Προς το περιεχόμενο

Keyboard σαν laptop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή χάλασε το λαπτοπ μ κ επέστρεψα στο παλιό pc μου συνήθισα την αίσθηση των πληκτρολόγιων laptop (να έχει μικρό περιθώριο πατηματος, δλδ με το που το πατάς ακούγεται το κλικ κ όχι σαν τα άλλα που πρέπει να ταξιδέψει λίγο το χέρι σ προς τα κάτω, κ τα τετράγωνα κάπως κουμπιά)
Λίγο οικονομικό γίνεται μέχρι 20€ κ η γνκα κάνενα καλό keyboard με λίγα παραπάνω να μν έχει αυτή τν χάλια αίσθηση που έχουν τα φθηνά! (έχω ένα τις Microsoft άσπρο που ήταν μαζί με το κουτί δώρο)
Επίσης παίζω κ lol πολύ οποτε κ με φωτάκια από πίσω θα ήταν πολύ ωραίο για να το βλέπω κ το βράδυ!

http://www.skroutz.gr/s/5598568/Modecom-MC-800M.html
εχει κανεις αποψη για αυτό??

Δημοσ.

Ενδιαφέρον ειδικά το Genesis και σαν λαπτοπ πλήκτρα κ φωτιζομενα!

Αμα είχε κ λίγο πιο χαμηλή τιμή το είχα πάρει ηδη!

Δημοσ.

Τελικα πηρα το Modecom μιας που εχω εδω κοντα media mark και το ειδα παο κοντα κ μ αρεσε παρα πολυ!

Θετικα : - Πανεμορφο με πολυ ωραια απαλη υφη
- Τα φωτακια ειναι πολυ καλα οχι πολυ δυνατα για να σε αποσπανε ουτε πολυ αδυναμα για να μν φαινονται και εχει πισω απο καθε πληκτρο λαμπακι ετσι ολα φωτιζονται ομοιομορφα (οχι σαν κατι αλλα αυτις της κατηγοριας τιμης που ειναι ανομοιομορφος ο φωτισμος)
- Αθορυβα με μικρο σημειο ενεργοποιησης (βοηθαει στο double tap πολυ )
-Φθηνο στα 23 ευρο ειναι απο τα φθηνοτερα πιστευω

Αρνητικα 
- Το πατημα τον πληκτρων ειναι καπως περιεργο σαν να κολαει που κ που η μεμβρανη στα πλαινα δν μπορω να το εξηγησω σαν να τριβεται λιγο το κουμπι με τα πλαστικο

Προς το παρων ειμαι φουλ ευχαριστημενη και αμα ξαναειχα τα λεφτα θα το ξαναεπερνα! Ελπιζω να μν μ βγαλει προβηλματα στο μελλον (ειδικα με τα κουμπια που διαβασα οτι κολαν μετα απο μακροχρονια χρηση) αλλα αμα το προσεχεις κ δν το "βρομιζεις" εχει 2 χρονια εγγυηση οποτε εισαι καλημενος!

Με πρωτη ματια το συνιστω σε ολους μ αρεσε παρα παρα παρα πολυ θα επιστεψω σε κανα μηνα που θα εχω κλτρη αποψη για παραπανω λεπτομεριες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...