tony81 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε τόξο δεν παίρνεις το παιδί να το κυκλοφορησεις να ξεκολλήσει κιόλας...?! 2
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 PlanetRomeo εγινε το Inso..... που το έμαθες το ρόμεο?πουλάκι μου
Mau-Maus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω το μόνο ρομεο που ήξερα ήταν αυτό στην Καλλιρρόης αλλά έκλεισε ! κοντά εκει απο πίσω ήταν και το μεγαλύτερο μπαρ για ομοφυλόφιλους στην Αθήνα το λάμδα , πήγα μια φορά με φιλους για πλάκα αλλά στα πρώτα γλωσσόφιλα που είδαμε μεταξύ μουστακαλήδων μπετατζήδων την κάναμε δεν αντέξαμε .. καλοί , χρυσοί και άγιοι , όμως το θέαμα -κατ' εμέ , το τονιζω- ήταν αποκρουστικό .. 2
_hopelesscase_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω το μόνο ρομεο που ήξερα ήταν αυτό στην Καλλιρρόης αλλά έκλεισε ! κοντά εκει απο πίσω ήταν και το μεγαλύτερο μπαρ για ομοφυλόφιλους στην Αθήνα το λάμδα , πήγα μια φορά με φιλους για πλάκα αλλά στα πρώτα γλωσσόφιλα που είδαμε μεταξύ μουστακαλήδων μπετατζήδων την κάναμε δεν αντέξαμε .. καλοί , χρυσοί και άγιοι , όμως το θέαμα -κατ' εμέ , το τονιζω- ήταν αποκρουστικό .. Γιατί πήγες τότε; Τι εννοείς "για πλάκα"; Eγώ αυτό το θέαμα με τα αντρικά φιλιά το βρίσκω full καύλα, ως γυναίκα. Κάτι str8 τύπους που χτυπιούνται στα γυμναστήρια ανεβάζουν photos με τα μπράτσα τους και μετά "απεταξάμην τους γκέι omg τι αποκρουστικό" , πολλές γυναίκες θεωρούμε ότι ανήκουν σε προηγούμενο(υς) αιώνα/ες, ή στο ντιβάνι του ψυχιάτρου. Just saying.
firewalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Το "σωστό" είναι να του το πεις. Ίσως αρχικά να του μιλήσεις για τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις. Από εκεί και μετά του το φέρνεις πιο μαλακά. Και... - Γουστάρει και όλα καλά. - Δεν γουστάρει και όλα καλά. - Χαλάει η φιλία σας εντελώς. @Τοξοβόλος___U__K. Ο όρος gay είναι αρκετά μεταγενέστερος. Σύγχρονος θα έλεγα. Ξέρεις πως σε πάω και σε εκτιμώ σαν χρήστη. Έχεις άδικο και έχω δίκαιο.΄ Αυτά και τέλος. 1
Mau-Maus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί πήγες τότε; Τι εννοείς "για πλάκα"; Eγώ αυτό το θέαμα με τα αντρικά φιλιά το βρίσκω full καύλα, ως γυναίκα. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Κάτι str8 τύπους που χτυπιούνται στα γυμναστήρια ανεβάζουν photos με τα μπράτσα τους και μετά "απεταξάμην τους γκέι omg τι αποκρουστικό" , πολλές γυναίκες ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑ θεωρούμε ότι ανήκουν σε προηγούμενο(υς) αιώνα/ες, ή στο ντιβάνι του ψυχιάτρου. Just saying. 1
Keravnoulhs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Το "σωστό" είναι να του το πεις. Ίσως αρχικά να του μιλήσεις για τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις. Από εκεί και μετά του το φέρνεις πιο μαλακά. Και... - Γουστάρει και όλα καλά. - Δεν γουστάρει και όλα καλά. - Χαλάει η φιλία σας εντελώς. @Τοξοβόλος___U__K. Ο όρος gay είναι αρκετά μεταγενέστερος. Σύγχρονος θα έλεγα. Ξέρεις πως σε πάω και σε εκτιμώ σαν χρήστη. Έχεις άδικο και έχω δίκαιο.΄ Αυτά και τέλος. Περί γκει που λέμε... δε θεωρείς εσύ και ο τοξοβόλος ισοδύναμη τη λέξη με το "ομοφυλόφιλος"; Δηλαδή στα ελληνικά τον γκει πως να τον πούμε; (Για να προλάβω μερικούς που θα πεταχτούν, δεν εννοώ αυτές τις λεξεις που σκεφτήκατε)
tritonas00 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Έχεις άδικο και έχω δίκαιο.΄ Αυτά και τέλος. Μοχθηρος. Δηλαδή στα ελληνικά τον γκει πως να τον πούμε; Αν μιλαμε για ανθρωπο της προκοπης που τα του κρεβατιου του μενουν στο κρεβατι του τοτε ομοφυλοφιλο Αν μιλαμε για τιποτα σουργελο που σε καθε ευκαιρια προκαλει και κανει σαν συνδικαλιστης, μπορω να σου πω ενα σωρο λεξεις. (Το τερματισα... πιο κατω δεν παει ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις