nick.the.greek Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω για να πηγαίνει το ποδήλατο μου πιο γρήγορα ? Πέρα από το να αγοράσω καινούριο και λάστιχα, τι άλλο μπορώ να κάνω για να πάει πιο γρήγορα???Ευχαριστω
Haldol Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Πιο γρήγορα εννοείς τελική ταχύτητα, ή επιτάχυνση; Σε κάθε περίπτωση, αλλαγή γραναζώματος (κασέτα - φύλλα) και αλλαγή τροχών - ελαστικών σε πιο ελαφριούς. Αλλά κανένα από τα δύο (ιδίως το 2ο) δεν είναι φτηνό. Ίσως να μην αξίζει, ανάλογα το ποδήλατο. 1
nick.the.greek Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Γενικά θέλω πιο ελαφρύ πετάλι άλλα να πηγαίνει και γρήγορα.. Όσο αφορά τα λάστιχα έχω βρει λεπτά χωρίς τακούνι με 6 ευρό .Εσύ όταν λες αλλαγή τροχών τι ζάντες λες? ΤΙ ζάντες να πάρω???
epp Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιο ποδηλατο εχεις ? τωρα θα μας πει ενα τυπου αγορα απτο πρακτικερ των 150ευρω και θα μας κουφανει ξερω γω
nick.the.greek Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω ένα Peugeot tou 89' νομίζω, είναι mountain bike άλλα δεν θέλω να το αλλάξω Μπείτε εδώ να το δείτε http://s950.photobucket.com/user/kdionb/media/1989%20Peugeot%20Hurricane/DSCF1940.jpg.html
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα κάνει ένα τριξιμο όταν πατάω φρένο, τι να κάνω; Ένα παλιό giant κουρσακι έχω.
kalogeros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω για να πηγαίνει το ποδήλατο μου πιο γρήγορα ? Πέρα από το να αγοράσω καινούριο και λάστιχα, τι άλλο μπορώ να κάνω για να πάει πιο γρήγορα??? Ευχαριστω Προσοχή, όμως, γιατί όπως λέει και ο τίτλος είναι πολύ επικίνδυνο. 2
zio10 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Προσοχή, όμως, γιατί όπως λέει και ο τίτλος είναι πολύ επικίνδυνο. Υπερβολές....
georgeboo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Βαλε λαστιχα χωρις τακουνι και να τα εχεις παντα φουσκωμενα σε σωστη πιεση..Παντως σε καλη κατασταση το βλεπω. 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Μόνο λάστιχα για άσφαλτο βάλε και φουσκωνέ τα κοντά στην μέγιστη πιεσή τους, μια σέλα με άνοιγμα για τον προστάτη σου και σωστή ρύθμιση τιμονιού-σέλας για να βοηθάς τον εαυτό σου..Και λίπανση όλων των κινούμενων μερών (ρουλεμάν τροχών,πεταλιέρας, τιμονιού-αν και το τελευταίο δεν βοηθάει σε τίποτα εσένα, μόνο το ρουλεμάν).. 2
Runner25 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 προσεχε με τις μοντες μην απογειωθει και βρεθεις ιπταμενος
wizzy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Θα σου απαντήσω με κάτι που διάβασα σε ένα περιοδικό (αγγλικό): To lose a pound from your bike, may cost you a 1000 pounds. To lose a pound of body weight, is free. 1
Haldol Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Θα σου απαντήσω με κάτι που διάβασα σε ένα περιοδικό (αγγλικό): To lose a pound from your bike, may cost you a 1000 pounds. To lose a pound of body weight, is free. Δυστυχώς, αυτό που κάνει τη μεγάλη διαφορά, είναι το στρεφόμενο βάρος.
wizzy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δυστυχώς, αυτό που κάνει τη μεγάλη διαφορά, είναι το στρεφόμενο βάρος. Για κάντο "πενηνταράκια" αυτό, δεν ξέρω τι σημαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα