Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο τοτε που αρχισα να κοιμαμαι 11 η ωρα το βραδυ σαν ανθρωπος δλδ επαψα να νιωθω κομματια ολη την ωρα.

Και ξύπνημα τι ώρα;

• Απαντ. 397
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξενυχτάω την τελευταία βδομάδα έχω μπλέξει βγαίνουμε με μια κάθε βράδυ γυρνάμε σαν τα κοπρόσκυλα και χωρίζουμε 10-11 το πρωί και μετά έχω δουλειές και δεν κοιμάμαι καθόλου αλλά μετά από 5-6 ραντεβού δεν βλέπω φως μάλλον φταίει οτι πίνουμε πολύ και ενώ στην αρχή είμαστε μεσ'τα μέλια μετά μας βγαίνει ο κακός μας εαυτός και καταλήγουμε να πλακωνόμαστε μπουνιές βρισίδια και τέτοια. Εμείς οι πανκς τέτοια κάνουμε.

Δημοσ.

7

Εγώ όταν ξυπνάω πολύ πρωί όσο νωρίς και να έχω κοιμηθεί το βράδυ πρέπει να κοιμηθώ και λίγο το μεσημέρι για να είμαι οκ :)

Δημοσ.

Εγώ όταν ξυπνάω πολύ πρωί όσο νωρίς και να έχω κοιμηθεί το βράδυ πρέπει να κοιμηθώ και λίγο το μεσημέρι για να είμαι οκ :)

ελαφρυ μεσημεριανο και δεν θα θες μεσημεριανο υπνο. οσο πιο λιγο τρως τοσο περισσοτερη ενεργεια εχεις.

• Like 2
Δημοσ.

ελαφρυ μεσημεριανο και δεν θα θες μεσημεριανο υπνο. οσο πιο λιγο τρως τοσο περισσοτερη ενεργεια εχεις.

Thanks, θα το δοκιμάσω!

Δημοσ.

Και εγω σαν φοιτητης, χαιρω πολυ, υπνος μετα της 4 μεχρι το μεσημερι. Μετα πας στρατο, δουλεια και στρωνεις. Πλεον το να κοιμηθω αργα το βραδυ ειναι η μεγαλυτερη τιμωρια που μπορω να κανω στον ευατο μου (σε καθημερινη αναφερομαι, οχι σε σκ η διακοπες) . 

Οπως ανεφερε και ο φιλος παραπανω αμα εισαι στην δουλεια μεχρι το απογευμα το μεσημερι πολυ ελαφρι γευμα, για να μην βγαινεις οφφ.

• Like 1
Δημοσ.

Απόψε όλοι νωρίς νανι? Με απογοητεύετε...

Εγώ 7 ψηφίζω 8 πάω για ψάρεμα στο πολύ ριλαξξξ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...