Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ε τα γνωστά.. μήπως δε γνώρισες την κατάλληλη γυναίκα, μήπως είναι φάση, δηλαδή θες να πεις ότι υατή η γκόμενα δε σε καβ... και τέτοια, μήπως πιέζομαι ψυχολογικά τα γνωστά που ακούμε δηλαδή.. λες και η σεξουαλικότητα είνα μπλουζάκι και το αλλάζουμε ανάλογα με τη διάθεσή μας. Αφού του εξήγησα λοιπόν ότι δε φταίει ο ανάδρομος ερμής και η κατάσταση είναι μόνιμη, μου είπε ότι δε θέλι να έχουμε μυστικά οι δύο μας και ότι θέλω να του το λέω γτ είναι ο καλύτερός μου φίλος. Αυτό.

friendzoneObama.png

Κάλεσε τον σε έναν ρομαντικό δείπνο σπιτι σου και μετα βαλτου γκει τσοντες !

αν σηκωθεί το πουλί του γουστάρει , αν σηκωθεί η γροθιά  του ,  οχι ..

Γάμα τον μωρέ..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Like 3
Δημοσ.

23  και 24.. και όχι δεν είναι ετερόφυλη

Ροπαλο και στην σπηλια.

Επισης αν την βιαζεις καμια 10 ετια εχεις πιθανοτητες να σε ερωτευθει

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%A3%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%BC%CE%B7%CF%82

(πλακα κανουμε μην πας και κανεις καμια μαλακια γιατι πολυ ευκολα χαζευει ο κοσμος τα τελευταια χρονια)

• Like 1
Δημοσ.

Kαλή αρχή.Τώρα πες του οτι είσαι κ ερωτευμένος μαζί του κ είσαι τζετ.

Όχι ρε συ έτσι απότομα.Κι αν είναι κανας αρκουδιάρης και τον αρχίσει στα  σκαμπίλια και καρπαζιές;

Με το μαλακό πρώτα.

Εσύ τι θα έκανες στην θέση του;

Δημοσ.

Πέρα από τις καρατρολιές,εξήγησα γιατί πρέπει να του μιλήσει.Δεν είναι workable να είναι κολλητός του,να τρέφει τέτοια αισθήματα για εκείνον κ ο άλλος να μη το γνωρίζει.Με την πρώτη ευκαιρία μπορεί να βγεί στην επιφάνεια πλαγίως με την κάθε άκυρη αφορμή κ να δηλητηριάσει την σχέση.

Επειδή ήμουν στη θέση του προτείνω να του μιλήσει.Με ψυχραιμία και απόλυτη ειλικρίνια είμαι σίγουρος θα το εκτιμήσει ο κολλητός του.Παράλληλα θα γειωθεί κιόλας ώστε μελλοντικά να καταλάβει αυτό που σχεδόν όλοι οι γκέι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουμε έρθει να καταλάβουμε.Η συναισθηματική εμπλοκή με στρέητ φιλαράκια μας δεν βγάζει πουθενά.Κανα σεξάκι ή σεξουαλικό μπερδεματάκι να φεύγουν οι κάβλες είναι άλλο ζήτημα κ ανάλογα πόσο ανοιχτός είναι ο άλλος , για κάτι παραπάνω δεν βγαίνει άκρη όμως.

Δημοσ.

Η γυναίκα του μάλιστα με βρίζει πολλές φορές διότι κατα την κοσμοθεωρία της έπρεπε να είχα επιμείνει περισσότερο όταν του το είχα πει (στην εφηβεία μας) μπας κ είχε σωθεί αυτή.

χάχα κλαίω..
Δημοσ.

Από αυτά που γράφει, δεν είσαι γκέι. Αν ήσουν θα το ήξερε ο φίλος σου.

Οπότε πάμε στη κατηγορία ομοφυλόφιλος. Οι σεξουαλικές σου επαφές μέχρι τώρα (αν υπάρχουν με τι είναι), με τι είναι; Με αρσενικά ή θηλυκά;

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση του αναποφάσιστου.

Δημοσ.

Από αυτά που γράφει, δεν είσαι γκέι. Αν ήσουν θα το ήξερε ο φίλος σου.

Οπότε πάμε στη κατηγορία ομοφυλόφιλος. Οι σεξουαλικές σου επαφές μέχρι τώρα (αν υπάρχουν με τι είναι), με τι είναι; Με αρσενικά ή θηλυκά;

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση του αναποφάσιστου.

ρε συ μαν, παίζει καμιά 7 ετία τουλάχιστον που είμαι μέλος στο ινσο να έχεις αυτό το κόλλημα με τον διαχωρισμό γκέι κ ''ομοφυλόφιλου'' ε? λολ πάντα βρίσκω διασκεδαστικό αυτό το κόλλημα σου.Πάντως αν πρόσεχες καλύτερα νωρίτερα ο ίδιος αυτοπροσδιορίστηκε ως γκέι.

σε κάθε περίπτωση ο όρος ''ομοφυλόφιλος'' μου φαίνεται πολύ τράτζικ κ ντεμόντα.Γενικά τέτοιοι διαχωρισμοί με την συγκεκριμένη υφή που δίνεις έχουν μάλλον απανθρωποποιητική βάση διότι αν κατάλαβα καλά υπονοείς πως οι γκέι είμαστε κάτι σαν τους ιλουμινάτι ενώ οι πιο κυριλέ ''ομοφυλόφιλοι'' που φαντάζομαι στο μυαλό σου είναι κάτι άλλο αποτελούν ανώτερα όντα  ε? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...