Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά,

Αντιμετωπίζω εδώ και κάμποσο καιρό ένα πρόβλημα. Χρησιμοποιώ τον Chrome και όταν ανοίγω 4-5 tabs, κάποιο ή μερικά από αυτά κολλάνε εντελώς, σαν να "παγώνουν". Δεν μπορώ να πατήσω τίποτα μέσα στις σελίδες, ούτε καν να τις κλείσω. Ενώ ταυτόχρονα τα υπόλοιπα tabs λειτουργούν μια χαρά. Σε αυτή τη φάση, ορισμένες φορές μου πετάει ένα μήνυμα που λέει ότι το πρόγραμμα οδήγησης σταμάτησε να ανταποκρίνεται (έχω επισυνάψει την φωτογραφία).

Αρχικά με ένα γρήγορο search βρήκα ότι ίσως να φταίνε οι drivers της κάρτα γραφικών. Απεγκατέστησα εντελώς τους drivers και την κάρτα γραφικών και τα εγκατέστησα ξανά αλλά το πρόβλημα παραμένει. Δοκίμασα επίσης να κάνω ένα re-install τον Chrome χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Άρχισα λοιπόν να χρησιμοποιώ Mozilla και να ανοίγω τις ίδιες σελίδες που άνοιγα και με τον Chrome. Εδώ και μια μέρα που δε μου έχει κολλήσει καμία σελίδα σε Mozilla. Το μόνο που έπαθε ήταν να μου βγάλει πάλι το ίδιο μήνυμα όταν έκλεισα το Mozilla.

Η κάρτα μου είναι της Gigabyte η nVidia GeForce GTX 960 και έχω περασμένα τα Windows 10 PRO GR.

Μπορείτε να βοηθήστε λίγο την κατάσταση;

Ευχαριστώ!

post-161517-0-33330300-1442411239_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...