Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλή αρχή.Τώρα πες του οτι είσαι κ ερωτευμένος μαζί του κ είσαι τζετ.

και τραβα ενα video εκεινη την στιγμη, θελω πολυ να το δω αυτο...

• Like 1
  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ο γκέι είναι τρόπος ζωής. Αναγνωρίζεις αμέσως σε ένα που είναι γκέι τις προτιμήσεις του. Ο ομοφυλόφιλος είναι σεξουαλική προτίμηση και τίποτε άλλο. Όπως ακριβώς και το ετεροφυλόφιλος.

Ο ομοφυλόφιλος μπορεί να είναι παντρεμένος με το αντίθετο φύλο και να έχει και παιδιά. Ο γκέι δεν το κάνει αυτό.

Δημοσ.

Ο γκέι είναι τρόπος ζωής. Αναγνωρίζεις αμέσως σε ένα που είναι γκέι τις προτιμήσεις του. Ο ομοφυλόφιλος είναι σεξουαλική προτίμηση και τίποτε άλλο. Όπως ακριβώς και το ετεροφυλόφιλος.

Ο ομοφυλόφιλος μπορεί να είναι παντρεμένος με το αντίθετο φύλο και να έχει και παιδιά. Ο γκέι δεν το κάνει αυτό.

Τόσα μπλεγμένα στερεότυπα σε ένα ποστ παίζουν για κάποιο ινσομνιακό ρεκόρ πιστεύω.

Τεσπά αρκετά με τις όφες.Το παληκάρι όπως είπα καλό θα ήταν να βρει τη δύναμη να μιλήσει στον κολλητό του κ για αυτό.Εύκολο στα λόγια πιο δύσκολο στη πράξη.Καλό κουράγιο.

Δημοσ.

Σαν τον χορτοφάγο σε μπουφέ γάμου που περιέχει και κρεατικά. Θα βρεθεί δίπλα σου και χωρίς να τον ξέρεις θα σου πει "Ξέρει, εγώ δεν τρώω ότι κάποτε ήταν ζωντανό ....".

Σαν τον βαρβατίλα που χωρίς να τον ξέρεις στον ίδιο μπουφέ θα σου πει "Εκείνη την παράνυφο στη πήδαγα χθες ...".

Έτσι και ο γκέι. Όταν τον συναντήσεις στο μπουφέ θα σου πει "Αχ, πότε θα επιτραπεί και ο γάμος για εμάς να παντρευτώ την-ον καλή-ό μου ...".

Μπορεί να διαφωνείς ή να πιστεύεις κάτι διαφορετικό. Είσαι όμως λάθος. Είναι όπως τα λέω.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω μπερδευτεί λίγο με τα μηνύματα σου... δεν πολυκαταλαβαίνω βασικά τι θέλεις να πεις. Νομίζω λέγοντας gay έχεις στο μυαλό σου κάτι σαν "συνδικαλιστή" που μιλάει παντού για τα δικαιώματα των gay και λέγοντας ομοφύλοφιλος εννοείς κάποιον που πάει με άντρες όχι κατ'ανάγκη αποκλειστικα. Το θέμα μου όπως και να χει είναι ότι τον φίλο μου τον αγαπάω και τον έχω ερωτευτεί και θα θελα να μαι μαζί του. Δεν το έχω σκεφτεί πως θα ήμασταν μαζί. Αλλά και σεξ να μην έκανα μαζί του και να έμενε πλατωνικό δε νομίζω να με πείραζε ιδιαίτερα. Αλλά θέλω επιτέλους μια μέρα να τον αρπάξω και να τον φιλήσω και να του πω τόσα πολλά.. :(

Δημοσ.

Και δεν είναι σωστό να μιλάς για στερεότυπα όταν χρησιμοποιείς όρους όπως το L.G.B.T.

Κάνε το κομμάτι σου.Βλέπεις σε αφήνω αρκεί να μην εκτροχιαστεί το νήμα του παιδιού.Απλά ενημερώνω πως τέτοιες αντιλήψεις όπως οι δικές σου βασίζονται στη γενίκευση,στην άγνοια κ στα στερεότυπα κ νομίζω μπορούν να έχουν κ ομοφοβική χροιά ανάλογα το context.Η ατυχής μετάφραση του όρου γκέι στα Ελληνικά δεν θυμάμαι να μου έχει ξανα τύχει ως πηγή απανθρωποποίησης (έστω κ έμμεσης) των LGBT.Εσύ το πας σε άλλο λεβελ.Κατα τη δική μου γνώμη  ο όρος ''ομοφυλόφιλος'' είναι ΓΤΠΚ γενικότερα, από κει κ πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να τον χρησιμοποιεί όπως γουστάρει αρκεί στην αιτιολογία του να μην απανθρωποποιεί  τεχνιέντως την LGBT κοινότητα.Προσωπικά αυτοπροσδιορίζομαι ως cis γκέι άνδρας, θα μου φαινόταν γίδικο να αυτοπροσδιορίζομαι ως ''ομοφυλόφιλος'' στα Ελληνικά.Μια ντεμόντα κ μισή.Από την άλλη απλά αυτός είμαι εγώ.

Το θέμα μου όπως και να χει είναι ότι τον φίλο μου τον αγαπάω και τον έχω ερωτευτεί και θα θελα να μαι μαζί του. Δεν το έχω σκεφτεί πως θα ήμασταν μαζί. Αλλά και σεξ να μην έκανα μαζί του και να έμενε πλατωνικό δε νομίζω να με πείραζε ιδιαίτερα. Αλλά θέλω επιτέλους μια μέρα να τον αρπάξω και να τον φιλήσω και να του πω τόσα πολλά.. :(

Ναι οκ αλλά αυτό που περιγράφεις πλέον δεν είναι workable.Ήδη επιβεβαίωσες πως ο κολλητός σου δεν είναι γκέι.Βάλε τις σκέψεις σου σε μια τάξη,ρίξε τα expectations σου κ μίλησε του ανοιχτά για το πως νιώθεις για εκείνον.Από αυτά που πόσταρες φαίνεται πως ο φίλος σου από τον τρόπο που αντέδρασε δεν είναι κάνα μπάζο.Οκ το να ρωτάει άκυρες ερωτήσεις για θέματα τα οποία δεν κατέχει είναι μέσα στο παιχνίδι.Δική σου δουλειά είναι να τον επιμορφώσεις μη ανταγωνιστικά για το τι σημαίνει να είναι κάποιος γκέι,για το πως το βίωνεις εσύ προσωπικά κ να του δώσεις να καταλάβει πως παραμένεις ο ίδιος άνθρωπος με πριν.

Αυτό που περιπλέκει την κατάσταση είναι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον τα οποία δεν θα βρουν ανταπόκριση κ αυτό μπορεί να σε πληγώνει για καιρό.Το ξέρω κ γω από προσωπική εμπειρία πως είναι τρελό βάσανο αυτό.Ευτυχώς κινητοποιήθηκα νωρίς κ του μίλησα ώστε να μπορέσω να ισορροπήσω μέσα μου το συναισθηματικό χάος που υπήρχε.Επιπρόσθετα εκτός αν το χειριστείς άτσαλα δεν βλέπω πως μπορείς να τον χάσεις ως φίλο εφόσον το εννοείς πως τον θες ως φίλο,διότι εαν επιμένεις να διεκδικείς κάτι περισσότερο ενώ γνωρίζεις πως δεν είναι γκέι τότε δεν αφήνεις πολλά περιθώρια στον άλλο ακόμα κ αν είναι από τους λιγότερο ομοφοβικούς κ πιο καλόπιστους ανθρώπους στον κόσμο.Αναπόφευκτα θα έρθει η ρήξη στη σχέση σας εαν δεν ξεκαθαρίσεις οτι είσαι σε θέση να διαχειριστείς την φιλία του και μόνο χωρίς να περιμένεις παραπάνω πράγματα.Είναι λεπτές γραμμές αυτές κ με ανησυχεί που επιμένεις (ύστερα από την αποκάλυψη σου  κ εφόσον είδες πως δεν είναι γκέι)  να μιλάς για επιλογές τύπου  να ''είμαι μαζί του''.Εδώ πρέπει να προσέξεις αρκετά διότι ενδέχεται με την συμπεριφορά σου να τον αναγκάσεις να φύγει όσο κ εκείνος να θέλει να μείνει φίλος σου.

Δημοσ.

Φοβάμαι μη του πέσουν πολλά μαζεμένα. Μου είπε να βγούμε για ποτό σήμερα να του πω για τα ερωτικά μου γιατί λέει δεν ξέρει τίποτα σε αυτό το θέμα για μένα εφόσον δεν ήξερε για μένα.. με ρώτησε και αν έχω σχέση του είπα όχι..

Δημοσ.

Oκ μια καλή ευκαιρία λοιπόν να είσαι ειλικρινής μαζί του.Προσωπικά θα άρπαζα την ευκαιρία να του μιλήσω για τα αισθηματά μου.Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής μπορείς μαζί του αν δεν είσαι ακόμα  σε φάση να τα πεις όλα.

Δημοσ.

Oκ μια καλή ευκαιρία λοιπόν να είσαι ειλικρινής μαζί του.Προσωπικά θα άρπαζα την ευκαιρία να του μιλήσω για τα αισθηματά μου.Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να είσαι όσο πιο ειλικρινής μπορείς μαζί του αν δεν είσαι ακόμα  σε φάση να τα πεις όλα.

Καλή και ειλικρίνεια αλλά με ρέγουλα.. μη του ρχεται το ένα μετά το άλλο, εγκεφαλικο θα πάθει :P

PlanetRomeo εγινε το Inso..... :P :X

Δηλαδή κατά τη γνώμη σου είναι τόσο αξιοπερίεργο ένα γκει θέμα να συζητίεται σε ένα μη γκει ιστότοπο ε; Πρέπει να μαστε σε γκέτο; Δεν είμαστε άνθρωποι εμείς; Τόσα θέματα με τύπους που τους άφησε η γκόμενα, ένα θέμα για γκομενο-γκόμενο δεν γίνεται;

Δημοσ.

Καλή και ειλικρίνεια αλλά με ρέγουλα.. μη του ρχεται το ένα μετά το άλλο, εγκεφαλικο θα πάθει :P

τη μια λες πως εσένα θα σου πέσουν πολλά την άλλη λες πως σε εκείνον θα πέσουν άλλα τόσα.Μη την ψάχνεις πολύ,με ψυχραιμία του τα λες όλα.Αμφιβάλω πως θα τον χάσεις αν μείνει εκεί.Στο σημείο που κινδυνεύεις είναι αν εσύ επιμένεις να αξιώνεις περισσότερα,εφόσον μέσα σου θεωρείς πως αυτό δεν έχει επιλυθεί τότε αλλάζει το ζήτημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...