thenorthfear Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Καλησπερα, χθες εκανα την 1η μου παραγγελια απ το Sportsdirect , απ το Balance του Paypal. Το κοστος ηταν περιπου 44Ε και εβαλα την 2η επιλογη για να φταση Ελλαδα, +13Ε με αεροπλανο(συνολο 57Ε) , απ Barlin delivery που αυτη με εδωσε με την σειρα της ενα tracking number και με βαζει σε σιτε της DHL, η ερωτηση μου ειναι : θα πληρωσω τελωνειο ή κατι παραπανω? Δεν γνωριζα οτι θα ερθει Ελλαδα μεσω DHL . Ευχαριστω. ρε φιλε πες μου λιγο αν μπορεις πως ακριβως εκανες την παραγγελια απο sports direct απο το balance της paypal γιατι δεν βρισκω ακρη εγω...
coyote2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 αν έχεις λεφτά στο paypal όταν πάς να πληρώσεις σε ρωτάει αν θα κάνεις από το balance ή από την κάρτα ακριβώς μετά που βάζεις το password (αν δε το έχεις πάντα σωσμένο)
thenorthfear Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 Δημοσ. 9 Μαΐου 2016 αν έχεις λεφτά στο paypal όταν πάς να πληρώσεις σε ρωτάει αν θα κάνεις από το balance ή από την κάρτα ακριβώς μετά που βάζεις το password (αν δε το έχεις πάντα σωσμένο) ακου τι γινεται..παω να ολοκληρωσω την παραγγελια και απλα μου βγαζει 3 επιλογες: 1) αν θα πληρωσω με την καρτα που εχω ηδη (πραγμα το οποιο δεν γινεται λογω capital controls) 2)αν θα πληρωσω με νεα καρτα 3) αν θα πληρωσω με κουπονι κτλ.... ***να αναφερω πως ο λογαριασμος που εχω στην paypal ειναι εικονικος απλα του μεταφερω λεφτα απο εναν προηγουμενο λογαριασμο Paypal που εχω ηδη**
glix Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 ρε φιλε πες μου λιγο αν μπορεις πως ακριβως εκανες την παραγγελια απο sports direct απο το balance της paypal γιατι δεν βρισκω ακρη εγω... Σημερα θα ξανακανω με τον τροπο που εκανα και τον Δεκεμβριο 2015 . 1ο βημα να εχεις μια καρτα. 2ο βημα , να εχεις account στο paypal με την καρτα μεσα στον λογαριασμο Επειδη δεν σε αφηνουν να τραβηξεις τα χρηματα απ την καρτα στην αγορα του SD λογω Capital , χρειαζεσαι ενα 2ο account στο paypal. Στην περιπτωση μου εχω κανει στο ονομα του πατερα μου . μπορεις εσυ να κανεις νομιζω και 2ο στο ονομα σου. τι κανω εγω τωρα... βαζω χρηματα απ την τραπεζα στην χρεωστικη καρτα . μπαινω στο paypal αccount ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ(που εχω ηδη κανει link την καρτα μου ) και τα στελνω στο account (Balance ) του πατερα μου(το paypal εχει προμηθεια 3.6% +0.40Ε καπου εκει νομιζω) ,και πληρωνω με το account του πατερα μου στην ουσια στο sportdirect. Το δικο μου account paypal ειναι ο μεσαζοντας. Ετσι τα εχω καταλαβει εγω και δουλευει... Οτι απορια εχεις εδω ειμαστε.
thenorthfear Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Σημερα θα ξανακανω με τον τροπο που εκανα και τον Δεκεμβριο 2015 . 1ο βημα να εχεις μια καρτα. 2ο βημα , να εχεις account στο paypal με την καρτα μεσα στον λογαριασμο Επειδη δεν σε αφηνουν να τραβηξεις τα χρηματα απ την καρτα στην αγορα του SD λογω Capital , χρειαζεσαι ενα 2ο account στο paypal. Στην περιπτωση μου εχω κανει στο ονομα του πατερα μου . μπορεις εσυ να κανεις νομιζω και 2ο στο ονομα σου. τι κανω εγω τωρα... βαζω χρηματα απ την τραπεζα στην χρεωστικη καρτα . μπαινω στο paypal αccount ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ(που εχω ηδη κανει link την καρτα μου ) και τα στελνω στο account (Balance ) του πατερα μου(το paypal εχει προμηθεια 3.6% +0.40Ε καπου εκει νομιζω) ,και πληρωνω με το account του πατερα μου στην ουσια στο sportdirect. Το δικο μου account paypal ειναι ο μεσαζοντας. Ετσι τα εχω καταλαβει εγω και δουλευει... Οτι απορια εχεις εδω ειμαστε. ποσο καιρο περιπου κανει να ολοκληρωθει η πληρωμη μεσω του εικονικου λογαριασμο της paypal στο sports direct ?? γιατι διαβασα κατι για pending....
andreas7919 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδια, εχει παραγγείλει κανεις τωρα τελευταια απο το sportdirect??? μεσω paypall παντα ξερετε αν τραβάει μόνο απο balance η απο την virtual prepaid που εχω??? ευχαριστω
leon00 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδια, εχει παραγγείλει κανεις τωρα τελευταια απο το sportdirect??? μεσω paypall παντα ξερετε αν τραβάει μόνο απο balance η απο την virtual prepaid που εχω??? ευχαριστω βγαλε μια revolut ή number26 http://www.insomnia.gr/topic/588647-revolut-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-3-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B1-posts-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%81%CF%89%CF%84/ http://www.insomnia.gr/topic/591637-number26-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%AE-startup-%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-mastercard/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα