Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Σε samsung galaxy A5, έχει κανένας παρατηρήσει την συμπεριφορά του επεξεργαστή με 5.0.2? 

Έχω το A500FU και παρατηρώ οτι ο επεξεργαστής μου δεν πάει κάτω από τα 800MHz. Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες 3 βαθμίδες πριν τον deep sleep που δεν τις χρησιμοποιεί ποτέ !! (σε deep sleep μπαίνει κανονικά όταν η οθόνη είναι κλειστή).

Τις μετρήσεις τις κάνω με το CPU Spy και το PDA version που φοράει απο μαμά είναι το Σουηδικό A500FUXXU1BOE6 (AUT) αλλά τα ίδια έκανε και με την Πολωνική A500FUXXU1BOH3 (ΧΕΟ). Σε όλες τις περιπτώσεις ο governor είναι o default Interactive

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Ενδεχομένως στην κατανάλωση της μπαταρίας γιατί και ακόμα τίποτα να μην κάνεις με ανοιχτή την οθόνη, δεν αφήνει τον επεξεργαστή να "ηρεμήσει" και τον κρατάει στα 800MHz. Ουσιαστικά, ενώ επιτρέπει άλλες 3 βαθμίδες πιο χαμηλά, τις ακυρώνει.

Δημοσ.

Εγω νομιζω οτι απλως οσο το κινητο λειτουργει, η cpu δουλευει απο 800mhz Και πανω και οταν το κινητο τελειωνει τις διεργασιες λογικα ο επεξεργαστης "κοιμαται". Αν οντως δεν σταματαει ο επεξεργαστης να δουλευει αυτο ειναι προβλημα, αλλα καπως δυσκολο

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Σε samsung galaxy A5, έχει κανένας παρατηρήσει την συμπεριφορά του επεξεργαστή με 5.0.2? 

Έχω το A500FU και παρατηρώ οτι ο επεξεργαστής μου δεν πάει κάτω από τα 800MHz. Υπάρχουν τουλάχιστον άλλες 3 βαθμίδες πριν τον deep sleep που δεν τις χρησιμοποιεί ποτέ !! (σε deep sleep μπαίνει κανονικά όταν η οθόνη είναι κλειστή).

Τις μετρήσεις τις κάνω με το CPU Spy και το PDA version που φοράει απο μαμά είναι το Σουηδικό A500FUXXU1BOE6 (AUT) αλλά τα ίδια έκανε και με την Πολωνική A500FUXXU1BOH3 (ΧΕΟ). Σε όλες τις περιπτώσεις ο governor είναι o default Interactive

Σας ευχαριστώ

Οταν κανεις τις μετρησεις το cpu spy πως τρεχει;

Mε την cpu.

Φανταζομαι οτι θα τρεχεις και αλλες εφαρμογες στο background.

Οποτε λογικο ειναι ο επεξεργαστης να σου δειχνει 800Mhz.

Την θερμοκρασια της cpu να θελεις να δεις καποιο διαγνωστικο θα τρεξεις.Η cpu παλι θα σου δειχνει 400 το ελαχιστο.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν κανεις τις μετρησεις το cpu spy πως τρεχει;

Mε την cpu.

Φανταζομαι οτι θα τρεχεις και αλλες εφαρμογες στο background.

Οποτε λογικο ειναι ο επεξεργαστης να σου δειχνει 800Mhz.

Την θερμοκρασια της cpu να θελεις να δεις καποιο διαγνωστικο θα τρεξεις.Η cpu παλι θα σου δειχνει 400 το ελαχιστο.

Θεωρία του καλού, αλλά σωστή. Αν το σκεφτείς, το test θεωρείται app που τρώει μπαταρία. Για αρχή δοκίμασε να μην τρέξεις καθόλου test κ να κάνεις κανονική απλή χρήση.

Δημοσ.

Θεωρία του καλού, αλλά σωστή. Αν το σκεφτείς, το test θεωρείται app που τρώει μπαταρία. Για αρχή δοκίμασε να μην τρέξεις καθόλου test κ να κάνεις κανονική απλή χρήση.

Πανο...σε ποιον απευθυνεσαι;

Μηπως με μπερδεψες με τον ts;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...