panayogr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΚΑΠΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΜΕΧΡΙ 1 ΚΙΛΟ,ΔΗΛΑΔΗ 50ΠΑΚΕΤΑ.ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ Η ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Iris_89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Βγάλε τα caps αρχικά.. http://europa.eu/youreurope/citizens/travel/carry/alcohol-tobacco-cash/index_el.htm 2
vrwmiaris Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Πρόσεξε γιατί το να μεταφέρεις καπνό είναι πιο σοβαρό από ότι ναρκωτικά
xpapias Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Παίζει να βρεις *πολυ* φτηνα αν αγοράσεις αφορολόγητα απο το αεροδρόμιο. Οχι duty free αλλα tax free. Το κανω για μια φιλη καθε φορα που ταξιδευω για Ελβετια.
warlock9_0 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 μπορείς να πάρεις όσο θες αλλά αν είναι παραπάνω από αυτά που λέει στο link πρέπει να αποδείξεις οτι είναι για σένα αν σε ελέγξουνε εδώ είναι το link από το αγγλικό site https://www.gov.uk/duty-free-goods/arrivals-from-eu-countries
xpapias Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Επίσης αν πατε 2-3 άτομα και οι αλλοι δεν καπνίζουν μπορείς να τον μοιράσεις και να πάρεις 3πλασια ποσοτητα. Μιλάμε για καπνό συσκευασμενο, φαντάζομαι ε;
panayogr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Ναι συσκευασμένος είναι!Ωραία οπότε θέλω να πιστεύω οτι με 4 κούτες θα είμαι μια χαρά.Άλλωστε είναι λιγότερο απο 1kg.Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.</p> <p> Παίζει να βρεις *πολυ* φτηνα αν αγοράσεις αφορολόγητα απο το αεροδρόμιο. Οχι duty free αλλα tax free. Το κανω για μια φιλη καθε φορα που ταξιδευω για Ελβετια. <br /> <br /> Αυτό που λες ισχύει μόνο για Ελβετία και Νορβηγία(αν θυμάμαι καλά).</p>
groot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Όσο και να πάρεις, τον Cutter's Choice δεν τον γλιτώνεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα