Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Βγαζουν πολυ ενεργεια.. κανουν γρηγορες κινησεις.. ο τροπος που συμπεριφερονται δημοσια και δεν λογαριαζουν αμηχανιες κτλ.. μου την σπαει πολυ αυτο το πραγμα. Επισης δεν τολμας να τους παιξεις τιποτα γιατι δεν ξερεις τι παρεες (οπλα,κτλ) κρυβονται απο πισω. Μονο αυτη την φαρα φοβαμαι πλεον. Οσοι Ελληνες και Αλβανους εχω γνωρισει ειναι ηρεμα παιδια, μπορει να πουλησουν μαγκια αλλα καταβαθος ειναι καλα παιδια. είναι οξεία μαίμουδίτιδα ακονισμένη με τη φυσική ροπή για πλιάτσικο και τουμπερλέκι. Θα σε συμβούλευα να μη μασάς από κάτι τέτοια γιατί λατρεύουν την υποχωρητικότητα και παίρνουν θάρρος.
Iris_89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Φοβάμαι το άγνωστο και τον φόβο που μου προκαλεί ο φόβος μιας κρίσης πανικού. Φοβερό
Iris_89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Σε νιωθω, απο πανω Welcome to the club....
Iris_89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Since 2006.. Είσαι παλιός εσύ. Εγώ είμαι από τέλη '11.
ASFE Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Κουραγιο..Και ευχομαι να τελειωσει καποτε.
Iris_89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Κουραγιο..Και ευχομαι να τελειωσει καποτε. Το ίδιο και για σένα φίλε μου... Να τελειώσει το μαρτύριο. 1
johnbond Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ο φόβος υπάρχει για να μας προστατεύει.. Είναι πολύ πιθανότερο να φτάσει 80 ετών κάποιος φοβητσιάρης από έναν τολμηρό. πχ το να φοβάσαι τις μηχανές δεν είναι και τόσο κακή ιδέα. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος αρχίζει και φοβάται πράγματα και καταστάσεις που είναι σχεδόν ακίνδυνα.πχ κάποιοι φοβούνται να πανε σινεμά επειδή έχει πολύ κόσμο και νοιώθουν αγοραφοβία και κλειστοφοβία. ή άλλοι φοβούνται να μπουν στο αεροπλάνο,ενώ δεν έχουν πρόβλημα με το αυτοκίνητο που είναι πολλές φορές πιο επικίνδυνο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με φοβίες που είναι διαφορετικό πράγμα απο τον φόβο. 1
Iris_89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Υπερβολικό άγχος πως πάει? Δεν μπορούμε να στο εξηγήσουμε έτσι απλά.
ASFE Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ακριβως.Ειναι κατι που αν δεν βιωσεις δεν μπορεις να καταλαβεις Τονυ
johnbond Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2015 Ακριβως.Ειναι κατι που αν δεν βιωσεις δεν μπορεις να καταλαβεις Τονυ Καλύτερα να μείνει με την περιέργεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα