Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΚΑΠΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΜΕΧΡΙ 1 ΚΙΛΟ,ΔΗΛΑΔΗ 50ΠΑΚΕΤΑ.ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ Η ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Παίζει να βρεις *πολυ* φτηνα αν αγοράσεις αφορολόγητα απο το αεροδρόμιο. Οχι duty free αλλα tax free. Το κανω για μια φιλη καθε φορα που ταξιδευω για Ελβετια.

Δημοσ.

μπορείς να πάρεις όσο θες αλλά αν είναι παραπάνω από αυτά που λέει στο link πρέπει να αποδείξεις οτι είναι για σένα αν σε ελέγξουνε

εδώ είναι το link από το αγγλικό site https://www.gov.uk/duty-free-goods/arrivals-from-eu-countries

Δημοσ.

Επίσης αν πατε 2-3 άτομα και οι αλλοι δεν καπνίζουν μπορείς να τον μοιράσεις και να πάρεις 3πλασια ποσοτητα. Μιλάμε για καπνό συσκευασμενο, φαντάζομαι ε;

Δημοσ.

<p>Ναι συσκευασμένος είναι!Ωραία οπότε θέλω να πιστεύω οτι με 4 κούτες θα είμαι μια χαρά.Άλλωστε είναι λιγότερο απο 1kg.Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.</p>

<p>

Παίζει να βρεις *πολυ* φτηνα αν αγοράσεις αφορολόγητα απο το αεροδρόμιο. Οχι duty free αλλα tax free. Το κανω για μια φιλη καθε φορα που ταξιδευω για Ελβετια.

<br />

<br />

Αυτό που λες ισχύει μόνο για Ελβετία και Νορβηγία(αν θυμάμαι καλά).</p>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...