Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πόσο μου λείπει το λύκειο..

Εμένα μου λείπει πάντως. Αν και είχα φροντίσει να κάτσω 4 χρόνια για να μη μου λείψει στη συνέχεια, αλλά δεν πέτυχε.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν είναι hiphop, είναι όμως για τον Άγγελο.Θεσ. που ήρθε απ' το πουθενά κι έχει πάρει σβάρνα όλο το μπλαμπλά.

lolol

μου θύμισες την θρυλική πιστοντουζιέρα

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα μου λείπει πάντως. Αν και είχα φροντίσει να κάτσω 4 χρόνια για να μη μου λείψει στη συνέχεια, αλλά δεν πέτυχε.

Vsl κακό μαθητή..  :mellow:  Οk υπήρχαν και καλές στιγμές θυμάμαι πχ κάτι καλά κορίτσα και κάτι καλά κρουασάν και μπορώ να πω αυτά μου λείπουν, αλλά υπήρχε και πολύ άγχος και βαρεμάρα οπότε από την άλλη δε νιώθω και τόσο νοσταλγία..

Δημοσ.

Vsl κακό μαθητή..  :mellow:  Οk, υπήρχαν και καλές στιγμές θυμάμαι πχ κάτι καλά κορίτσα και κάτι καλά κρουασάν και μπορώ να πω αυτά μου λείπουν, αλλά υπήρχε και πολύ άγχος και βαρεμάρα οπότε από την άλλη δε νιώθω και τόσο νοσταλγία..

Το σύστημα φταίει. Προπονητής ήθελα να γίνω, γιατί να κάτσω να μάθω αρχαία,λατινικά ή χημεία,φυσική; Θα μου χρησίμευαν στο 4-4-2 ή στο τρέξιμο;

Τα champion κρουασάν που στα πάταγαν στη τοστιέρα, γάμαγαν. Και οι σαντουιτσάρες με τα mini πατατάκια. Τώρα υπάρχει το άγχος, οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα, όχι τότε.

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε εμενα μου λείπει! Με οσα παιδια εκανα παρεα απο τοτε, κανω ακομα και σημερα, οποτε κλαιν. Βεβαια υπηρχαν καποιες στιγμες πολυ ωραιες, TriLoBiTe για κρουσαν δεν θυμαμαι για κατι κοπελες ναι  :-D

vsl ελπιζω τελικα να εγινες Προπονητής που ηθελες :)

• Like 1
Δημοσ.

vsl ελπιζω τελικα να εγινες Προπονητής που ηθελες :)

Τελείωσα προπονητική από ΙΕΚ, αναγκαστικά. Ακόμα είμαι εν ενεργεία αθλητής βέβαια, δεν έχω ψάξει για δουλειά... Αλλά με τους τραυματισμούς που έχω, όπου ναι θα αρχίσω.

Δημοσ.

Τελείωσα πέρυσι την σχολη (μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων) και τωρα κανω το μεταπτυχιακό μου, μου εχει μείνει η διπλωματικη που την παλευω αυτο τον καιρό :)

Δημοσ.

Τελείωσα πέρυσι την σχολη (μηχανικος ηλεκτρονικων υπολογιστων) και τωρα κανω το μεταπτυχιακό μου, μου εχει μείνει η διπλωματικη που την παλευω αυτο τον καιρό :)

Μια χαρά. Άντε με το καλό να τελειώσεις.  :-D

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...