Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα στη σχολή ΗΜΜΥ στα Χανιά. Στο πρώτο εξάμηνο από μαθήματα επιλογής αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι τα διακριτά μαθηματικά, μιας και τα μαθηματικά μου αρέσουν αρκετά.

Είναι εύκολο σχετικά με άλλα των επόμενων εξαμήνων ή θα το μετανιώσω; Περιμένω απαντήσεις κυρίως από φοιτητές της σχολής αυτής (αν υπάρχουν στο forum).

Δημοσ.

τα Διακριτα ειναι πολυ γαματο μαθημα.

Και ωραιο και αρκετα χρησιμο στη συνεχεια για την επιστημη των Η/Υ.Παρ' το με χιλια.

Οι αλλες επιλογες ποιες ειναι btw?

(ps: ΗΜΜΥ ΕΜΠ ειμαι,οποτε με βαση αυτα σου γραφω που δε διαφερουν και πολυ με τα δικα σας φανταζομαι)

Δημοσ.

Καλησπέρα, φέτος έδωσα πανελλήνιες και πέρασα στη σχολή ΗΜΜΥ στα Χανιά. Στο πρώτο εξάμηνο από μαθήματα επιλογής αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι τα διακριτά μαθηματικά, μιας και τα μαθηματικά μου αρέσουν αρκετά.

Είναι εύκολο σχετικά με άλλα των επόμενων εξαμήνων ή θα το μετανιώσω; Περιμένω απαντήσεις κυρίως από φοιτητές της σχολής αυτής (αν υπάρχουν στο forum).

Φυσική 1 να μην πάρεις εάν κάνει μάθημα ο Παντινακης
Δημοσ.

Και ωραιο και αρκετα χρησιμο στη συνεχεια για την επιστημη των Η/Υ.Παρ' το με χιλια.

(ps: ΗΜΜΥ ΕΜΠ ειμαι,οποτε με βαση αυτα σου γραφω που δε διαφερουν και πολυ με τα δικα σας φανταζομαι)

τι έτος είσαι?

Δημοσ.

Διακριτά και από εμένα φίλε μου. Βέβαια είμαι από ΤΕΙ Πληροφορικής και όχι από Πουλτεχνείο αλλά φαντάζομαι πως η ύλη που θα διδαχθείς στα Διακριτά εκεί δε θα έχει και πολύ μεγάλη απόκλιση. Εϊναι εξαιρετικά ενδιαφέρον μάθημα :)

Δημοσ.

Δεν είμαι στη σχολή (ΗΜΜΥ Ξάνθη τελείωσα), αλλά με μία γρήγορη ματιά στον οδηγό σπουδών σας (βρίσκεται Link.png Site: εδώ ) από τα επιλογής που έχετε:
Διακριτά Μαθηματικά
Φυσική (Μηχανική - Στοιχεία Θερμότητας)
Γενική Χημεία

θα επέλεγα Διακριτά Μαθηματικά, με βάση τι μου φαίνεται πιο χρήσιμο για αργότερα στη σχολή.

Δημοσ.

Οι άλλες επιλογές είναι αυτές που γράφει το παιδί από κάτω.

Δεν είμαι στη σχολή (ΗΜΜΥ Ξάνθη τελείωσα), αλλά με μία γρήγορη ματιά στον οδηγό σπουδών σας (βρίσκεται Link.png Site: εδώ ) από τα επιλογής που έχετε:

Διακριτά Μαθηματικά

Φυσική (Μηχανική - Στοιχεία Θερμότητας)

Γενική Χημεία

θα επέλεγα Διακριτά Μαθηματικά, με βάση τι μου φαίνεται πιο χρήσιμο για αργότερα στη σχολή.

Και εγώ για αυτόν κυρίως το λόγο το κάνω. Ούτε η χημεία ούτε η φυσική (μηχανική) δεν μου άρεσσαν ποτέ ιδιαίτερα.

Τελικά επιλέγω Διακριτά. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Δημοσ.

καλησπερα!

περασα και εγω στην αντιστηχη σχολη της ξανθης και εχω να επιλεξω αναμεσα σε

Εξησωσεις διαφορων και εφαρμογες

Θεμελιωση των θετικων επιστημων και φιλοσοφια της επιστημης

ιστορια της επιστημης του ημμυ

και στοιχεια δικαιου

κλεινω μαλλον προς το δευτερο,εσεις τι γνωμη εχετε?

Δημοσ.

καλησπερα!

περασα και εγω στην αντιστηχη σχολη της ξανθης και εχω να επιλεξω αναμεσα σε

Εξησωσεις διαφορων και εφαρμογες

Θεμελιωση των θετικων επιστημων και φιλοσοφια της επιστημης

ιστορια της επιστημης του ημμυ

και στοιχεια δικαιου

κλεινω μαλλον προς το δευτερο,εσεις τι γνωμη εχετε?

Καλησπέρα, απόφοιτος Ξάνθης εδώ.

Στοιχεία δικαίου δε νομίζω να έγινε ποτέ...

Προσωπικά είχα πάρει Εξισώσεις Διαφορών (εύκολο μάθημα ήταν, άλλαξε ο καθηγητής από τότε, αλλά δεν ξέρω αν φέτος διδάσκεται σίγουρα).

Μόλις είδα στον οδηγό σπουδών σας (http://www.ee.duth.gr/el/odigos-spoudon) ότι δε θα γίνει το μάθημα φέτος.

Οπότε έχεις δύο επιλογές: 

Ιστορία επιστήμης ΗΜΜΥ και

Θεμελίωση επιστημών 

γίνονται από τον ίδιο διδάσκοντα και είναι σχεδόν ίδια.

Προσωπικά δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για το μάθημα που κάνει στο αμφιθέατρο και γενικά απέφευγα πάντα όποιο μάθημα είχε.

Επίσης, αν θες πιο πολλές πληροφορίες υπάρχει και forum φοιτητών (και για άλλες απορίες σχετικά με τη σχολή).

https://www.deece.edu.gr/

Αν θες κάτι επιπλέον, μπορείς να στείλεις pm.

ΥΓ: καλή αρχή στις σπουδές σου, μια χαρά θα περάσεις στην Ξάνθη  :-)  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...