Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω για να πηγαίνει το ποδήλατο μου πιο γρήγορα ? Πέρα από το να αγοράσω καινούριο :P και λάστιχα, τι άλλο μπορώ να κάνω για να πάει πιο γρήγορα???
Ευχαριστω ;) 

Δημοσ.

Πιο γρήγορα εννοείς τελική ταχύτητα, ή επιτάχυνση;

Σε κάθε περίπτωση, αλλαγή γραναζώματος (κασέτα - φύλλα) και αλλαγή τροχών - ελαστικών σε πιο ελαφριούς. Αλλά κανένα από τα δύο (ιδίως το 2ο) δεν είναι φτηνό. Ίσως να μην αξίζει, ανάλογα το ποδήλατο.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά θέλω πιο ελαφρύ πετάλι άλλα να πηγαίνει και γρήγορα.. Όσο αφορά τα λάστιχα έχω βρει λεπτά χωρίς τακούνι με 6 ευρό .Εσύ όταν λες αλλαγή τροχών τι ζάντες λες? ΤΙ ζάντες να πάρω???   

Δημοσ.

Ποιο ποδηλατο εχεις ?

τωρα θα μας πει ενα τυπου αγορα απτο πρακτικερ των 150ευρω και θα μας κουφανει ξερω γω

Δημοσ.

Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω για να πηγαίνει το ποδήλατο μου πιο γρήγορα ? Πέρα από το να αγοράσω καινούριο :P και λάστιχα, τι άλλο μπορώ να κάνω για να πάει πιο γρήγορα???

Ευχαριστω ;)

Προσοχή, όμως, γιατί όπως λέει και ο τίτλος είναι πολύ επικίνδυνο.

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο λάστιχα για άσφαλτο βάλε και φουσκωνέ τα κοντά στην μέγιστη πιεσή τους, μια σέλα με άνοιγμα για τον προστάτη σου και σωστή ρύθμιση τιμονιού-σέλας για να βοηθάς τον εαυτό σου..Και λίπανση όλων των κινούμενων μερών (ρουλεμάν τροχών,πεταλιέρας, τιμονιού-αν και το τελευταίο δεν βοηθάει σε τίποτα εσένα, μόνο το ρουλεμάν)..

• Like 2
Δημοσ.

Θα σου απαντήσω με κάτι που διάβασα σε ένα περιοδικό (αγγλικό):

To lose a pound from your bike, may cost you a 1000 pounds. To lose a pound of body weight, is free.

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου απαντήσω με κάτι που διάβασα σε ένα περιοδικό (αγγλικό):

To lose a pound from your bike, may cost you a 1000 pounds. To lose a pound of body weight, is free.

Δυστυχώς, αυτό που κάνει τη μεγάλη διαφορά, είναι το στρεφόμενο βάρος.

Δημοσ.

Δυστυχώς, αυτό που κάνει τη μεγάλη διαφορά, είναι το στρεφόμενο βάρος.

Για κάντο "πενηνταράκια" αυτό, δεν ξέρω τι σημαίνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...