Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κάντο "πενηνταράκια" αυτό, δεν ξέρω τι σημαίνει.

Το βαρος των τροχων,η ποιοτητα των ρουλεμαν των κεντρων,της μεσαιας τριβης...απο 4 πενηνταρικα και πανω υπαρχει λογος να ασχοληθεις,αν οχι αστο οπως ειναι.
Δημοσ.

Γενικά θέλω πιο ελαφρύ πετάλι άλλα να πηγαίνει και γρήγορα.. Όσο αφορά τα λάστιχα έχω βρει λεπτά χωρίς τακούνι με 6 ευρό .Εσύ όταν λες αλλαγή τροχών τι ζάντες λες? ΤΙ ζάντες να πάρω???   

Βάλε τα λάστιχα και ανέβασε να φτάσει μισό bar πριν το όριο, λογικά κάνα 4άρι

Δεν αξίζει να κάνεις κάτι άλλο

Εμένα κάνει ένα τριξιμο όταν πατάω φρένο, τι να κάνω; Ένα παλιό giant κουρσακι έχω.

μάλλον τακάκια θέλεις, αν πιάνουν τα χέρια δες στο youtube  πως ρυθμίζουν τα φρένα μήπως τη βγάλεις χωρίς αλλαγή

Δημοσ.

Το βαρος των τροχων,η ποιοτητα των ρουλεμαν των κεντρων,της μεσαιας τριβης...απο 4 πενηνταρικα και πανω υπαρχει λογος να ασχοληθεις,αν οχι αστο οπως ειναι.

Παιδιά, καλά όλα αυτά, αλλά ας εξετάσουμε τη σημασία τους στο τελικό αποτέλεσμα. Εάν ένας άνθρωπος ζυγίζει 80 κιλά και αλλάξει ρουλεμάν και τροχούς και μεσαία τριβή και ντίζα κτλ κτλ, πόση διαφορά θα δει; Ένα κιλό; Δύο κιλά; ΟΚ. Σκεφτείτε και πόσο θα του στοιχίσουν όλες αυτές οι αλλαγές.

Εάν ο ίδιος άνθρωπος, χωρίς να πειράξει τίποτα στο ποδήλατο, χάσει 4-5 κιλά σωματικού βάρους, πόση διαφορά θα δει και πόσο θα του στοιχίσει; :-)

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο λάστιχα για άσφαλτο βάλε και φουσκωνέ τα κοντά στην μέγιστη πιεσή τους, μια σέλα με άνοιγμα για τον προστάτη σου και σωστή ρύθμιση τιμονιού-σέλας για να βοηθάς τον εαυτό σου..Και λίπανση όλων των κινούμενων μερών (ρουλεμάν τροχών,πεταλιέρας, τιμονιού-αν και το τελευταίο δεν βοηθάει σε τίποτα εσένα, μόνο το ρουλεμάν)..

πεστα ρε φιλε και νομιζα ημουν ο μονος με ενοχλησεις/μουδιασματα! Αυτες τις μερες θα παω να ψαχτω για τετοια σελα , εχεις δει μεγαλη διαφορα?

Προς τον τοπικ σταρτερ , το κανεις  σερβις? Επισης απο συναδελφους που κανουν σοβαρες διαδρομες μου εχουν τονισει την σημασια του γρασαρισματος / σωστη πιεση στα λαστιχα / σερβις

Δημοσ.

Παιδιά, καλά όλα αυτά, αλλά ας εξετάσουμε τη σημασία τους στο τελικό αποτέλεσμα. Εάν ένας άνθρωπος ζυγίζει 80 κιλά και αλλάξει ρουλεμάν και τροχούς και μεσαία τριβή και ντίζα κτλ κτλ, πόση διαφορά θα δει; Ένα κιλό; Δύο κιλά; ΟΚ. Σκεφτείτε και πόσο θα του στοιχίσουν όλες αυτές οι αλλαγές.

Εάν ο ίδιος άνθρωπος, χωρίς να πειράξει τίποτα στο ποδήλατο, χάσει 4-5 κιλά σωματικού βάρους, πόση διαφορά θα δει και πόσο θα του στοιχίσει; :-)

Το ξαναγράφω διότι μάλλον δε το κατάλαβες: στο ποδήλατο, σημασία έχει το στρεφόμενο βάρος, όχι το στατικό. Αυτό ισχύει σε όλα τα οχήματα βασικά.

Εάν "ρίξεις" 1 κιλό στρεφόμενου βάρους η διαφορά σε επιδόσεις θα είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ από ότι αν χάσεις 10 κιλά σωματικού βάρους. 

Γι αυτό βλέπεις και κάτι αθλητές "γομάρια": αν το χαμηλό σωματικό βάρος έδινε επιδόσεις, όλοι θα ήταν λίτζερα.

Δημοσ.

Το ξαναγράφω διότι μάλλον δε το κατάλαβες: στο ποδήλατο, σημασία έχει το στρεφόμενο βάρος, όχι το στατικό. Αυτό ισχύει σε όλα τα οχήματα βασικά.

Εάν "ρίξεις" 1 κιλό στρεφόμενου βάρους η διαφορά σε επιδόσεις θα είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ από ότι αν χάσεις 10 κιλά σωματικού βάρους.

Γι αυτό βλέπεις και κάτι αθλητές "γομάρια": αν το χαμηλό σωματικό βάρος έδινε επιδόσεις, όλοι θα ήταν λίτζερα.

Οκ, σεβαστή η άποψή σου, αλλά διαφωνώ. Καλή συνέχεια στην κουβέντα σας.

Δημοσ.

Καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορώ να κάνω για να πηγαίνει το ποδήλατο μου πιο γρήγορα ? Πέρα από το να αγοράσω καινούριο :P και λάστιχα, τι άλλο μπορώ να κάνω για να πάει πιο γρήγορα???

Ευχαριστω ;)

Δοκίμασε να δυναμώσεις τα πόδια σου,

Βαθιά Καθίσματα - Σκουώτ (Squats) - Ο Βασιλιάς των ασκήσεων

Δημοσ.

στο ποδηλατακι που ανεβασες το μονο που μπορεις να κανεις και να δεις μια μικρη διαφορα ειναι να βαλεις λάστιχα δρόμου. ολα ταλλα δε θα το καταλαβεις καν. και προφανως να φτιαξεις τα ποδια σου

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...