tony81 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Πληροφορική καλά ειναι, χαλαουα πάει άλλου ή δουλειά πρόσεχε!!
stefant24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Πληροφορική καλά ειναι, χαλαουα πάει άλλου ή δουλειά πρόσεχε!! Καλησπέρα τελικά φάνηκε , ότι όποιος πίστευε ότι η Πληροφορική είναι επιπλέον διάλειμμα , διαψεύσθηκε . Οπότε αν κατάλαβα καλά όσοι περνάγανε την Πληροφορική με παιχνίδια ήταν τυχεροί γιατί σε εμάς μας ξεκαθάρισαν ότι οι υπολογιστές παρακολουθούνται , με αποτέλεσμα να αποφευχθεί το παιχνίδι και η ξεκούραση. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 25 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥ ΟΙ 8 ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΩΣ Α' ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ / 17 ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ / 1 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ 0 ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Για ποιο σχολείο μιλάμε;Έτσι για να ξέρουμε!
stefant24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Για ποιο σχολείο μιλάμε;Έτσι για να ξέρουμε! Για μια συνοικία του Πειραιά. Μη μου πεις ότι είσαι Πειραιώτης 1
dobro Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 εισαι γραμμενος σε ενα τεχνολογικο φορουμ και ρωτας αν θα επρεπε να παρεις πληροφορικη;!!! καλο και αυτο,////// Με το νεο λυκειο ,ολες οι επιλογες εξεταζονται και εχουν εξετασεις το καλοκαιρι.....στο χερι σου ειναι να καταλαβεις πιο ειναι πιο κοντα στις καθημερινες σου ενασχολησεις και ενδιαφεροντα. good luck,junior
Silverage Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα τελικά φάνηκε , ότι όποιος πίστευε ότι η Πληροφορική είναι επιπλέον διάλειμμα , διαψεύσθηκε . Οπότε αν κατάλαβα καλά όσοι περνάγανε την Πληροφορική με παιχνίδια ήταν τυχεροί γιατί σε εμάς μας ξεκαθάρισαν ότι οι υπολογιστές παρακολουθούνται , με αποτέλεσμα να αποφευχθεί το παιχνίδι και η ξεκούραση. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 25 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΟΥ ΟΙ 8 ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΩΣ Α' ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ / 17 ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ / 1 ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙ 0 ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Ναι και άμα παρακολουθούνται, τί; Και σε εμάς μπορούσε να μπλοκάρει αλλά μας άφηνε και μαλακιζόμασταν.
olimpiakos 7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Για μια συνοικία του Πειραιά. Μη μου πεις ότι είσαι ΠειραιώτηςΔυστυχώς όχι καμία σχέση..Αγρινιο....!
kaliakman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το γεγονός ότι κάνεις πλην του totem δεν έχει σχολιάσει το γεγονός ότι απλά θέλει να κάθεται αντί να βρει κάτι να του φανεί χρήσιμο με ξεπερνάει..
totem_lost Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Έλα μωρέ τώρα προς το παρόν ακόμα πληρώνει ο μπαμπάς. Μετα θα αρχίσει το κλάμα.
tony81 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Το γεγονός ότι κάνεις πλην του totem δεν έχει σχολιάσει το γεγονός ότι απλά θέλει να κάθεται αντί να βρει κάτι να του φανεί χρήσιμο με ξεπερνάει..Α λυκείου είναι σιγά μην του κάνουμε κ κανένα ιδιαίτερο από εδώ μην μας κουφανεις..
InfernoN Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 παρε 2ες γλωσσες γερμανικα γαλλικα αγγλικα οτι μπορεις και ασε το miniclip gaming, αν θες πληροφορικη περνα σε σχολη πληροφορικης δεν θα μαθεις τιποτα εκει waste of time δες τα αλλα μαθηματα
totem_lost Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι πέρνα σχολή πληροφορικής χωρίς να έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται. Όπως έκανε το 50% των παιδιών στη σχολή μου. Και τώρα είναι άνεργοι με απολυτήριο λυκείου. Και βρίζουν το εκπαιδευτικό μας σύστημα. Genius!
stefant24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους σας και πάλι. Είδα ένα σχόλιο όσων αφορά την κοινότητα του ινσομνια και θα ήθελα να την σχολιάσω για να μην παρεξηγούμαστε και μετά περνάω στα υπόλοιπα. Επειδή πριν ξεκινήσω το θέμα αυτό είχα κοιτάξει πάλι εδώ ένα θέμα για την επιλογή μαθημάτων στην Α' Λυκείου το οποίο έκανε αναφορά στην ψυχολογία στα Μαθηματικά και στην Φυσική είπα να το δημιουργήσω. Τώρα ναι μεν παρακολουθούμαστε από το σύστημα του σχολείου αλλά οι καθηγητές μας ( και συγκεκριμένα ο Πληροφορικός) δεν σηκώνει παιχνίδια και μαλακίες (αν μου επιτρέπεται η χρήση αυτής της λέξης από την σεβαστή κοινότητα για πρώτη φορά και τελευταία). Επειδή πολλά είχα ακούσει ότι στο Λύκειο θα μάθουμε και γλώσσα προγραμματισμού κάπως ταρακουνήθηκα . Δεν μας επιτρέπουν να πάρουμε 2 ξένες γλώσσες ή 3 αλλά 1 ξένη γλώσσα και 1 άλλο μάθημα επιλογής. Ναι όντως θα συμφωνήσω με εσένα totem_lost αυτό έχω παρατηρήσει αλλά όσοι είναι του ΕΠΑΛ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΓΕΛ 1
Silverage Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι όντως θα συμφωνήσω με εσένα totem_lost αυτό έχω παρατηρήσει αλλά όσοι είναι του ΕΠΑΛ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΓΕΛ Ούτε καν, ποιο άχρηστο απο το ΕΠΑΛ δεν υπάρχει.
stefant24 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Ούτε καν, ποιο άχρηστο απο το ΕΠΑΛ δεν υπάρχει. Το ξέρω αλλά έχουμε γεμίσει από αυτούς και συνεχίζουμε με αποτέλεσμα οι αδικοχαμένοι του ΓΕΛ να μην βρίσκουν εύκολα δουλειά ως Τεχνικοί ή ως Πληροφορικοί και το είπα αυτό από προσωπική και καθημερινή εμπειρία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα