TriLoBiTe Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Το θυμαμαι στην 5η μερη του λυκειου το ακούγαμε... Πόσο μου λείπει το λύκειο.. ΝΟΤ.
vsl Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Πόσο μου λείπει το λύκειο.. Εμένα μου λείπει πάντως. Αν και είχα φροντίσει να κάτσω 4 χρόνια για να μη μου λείψει στη συνέχεια, αλλά δεν πέτυχε. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν πτοούμαι, κορυφή στο είδος Είσαι η ντροπή του hip hop. χαχαχαχαχ
vsl Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Η περιοχή φταίει. Εννοείται πως δεν τα ακούω και κάνω απλά χαβαλέ. Μη μου βγει και το όνομα.
Adon1s Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Όχι δεν είναι hiphop, είναι όμως για τον Άγγελο.Θεσ. που ήρθε απ' το πουθενά κι έχει πάρει σβάρνα όλο το μπλαμπλά. lolol μου θύμισες την θρυλική πιστοντουζιέρα 2
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Εμένα μου λείπει πάντως. Αν και είχα φροντίσει να κάτσω 4 χρόνια για να μη μου λείψει στη συνέχεια, αλλά δεν πέτυχε. Vsl κακό μαθητή.. Οk υπήρχαν και καλές στιγμές θυμάμαι πχ κάτι καλά κορίτσα και κάτι καλά κρουασάν και μπορώ να πω αυτά μου λείπουν, αλλά υπήρχε και πολύ άγχος και βαρεμάρα οπότε από την άλλη δε νιώθω και τόσο νοσταλγία..
vsl Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Vsl κακό μαθητή.. Οk, υπήρχαν και καλές στιγμές θυμάμαι πχ κάτι καλά κορίτσα και κάτι καλά κρουασάν και μπορώ να πω αυτά μου λείπουν, αλλά υπήρχε και πολύ άγχος και βαρεμάρα οπότε από την άλλη δε νιώθω και τόσο νοσταλγία.. Το σύστημα φταίει. Προπονητής ήθελα να γίνω, γιατί να κάτσω να μάθω αρχαία,λατινικά ή χημεία,φυσική; Θα μου χρησίμευαν στο 4-4-2 ή στο τρέξιμο; Τα champion κρουασάν που στα πάταγαν στη τοστιέρα, γάμαγαν. Και οι σαντουιτσάρες με τα mini πατατάκια. Τώρα υπάρχει το άγχος, οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα, όχι τότε. 1
hliastsek Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Ουτε εμενα μου λείπει! Με οσα παιδια εκανα παρεα απο τοτε, κανω ακομα και σημερα, οποτε κλαιν. Βεβαια υπηρχαν καποιες στιγμες πολυ ωραιες, TriLoBiTe για κρουσαν δεν θυμαμαι για κατι κοπελες ναι vsl ελπιζω τελικα να εγινες Προπονητής που ηθελες 1
vsl Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 vsl ελπιζω τελικα να εγινες Προπονητής που ηθελες Τελείωσα προπονητική από ΙΕΚ, αναγκαστικά. Ακόμα είμαι εν ενεργεία αθλητής βέβαια, δεν έχω ψάξει για δουλειά... Αλλά με τους τραυματισμούς που έχω, όπου ναι θα αρχίσω.
vsl Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Μια χαρα Περαστικά Να 'σαι καλά! Εσύ με τι ασχολείσαι;
hliastsek Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Τελείωσα πέρυσι την σχολη (μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων) και τωρα κανω το μεταπτυχιακό μου, μου εχει μείνει η διπλωματικη που την παλευω αυτο τον καιρό
vsl Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Τελείωσα πέρυσι την σχολη (μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων) και τωρα κανω το μεταπτυχιακό μου, μου εχει μείνει η διπλωματικη που την παλευω αυτο τον καιρό Μια χαρά. Άντε με το καλό να τελειώσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις