splash18 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 βρε συ μην ακολουθεις κατά γραμα πως θελουν και τι....αυτά είναι εντελως τυπικα που τα ζητανε για ατομα που δεν εχουν καν μια α γνωση για να κανουν ένα βιογραφικο, απλα τους δινουν μια οδηγια πως να κανουν μια αιτηση αλλα και παλι μου φαινεται εξωπραγματικο να ζητανε συγκεκριμενη γραμματοσειρά και διαστικο για το βιογραφικο...δεν κανεις διπλωματικη μια αιτηση τους δινεις
BlackDarkFlag Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Σε μένα τα λες; Σε αυτούς πες τα ρωτάνε ποιος θα χρηματοδοτήσει τις σπουδές μου.. ποιος δηλαδή θα μπορούσε; εγώ. Λες και πέφτουν βροχή οι υποτροφίεςκαι στη συνέντευξη ανάθεμα να ξέρω τι θα ρωτήσουν.. 1
BlackDarkFlag Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ακόμα μία ερώτηση.. έχω ακούσει πολλές διαφορετικές απόψεις για το αν οι συστατικές επιστολές θα πρέπει να είναι κλειστές ή ανοιχτές.. εγώ έχω 4 συστατικές επιστολές που είναι όλες τους ανοιχτές.. τι θα κάνω; Θα τις κλείσω σε φάκελο τάχα μου δήθεν δε τις διάβασα; Και τι θα γράψω από πάνω; Ή να τις βάλω ανοιχτές με φόβο να με απορρίψουν μόνο και μόνο από αυτό; Εχω πελαγώσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα