patrickdrd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 για πειτε συμβουλες/γνωμες εμπειριες, αποψεις εχω παει ηδη σε 3 σχολες, στις 2 μου προτειναν και ιδιαιτερα, σιγα μην κανω ιδιαιτερα ακομα δεν αρχισαμε, απο παντου να τα αρπαξουν ειναι μου φαινεται χρειαζονται παπουτσια; κι αν ναι, απο που; κανενα link; ποσταρα κι εδωαλλα δεν απαντησε κανεις κ ειπα να ξαναδοκιμασω
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Πάνε κάποιοι φίλοι, δεν ξέρω για παπούτσια κλπ αλλά κάνεις καλές παρέες! 2
patrickdrd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 ναι, σωστος, καλο ειναι κι αυτο αλλα ρωτα τους αν θες please και πες μας, ααα και τι προγραμμα κανουν, ποσες φορες και τι πληρωνουν κλπ γιατι εχω ακουσει διαφορα νουμερα 1
zio10 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2015 ναι, σωστος, καλο ειναι κι αυτο αλλα ρωτα τους αν θες please και πες μας, ααα και τι προγραμμα κανουν, ποσες φορες και τι πληρωνουν κλπ γιατι εχω ακουσει διαφορα νουμερα Δεν είναι πολύ εύκολο αυτή την περίοδο. Μιλάω για επαρχία κι επίσης είμαι μακριά κι έχουμε ψιλοχαθεί... 1
sephirothsw Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Εξαρτάται αν θες να πας για χαβαλε και να γνωρίζεις κοσμο η να πας για επαγγελματικό. Επίσης καλό είναι να διευκρινήσεις ποια μουσική σου αρέσει ώστε να σου πω με ποιο χορό να αρχίζεις. Το λατιν στην Ελλάδα περιλαμβανει πολλους χορούς. Επίσης ποια περιοχή είσαι ώστε να μπορω να σου πω για σχολές και δασκάλους.
*nenya* Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 για πειτε συμβουλες/γνωμες εμπειριες, αποψεις εχω παει ηδη σε 3 σχολες, στις 2 μου προτειναν και ιδιαιτερα, σιγα μην κανω ιδιαιτερα ακομα δεν αρχισαμε, απο παντου να τα αρπαξουν ειναι μου φαινεται χρειαζονται παπουτσια; κι αν ναι, απο που; κανενα link; ποσταρα κι εδω αλλα δεν απαντησε κανεις κ ειπα να ξαναδοκιμασω Κοίτα να δεις που υπάρχει σχετικό μαγαζί στην γειτονιά μου. Για τσέκαρε, έχει και παπούτσια για λάτιν χορό, αντρικά και γυναικεία: http://papoutsiaxorou.gr/index.php?route=product/attribute&attribute_id=7_13 Από σχολές, έχεις ρωτήσει και στα Gene Kelly; 1
patrickdrd Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 τα ξερω τα gene kelly, αλλα μηπως ειναι πιασοκωλαδικα; βλεπω π.χ. στο site που γραφει: "μαθε τωρα χορο με 8,5 την ωρα" και λεω δεν θα κανεις 1 ωρα την εβδομαδα το ελαχιστο; αρα 8,5*4=34 για 4 ωριτσες; αρκετα-πολλα μου φαινονται, θα προτιμουσα τα συνοικιακα, αλλα για την ωρα δεν βρηκα κατι να μου αρεσει, π.χ. βρηκα σε 20 για 1 φορα την εβδομαδα βεβαια, και σε 30 για 4!!! (1 λατιν, 1 σαλσα + 2 zumba, αλλα δεν νομιζω να ενδιαφερει βεβαια τον ανδρικο πληθυσμο η zumba, θα προτιμουσα αντικατασταση του zumba με tango), καλο μου φανηκε αυτο, αλλα τι γινεται, 4 φορες ειναι πολλες, θελουμε να κανουμε και τιποτα αλλο στη ζωη μας απ την μια, απ την αλλη, οπως ειπε φιλος μου ενδιαφερομενος, απ την αλλη, αν δεν πας τοσες δεν συμφερει η τιμη, θα δειξει, η ερευνα συνεχιζεται, ευχαριστω για το λινκ, το κραταω για οταν χρειαστει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα