Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας! Αν και εχω κανει παρα πολλες αγορες μεσω ιντερνετ,amazon κτλπ δεν ειχα παρει ποτε απο ebay. Πριν 15-20 μερες πηρα δοκιμαστικα 4 πραγματα 2-3 ευρω το καθενα απο το ebay. 2 απο αμερικη 1 απο ισπανια 1 απο ελλαδα. και οι 4 αγορες εχουν περασει το οριο των προβλεπομενων ημερων και δεν μου εχει ερθει καμια ειδοποιηση απο τα ελτα η οτι αλλο.ολα τα στοιχεια φυσικα τα εχω βαλει σωστα.μου φαινεται απιστευτο και τα 4 να χαθηκαν η να μην τα εστειλαν καν.

Δημοσ.

Μετά τις 40 μέρες να αρχισεις να ανησυχεις, το εβαυ θέλει υπομονή

κι εγω αυτο φανταστηκα.απλα ο πωλητης που ηταν απο την ελλαδα ειπε πως σε 1-2 μερες θα φτασει(που ειναι και το λογικο) και αυτος απο την ισπανια σε 8-10 μερες.

Δημοσ.

Μου δέχτηκε για verify χρέωση που παλαιά ούτε καν μπορούσε στην alpha visa χρεωστική.

Ομως κακό δεν είναι που την έβαλα; Μετά δε δουλεύει το request money.

Δημοσ.

Καλημερα φιλε μου.. Εγω θα σου ελεγα να αρχισεις να ανησυχεις απο τωρα γιατι κατι λαθος εχεις κανει.. Απο Ελλαδα και Ισπανια θα επρεπε να σου ειχαν ερθει.. Μεχρι και απο Αμερικη θα μπορουσε να ειχε ερθει σε αυτον τον χρονο..Καλο θα ηταν να πας στο τοπικο ελτα της περιοχης σου να ρωτησης για αυτα τα 4 μικροδεματα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...