Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

6:30 ξύπνημα, 7:36 στάση για να πιάσω το λεωφορείο και να κοιτάω σαν τον μαλακα την γκομενα (θεά), 8:15 μάθημα, 12:25 πάω στην στάση, 12:45 λεωφορείο, 13:00 σπίτι για μασα, 13:30 ξάπλα και χαζεμα στο νετ, 14:30 ύπνος, 16:30 ξύπνημα, 17:06 λεωφορείο, 17:30 δουλειά (γαμηση άσχημο) 22:30 δουλειά τέλος και παραγγελία ότι φαγητό μου καρφωθει απευθείας από την κουζίνα, 22:52 λεωφορείο, 23:12 φτάνω σπίτι, ξάπλα, χαζεμα στο νετ, YouTube μέχρι τις 3:00. Και κάθε μέρα τα ίδια.

P. S:: Σαββατοκύριακο τα ίδια, εκτός μαθήματος και εκτός του λεωφορείου γιατί παίρνω το αμάξι και βόλτα μετά την δουλειά συνήθως μέχρι τις 6:00-7:00 το πρωί και μετά πουτανα από κούραση στην δουλειά :D

• Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το βράδυ και λέω καλά θα ρίξω έναν ύπνοooo. Αλλά 4 μέρες με 2-4 ώρες/μερα ύπνο συνηθησα και πετάχτηκα απόψε :D

Έφαγα κ κάτι σουβλάκια μετά από πόσες μέρες (μπράβο μου)

Δημοσ.

Καλά ρε πάπια με εικόνα προβάτου (παλιό τρολακι) εγώ έχω εξεταστική εσύ τιιιι κάνεις??

Δημοσ.

όλοι έχουμε περάσει περιόδους με ξενύχτια , προσωπικά πέρασα καλοκαίρια ολόκληρα που δεν είχα δει ήλιο , μετά πήγα φαντάρος , έφαγα εμπλοκή 2μηνη , 2-3 ώρες ύπνο τη μέρα για 20ήμερα ολόκληρα και εκτίμησα τον ύπνο. Τώρα κοιμάμαι κανα 6ρι ώρες την μέρα ίσως και 8 αν κάνει δροσιά , με ζέστη δεν μπορώ να κοιμηθώ νωρίς γιατι ξυπνάω 6 για να πάω για δουλειά  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...