Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί τα κανεις αυτά ρε Ζιο(υ Ζιτσου)?

Άπαντα Καρρά έχω και κάθε τόσο κάθομαι και κάνω mixακια..:P

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί τα κανεις αυτά ρε Ζιο(υ Ζιτσου)?

Άπαντα Καρρά έχω και κάθε τόσο κάθομαι και κάνω mixακια.. :P

Καρράς παντός καιρού, πάσης ώρας και διάθεσης!

(είμαστε εκτός ωραρίου του τόπικ, το είπε και ο Trilobite!) :P

Δημοσ.

Ξενυχτάω από ανάγκη και συνήθεια. Η αλήθεια είναι ότι δε θέλω. Από τη στιγμή όμως που 2-4 μέρες την εβδομάδα θα σχολάσω από τη δουλειά στις 1:30 - 2:30 απλά μέχρι να πάω σπίτι να κάνω το μπάνιο μου, να φάω κάτι, να χαλαρώσω και να πέσουν τα αίματα έχει πάει με άνεση 4-5 το πρωί. 

Προσπαθώ να ζορίσω τον εαυτό μου να κοιμηθεί νωρίτερα αλλά είναι σχεδόν αδύνατο καθώς το μυαλό κουδουνίζει σαν να χτυπάνε καμπάνες και γκονκ ακριβώς δίπλα από τα αυτιά σου. Ακόμα και να πέσεις στο κρεβάτι απλά κωλοστρίβομαι 

• Like 1
Δημοσ.

Τα τελευταία 6-7 χρόνια δεν κοιμάμαι ποτέ πριν τις 03:00.Συνήθως 04:00-05:00 απο συνήθεια επειδή δούλευα πολύ το βράδυ μέχρι τις 06:00,οπότε κοιμόμουν 07:00-08:00.

Για να κοιμηθεί κάποιος νωρίς κατά τις 00:00 η πιο πρίν πρέπει να έχει κάνει δραστηριότητες που να τον κουράζουν όλη την ημέρα η να δουλεύει κάπου που να κουράζεται σωματικά.Πχ να ξυπνάει 06:00-07:00,να δουλεύει πρωινό ωράριο και να κοιμάται 23:00-00:00.Το έχω κάνει και είναι καλύτερα.

Η έλλειψη του βραδινού ύπνου έχει σωματικές και ψυχολογικές συνέπειες(αρνητικές).Καλύτερα να κοιμηθείς 5-6 ώρες το βράδυ παρά 8-10 ώρες την ημέρα.

Νομίζω πως στους περισσότερους μας αρέσει να αράζουμε μέχρι αργά γιατί ηρεμούμε απο την φασαρία της ημέρας.Το internet αν όχι ο πιο κύριος,τοτε είναι 1 απο τους κυριότερους λογους που

ξενυχτάμε.

Δημοσ.

Ολοι μερα κοιταμε μπροστα σε ηλεκτρονια οθονων. Κοιμομαστε ελαχιστες ωρες και το πρωι φτου και απο την αρχη. Εχουμε καψει εγκεφαλο, βαλβιδες και την ηλεκτρονικη.

Η πολτοποίηση ομως, συνεχιζεται καθε βραδυ...

Δημοσ.

Ολοι μερα κοιταμε μπροστα σε ηλεκτρονια οθονων. Κοιμομαστε ελαχιστες ωρες και το πρωι φτου και απο την αρχη. Εχουμε καψει εγκεφαλο, βαλβιδες και την ηλεκτρονικη.

Η πολτοποίηση ομως, συνεχιζεται καθε βραδυ...

images?q=tbn:ANd9GcS-ClbLTqoChwcVoGpExET

Δημοσ.

(είμαστε εκτός ωραρίου του τόπικ, το είπε και ο Trilobite!) :P

Μου έδωσες την πάσα να πω ότι όταν απαντάμε στην ερώτηση του θρεντ επιτρέπεται το ποστάρισμα καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας. Συνεχίζουμε..

• Like 1
Δημοσ.

ξενυχταω καθημερινα οχι επειδη το  θελω αλλα ειτε επειδη 1)δε μπορω να κλεισω ματι 2)ξεχνιεμαι/παρασυρομαι και περναω η ωρα προτου το καταλαβω γρηγορα 3)περναω καλυτερα απτο να κοιμηθω και να χαθουν ανετα 8 ωρες στο υποσυνειδητο χωρις καποιο οφελος.

οσο για το τι κανω..εε ιντερνετ ειναι,και τι δε μπορεις να κανεις; και να μαθεις πραματα μπορεις και να διασκεδασεις και να ανταλλαξεις αποψεις γυρω απο διαφορα θεματα και γενικα οτιδηποτε θελεις να μαθεις καλυτερα το μαθαινεις εστιαζοντας εσυ στη λεπτομερεια που θελεις να μαθεις.Αλλα κυριως μ'αρεσει να πηγαινω σε διαφορα φορουμ και να λεω τις αποψεις μου πανω σε διαφορα θεματα και να περνω και τις αναλογες απαντησεις..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...