Προς το περιεχόμενο

sportsdirect με paypal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα προσπάθησα  να κάνω μια αγορά από το sportsdirect με paypal μου ήρθε ένα e-mail από το paypal που γράφει

Thanks for using PayPal. Please note that this is not a charge. Your account will be charged when the merchant processes your payment. You may receive multiple emails as the merchant processes your order.

Your funds will be transferred when the merchant processes your payment. Any money in your PayPal account at that time will be used before any other payment source.

όταν μπαίνω στο paypal μου γράφει ότι ι συναλλαγή που έκανα είναι σε κατάσταση Pending 

επειδη δεν το γνωρίζω καλά το paypal μπορεί κάποιος να μου πει τι εγινε? 

και κάτι ακόμα στο acc στο paypal στα Notifications γράφει Link and confirm my debit or credit card

αυτό το είχα κάνει όταν έφτιαξα το paypal τώρα για το μου ζητάει πάλι 

αλλα στο status γραφει Verified

έχουν περάσει 3 μέρες τα χρήματα είναι ακόμα στον λογαριασμό και ι συναλλαγή ειναι ακομα Pending 

Δημοσ.

Έχεις χρήματα μεσα στο paypal ή προσπαθεί να τραβήξει απο την κάρτα ?

Γιατι με πιστωτική δεν μπορείς να αγοράσεις ακόμα απο εξωτερικό λόγω capital controls ακομα και αν ειναι μεσω paypal εκτος οπως ειπα αν έχεις τα χρήματα ηδη μεσα στο paypal

Δημοσ.

Έχεις χρήματα μεσα στο paypal ή προσπαθεί να τραβήξει απο την κάρτα ?

Γιατι με πιστωτική δεν μπορείς να αγοράσεις ακόμα απο εξωτερικό λόγω capital controls ακομα και αν ειναι μεσω paypal εκτος οπως ειπα αν έχεις τα χρήματα ηδη μεσα στο paypal

πήγα στην τράπεζα έβαλα τα χρήματα και μετά προσπάθησα να κάνω την αγορά μεσώ paypal 

• Like 1
Δημοσ.

πήγα στην τράπεζα έβαλα τα χρήματα και μετά προσπάθησα να κάνω την αγορά μεσώ paypal 

Πρέπει να τα βάλεις στο balance του paypal....

Δημοσ.

Balance σημαίνει οτι εχεις μεταφέρει τα χρήματα σου απο την κάρτα μεσα στο paypal και υπάρχουν εκει ακόμα και αν βγάλεις την κάρτα , το paypal τραβάει χρήματα απο την κάρτα σου και κάνεις αγορές πράγμα το οποίο δεν γίνεται τώρα λογω των capital controls εκτος και αν ειχες χρήματα ήδη μεσα στον λογαριασμό του paypal πριν τα capital controls

Δημοσ.

Balance σημαίνει οτι εχεις μεταφέρει τα χρήματα σου απο την κάρτα μεσα στο paypal και υπάρχουν εκει ακόμα και αν βγάλεις την κάρτα , το paypal τραβάει χρήματα απο την κάρτα σου και κάνεις αγορές πράγμα το οποίο δεν γίνεται τώρα λογω των capital controls εκτος και αν ειχες χρήματα ήδη μεσα στον λογαριασμό του paypal πριν τα capital controls

η κάρτα ειναι συνδεδεμένη στο paypal οτι βαζω στιν ειναι και στο paypal

Δημοσ.

Ναι αλλα υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρεις χρήματα μεσα στον λογαριασμό του paypal και μετα αν βγάλεις την κάρτα τα χρήματα που έχεις μεταφέρει απο πριν θα ειναι στο balance του paypal ετσι ναι μπορείς να αγοράσεις , αλλα επειδή τώρα τραβάει το paypal απο την κάρτα σου απευθείας δεν μπορείς.

Δεν μπορώ να στο εξηγήσω καλύτερα :)

Δημοσ.

Ναι αλλα υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρεις χρήματα μεσα στον λογαριασμό του paypal και μετα αν βγάλεις την κάρτα τα χρήματα που έχεις μεταφέρει απο πριν θα ειναι στο balance του paypal ετσι ναι μπορείς να αγοράσεις , αλλα επειδή τώρα τραβάει το paypal απο την κάρτα σου απευθείας δεν μπορείς.

και πως το κάνω αυτό?

απο το sportsdirect οταν τους ρώτησα που απάντησαν

The transaction will remain pending until the order is marked as complete, then we will capture the payment.

Δημοσ.

και πως το κάνω αυτό?

Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σου για αγορά απο το εξωτερικό λόγω capital controls ειτε ειναι μεσω paypal ειτε χωρίς paypal

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα και θα ήθελα να ακυρώσω την pending παραγγελία από το Paypal. Έτσι και αλλιώς το sportsdirect δεν έχει καταχωρημένη καμία παραγγελία μου αλλά το paypal παραμένει pending...

Ξέρει κανείς πώς ακυρώνω, ή αν δεν υπάρχει προβλημα να ξαναπαραγγείλω με άλλο τρόπο πληρωμής, χωρίς όμως να υπάρχει το ενδεχόμενο να διπλοχρεωθώ;

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει καποιος να μου πει καποιος πως γινεται η διαδικασια balance ? η αν εχω εναν φιλο που εχει pyapal να μεταφερω τα χρηματα σε αυτον και να κανω την παραγγελεια απο αυτον  γινεται? ποια διαδικασια ειναι πιο ευκολη?

Επεξ/σία από TEOGOGAS
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα, χθες εκανα την 1η μου παραγγελια απ το Sportsdirect , απ το Balance του Paypal.
Το κοστος ηταν περιπου 44Ε και εβαλα την 2η επιλογη για να φταση Ελλαδα, +13Ε με αεροπλανο(συνολο 57Ε) , απ Barlin delivery που αυτη με εδωσε με την σειρα της ενα tracking number και με βαζει σε σιτε της DHL, η ερωτηση μου ειναι : θα πληρωσω τελωνειο ή κατι παραπανω? Δεν γνωριζα οτι θα ερθει Ελλαδα μεσω DHL .

Ευχαριστω. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...