Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ή με χάνεις ή είσαι τόσο αθώος. Μάλλον το 1ο, γιατί δεν ξεχνάω τι μπύρα ήθελες να δοκιμάσεις...

https://www.google.gr/search?q=4:20&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIuvmA1r6JyAIVw34aCh3XqwMV#

Nα φανταστείς με πήρε ο ύπνος πάνω στο καβουροθρέντ. .και είχα τόσα να γράψω..  ρε δε γίνονται αυτά

• Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ  πάντως κάποια βράδια το ξενυχτάω είτε είναι insomnia είτε στο facebook μιλώντας με κάποιες φίλες μου όπου και αυτές το ξενυχτάνε είτε είμαι έξω. Γενικά όταν είναι καθημερινή και έχω διακοπές κτλ δεν μου αρέσει πολύ να το ξενυχτάω γιατί έτσι χάνω την μέρα που είναι όλα ανοιχτά και μπορώ να βγω να πάω κάπου κτλ. Τα περισσότερα σ/κ τα ξενυχτάω καθώς ψιλοβαριέμαι για να περάσει η ώρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις ξυπνησαμε, μισή ώρα αδράνεια να μας φύγουν τα νεύρα, καφέ, πορτατίφ κ μπουκ ον..

Δημοσ.

Εγώ είμαι ξύπνιος και θέλω να σας πω οτι είμαι "ανεβασμένος" γιατί σε λίγες μέρες θα μετακομήσω σε ένα πολύ ωραίο μέρος στην Ελλάδα

Για πε

Δημοσ.

χωριό με 600 κατοίκους.αλλά έχει τα πάντα.σουπερμαρκετ/κεντρο υγείας/φαρμακείο /ταβερνες/καφετέρειες/τράπεζα/περιπτερο/Ιντερνετ

Wayward Pines;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...