Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Είμαι 18 χρονών και έδωσα φέτος πανελλήνιες για πρώτη φορά, καθώς ήθελα να εισαχθώ στο τει αθήνας νοσηλευτική ή στο αει πληρ/κης πειραιά.Τις βάσεις δεν τις έπιασα οπότε σκέφτομαι να ξαναδώσο ή να πάω στο ηλεκτρολόγων μηχανικών τ.ε. τει λαρισας.Είναι καλό,αξίζει,θα βρώ δουλεία,με τα επαγγελματικά δικαιώματα τι γίνεται γιατί διάβαζα παλιά threads και έλεγαν οτι δεν έχουν,εδώ θα εξασκίσω το επάγγελμα και με τι μισθό και στο εξωτερικό έχει δουλεία τα χρήματα είναι καλύτερα από εδώ?Διάβασα επίσης οτι αν κάνω Bsc εξωτερίκο θα μπορώ να έχω το απεριόριστο σε ηλεκτρομηχανολογικά έργα που δίνει το πολυτεχνείο;

Το σύστημα φέτος αλλάζει αν προσπαθήσω πάλι είναι 4 μαθήματα και θα μου είναι πολύ πιο εύκολα από την άλλη σκέφτομαι ότι θα χάσω αλλον ένα χρόνο και βρίσκομαι σε αδιέξοδο  :fear:

Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας!!!

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πιστεύω πως νοσηλευτικη έχει σίγουρη δουλεία και έναν καλό μισθό στο εξωτερικό 

τώρα για ηλεκτρολόγος δεν ξέρω και τι παίζει και για αυτό ρώτησα γιατι ενδιαφέρομαι να πάω έξω

Δημοσ.

εχει πολυ καλυτερο μισθο απο τη νοσηλευτικη απο οτι μου εχουν πει!και εγω ηλεκτρολογος ειμαι και το εχω μαθει

επισης μπορεις να πας για 1 χρονο να δεις αν θα σου αρεσει και αν θα τα καταφερνεις και αν οχι μετα το 1ο εξαμηνο κανε τα χαρτια σου και δωσε πανελληνιες ξανα!!

Δημοσ.

εχει πολυ καλυτερο μισθο απο τη νοσηλευτικη απο οτι μου εχουν πει!και εγω ηλεκτρολογος ειμαι και το εχω μαθει

επισης μπορεις να πας για 1 χρονο να δεις αν θα σου αρεσει και αν θα τα καταφερνεις και αν οχι μετα το 1ο εξαμηνο κανε τα χαρτια σου και δωσε πανελληνιες ξανα!!

Για έξω μιλάς έτσι?Εσύ που σπούδασες/ζεις? 

και αυτό το έχω σκεφτεί αλλα να χάσω ενα χρονο γιατι μου το χτυπανε ολοι 

τι θα πας να δεις αν σου αρεσει και μετα να ξαναδωσεις αν δεν....

Δημοσ.

ε ενταξει εγω δουλευω και εξω σε βλαβες και σε μια εταιρια!οταν πρωτοβγηκα ειχε πολυ δουλεια και χρημα!στο εξωτερικο που μου εχει πει φιλος εχει ακομα δουλεια και λεφτα

Δημοσ.

Εγω θα σε συμβούλευα αν έχεις την οικονομική δυνατότητα και θέλεις να σπουδάσεις να κοιτάξεις για έξω (όχι αναγκαστικά για ΗΒ). Βρες κάτι που να σου αρέσει πραγματικά, ούτως ώστε να ασχοληθείς με αυτό στη συνέχεια. Τα πράγματα στην Ελλάδα του 2015 είναι μάλλον δυσοίωνα και δεν διαφαίνεται ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια, ιδιαίτερα στον βιομηχανικό τομέα. Επακόλουθο τούτου είναι πως ηλεκτρολόγος στην Ελλάδα, ταυτίζεται με τον εγκαταστάτη/επισκευαστή, ενώ πραγματικά υπάρχουν άπειρες διέξοδοι στο εξωτερικό. Τα χρήματα (σε παραπλήσιο κλάδο -μηχανολογία- και για τα δικά μου δεδομένα και χώρες όπως Γερμανία-Τσεχία που έχω δουλέψει σε προγραμματισμό/optimization) για τζούνιορ είναι καλά, αλλά μη νομίζεις ότι θα μένεις μόνος σου σε 2άρι στο κέντρο, με κάρο και θα σκορπάς 100άρια το σκ. Λονδίνο απ' ότι έχω ακούσει από γνωστούς (που δεν τους πολυεμπιστεύομαι :)) είναι καλύτερες οι οικονομικές απολαβές, αλλά έχει περισσότερο τρέξιμο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...