Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχαχ όχι δεν έχει τέρατα

Πως κι έτσι? Ειπες να φύγεις από την πόλη και το κυνηγησες?
  • Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πως κι έτσι? Ειπες να φύγεις από την πόλη και το κυνηγησες?

Είπα να αλλάξω περιβάλλον και πριν σε χωρίο ήμουνα αλλά κοντά σε θάλασσα.Τώρα είπα να ζήσω και σε βουνό,μου αρέσει η ατμοσφαίρα αυτη

Εσείς τι προτιμάτε? Χωριό σε βουνό ,χωριό σε θάλασσα ή μεγαλούπολη σαν την Αθήνα?

Δημοσ.

Το έχω σαν μια εναλλακτική. Είναι νωρίς βέβαια για μένα.. Μπορείς να μεγαλουργήσεις στο χωριό άμα έχεις σπίτι χωράφια και μια δουλίτσα..Βέβαια έχει το κακό της απομόνωσης κάπως κ του μικρού κύκλου..

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά δεν είναι πολύ μακρία από πόλη το χωριο που θα μετακομίσω ,30  χιλίομετρα απο την πόλη είναι,αυτό είναι το καλό ,σε μισή ώρα με το αμάξι έχεις φτάσει.Δεν είναι τόσο απομονωμένα δλδ. Οσο για δουλειά  εγω δουλέυω απ το ιντερνετ οπότε οπου και να πάω απλά χρειάζομαι ρεύμα και ίντερνετ(τα σουπερμαρκετ φαρμακεία,περίπτερο κτλ εννοείτε οτι χρειάζονται κι αυτά)

Δημοσ.

Εσείς τι προτιμάτε? Χωριό σε βουνό ,χωριό σε θάλασσα ή μεγαλούπολη σαν την Αθήνα?

Τα πάντα! [Εξοχικά να υπάρχουν δηλαδή :P.]

Να ζω στην πόλη που αγαπώ.

Να πηγαίνω στο χωριό στο βουνό για την απόλυτη ηρεμία.

Να πηγαίνω στο χωριό στη θάλασσα για την ωραία θέα.

Κάθε μέρος έχει τις ομορφιές του, θα μπορούσα να προσαρμοστώ και να ζήσω στο καθένα απ'αυτά.

• Like 3
Δημοσ.

Οσοι ειναι νεοι, φοιτητες, μπακουρια κλπ, για τρελη ζωη μονο σε μεγαλουπολη.

Παντρεμενοι με παιδια, οι κωμοπολεις ειναι το ιδανικο.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα.Σήμερα θα μου ρθει ένα switch για να το συνδέσω με το ρουτερ .Απο το eshop.Περιμένω μηνυμα και έχω αγωνία

Αγωνία για το switch;!

Δημοσ.

Ρε σουρουκλεμέδες.. μην ποστάρετε ώρες εκτός των μεσανύχτων, θεωρείται οφ τόπικ!! Είμαστε ανοιχτά από τις 00.00 μέχρι την ώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

Ο αγαπημένος σας αδμήν. Ευχαριστώ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...