ακόμη δεν ξέρω τι παίζεται τι σε κάνει να επιλέξεις την Πληροφορική?

Από σπόντα, αλλά αν τύχει να σου αρέσει, μάλλον θα είναι καλό advantage για το μέλλον.

Δημοσ.

Από σπόντα, αλλά αν τύχει να σου αρέσει, μάλλον θα είναι καλό advantage για το μέλλον.

ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ !!!!! Πάει 110 το λεπτό!!!!

Αυτό ισχύει  η πληροφορικη ειναι το μοναδικο μαθημα στην πρωτη λυκειου που δεν εξεταζεται τον ιουνιο.

Τώρα πραγματικά δεν υπάρχει καμιά αξιόπιστη απάντηση???

Δημοσ.

Απ'οτι κατάλαβα δεν ξέρεις τίποτα απαυτα τα μαθήματα ε;Γενικά τι ξέρεις;Τίποτα! Χαχα! :D

Προφανώς και οι καθηγητές δεν σας προτείνουν τίποτα διότι δεν ξέρουν τον καθένα τι ξερει/τι έχει μάθει και τι θέλει ο καθένας να πάει!Το πιο εύκολο είναι πληροφορική κλασσικά!Αυτό είχα διαλέξει και γω και είχα 15(μου αρέσει οποτε λογικό)!Ψάξε και στο google το κάθε μάθημα να πάρεις μια ιδέα ξέρω γω;!

Δημοσ.

Απ'οτι κατάλαβα δεν ξέρεις τίποτα απαυτα τα μαθήματα ε;Γενικά τι ξέρεις;Τίποτα! Χαχα! :D

Προφανώς και οι καθηγητές δεν σας προτείνουν τίποτα διότι δεν ξέρουν τον καθένα τι ξερει/τι έχει μάθει και τι θέλει ο καθένας να πάει!Το πιο εύκολο είναι πληροφορική κλασσικά!Αυτό είχα διαλέξει και γω και είχα 15(μου αρέσει οποτε λογικό)!Ψάξε και στο google το κάθε μάθημα να πάρεις μια ιδέα ξέρω γω;!

Κοίταξε διάβασα πολλά για αυτά τα μαθήματα αλλά όλα ήταν προ 2-3τίας οπότε δεν ξέρω τι από αυτά πολύ ισχύει

• Like 1
Δημοσ.

Κοίταξε διάβασα πολλά για αυτά τα μαθήματα αλλά όλα ήταν προ 2-3τίας οπότε δεν ξέρω τι από αυτά πολύ ισχύει

Αν διάβασες όπως λες τότε ποιο σου φάνηκε εύκολο;Τραβα σ'αυτο που σου φάνηκε εύκολο! :) Γενικώς η πληροφορική είναι εύκολη!
Δημοσ.

Αν διάβασες όπως λες τότε ποιο σου φάνηκε εύκολο;Τραβα σ'αυτο που σου φάνηκε εύκολο! :)

Για να καταλάβεις τι διάβασα λένε Πληροφορική πρέπει να παραδώσεις μια εργασία στο τέλος , δεν εξετάζεται τον Ιούνιο , Πληρφορική θα διδάσκεται μέχρι και την Β λυκείου !!!!! Και επειδή διάβασα και πολλές άλλες ασάφειες αστα να πάνε

Δημοσ.

Πληροφορική πάρε, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι αλλά εγώ στην πληροφορική καθόμουν και έλυνα ασκήσεις μαθηματικών και οι άλλοι έπαιζαν παχνίδια στο miniclip και άκουγαν παντελίδη

Δημοσ.

Πληροφορική πάρε, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι αλλά εγώ στην πληροφορική καθόμουν και έλυνα ασκήσεις μαθηματικών και οι άλλοι έπαιζαν παχνίδια στο miniclip και άκουγαν παντελίδη

Και πως τα πήγες???

Δημοσ.

Αυτό ισχύει  η πληροφορικη ειναι το μοναδικο μαθημα στην πρωτη λυκειου που δεν εξεταζεται τον ιουνιο.

Δεν ξέρω τι συμβαίνει στα σχολεία τώρα, σε εμας πριν κάμποσα χρόνια, είχαμε την πληροφορική ως μάθημα επιλογής και δεν εξεταστήκαμε τον Ιούνιο.

Πληροφορική, καθόμασταν και παίζαμε στο miniclip παιχνίδια.

Εμείς συνδεόμασταν στο irc και μιλάγαμε με άλλους από άλλα σχολεία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...