yiannisT Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Να ρωτήσω κάτι. Με το που κάνετε την παραγγελία λαμβάνετε κάποιο email που να σας λέει όλα τα σχετικά αλλά και το tracking number? Εγώ έχω κάνει την παραγγελία εδώ και δύο μέρες και δεν έχω παραλάβει ακόμα κανένα email. Τους έχω γράψει μέσα από το δίκτυό τους, τους έχω γράψει και μέσω skype τους έχω στείλει και email, αλλά δεν έχω λάβει τίποτα. Βέβαια όταν κάνω login στη σελίδα τους βλέπω πως ενώ στην αρχή η παραγγελία μου ήταν pending μετά έγινε processing και τώρα έχει γίνει complete και αν πατήσω για περισσότερες πληροφορίες λέει Shipped. Από κει και πέρα τι γίνεται όμως; Πως μπορώ να ξέρω πότε θα φτάσει και γιατί ενώ τους έχω παρακαλέσει να μου στείλουν email δε μου στέλνουν; Από τη western union έλαβα ήδη εδώ και δυο μέρες μήνυμα πως τα χρήματα τα πήραν. Από αυτούς όμως δεν έχω λάβει τίποτα. Δε θα έπρεπε; Είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από αυτό το κατάστημα και η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ western union. ... Εντάξει το βρήκα τελικά. Έχει εκεί στη σελίδα τους και άλλους συνδέσμους ένας εκ των οποίων αν τον πατήσεις σου γράφει το tracking number. Μέχρι εδώ καλά δείχνουν, μόνο που δεν έχω λάβει κάποιο email έστω τυπικό. Ίσως να φταίει η υπηρεσία που χρησιμοποιώ το gmx.com
zio10 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2016 Να ρωτήσω κάτι. Με το που κάνετε την παραγγελία λαμβάνετε κάποιο email που να σας λέει όλα τα σχετικά αλλά και το tracking number? Εγώ έχω κάνει την παραγγελία εδώ και δύο μέρες και δεν έχω παραλάβει ακόμα κανένα email. Τους έχω γράψει μέσα από το δίκτυό τους, τους έχω γράψει και μέσω skype τους έχω στείλει και email, αλλά δεν έχω λάβει τίποτα. Βέβαια όταν κάνω login στη σελίδα τους βλέπω πως ενώ στην αρχή η παραγγελία μου ήταν pending μετά έγινε processing και τώρα έχει γίνει complete και αν πατήσω για περισσότερες πληροφορίες λέει Shipped. Από κει και πέρα τι γίνεται όμως; Πως μπορώ να ξέρω πότε θα φτάσει και γιατί ενώ τους έχω παρακαλέσει να μου στείλουν email δε μου στέλνουν; Από τη western union έλαβα ήδη εδώ και δυο μέρες μήνυμα πως τα χρήματα τα πήραν. Από αυτούς όμως δεν έχω λάβει τίποτα. Δε θα έπρεπε; Είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από αυτό το κατάστημα και η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ western union. ... Εντάξει το βρήκα τελικά. Έχει εκεί στη σελίδα τους και άλλους συνδέσμους ένας εκ των οποίων αν τον πατήσεις σου γράφει το tracking number. Μέχρι εδώ καλά δείχνουν, μόνο που δεν έχω λάβει κάποιο email έστω τυπικό. Ίσως να φταίει η υπηρεσία που χρησιμοποιώ το gmx.com Γιατί χρησιμοποίησες western union; Λόγω cc; Δεν θα έχεις πρόβλημα γενικά γιατί μιλάμε για αξιόπιστο κατάστημα αλλά να μην προτιμάς western union! Απλά μπορεί να αργήσει λίγο η παραγγελία σου λόγω γιορτών. Μπορείς να παρακολουθείς την παραγγελία σου σε σελίδες όπως 17track.net και όταν γράψει ότι έφτασε Ελλάδα μπορείς να βλέπεις την πορεία του στο site των ΕΛΤΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα