Προς το περιεχόμενο

Vpn server

matrixtv1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα θέμα μου είπαν κάτι παιδιά πως έχουν δωρεάν ίντερνετ στο κινητό τους Επειδή έχουν φτιάξει ένα vpn server στον υπολογιστή τους και συνδέονται μέσο αυτού στο ίντερνετ ισχύει κάτι τέτοιο και αν ναι μπορείτε να με βοηθήσετε να φτιάξω έναν?

Δημοσ.

πρέπει να διευκρινήσεις τι εννοείς δωρεάν ιντερνετ...

αν μιλάς για το κλειδωμένο ιντερνετ σε διαφορα wifi hotspot όπου σου λενε δωρεαν ιντερνετ και σου ζητανε καρτα ή καποιον κωδικό με χρέωση  μέσω καποιου sms τότε ναι μια λύση με vpn server μπορεί να γίνει αλλά ανάλογα το είδος του hotspot έχεις διαφορετικό τρόπο spoofarismatos των δεδομένων, ανάλογα την περίπτωση δλδ. θα συνδεεσαι στον vpn server που θα έχεις στήσει είτε στο σπίτι σου(σε καποιον πχ. παλιο υπολογιστη) είτε σε αγορασμένο δικό σου σερβερ vpn(πλέον το να αγοράσεις δικό σου σερβερ είναι παμφθηνο)... αλλά αυτό είναι συνδυασμός hacking με στήσιμο vpn server και απαιτεί πολύ διάβασμα και ΧΡΟΝΟ!

Δεν γνωρίζω κάποιον άλλον τρόπο για δωρεάν ιντερνετ σε κινητό τηλέφωνο συνεπώς στην ερώτησή σου αν ισχυεί θα έλεγα myth busted! :P

Δημοσ.

εννοω να φτιαξω εναν vpn server  στον υπολογιστη μου ο οποιος εχει ιντερνετ και να συνδεομαι σε αυτον τον server απο το κινητο μου 

Δημοσ.

για να συνδεθείς από το κινητό σου στον vpn server πρέπει να έχεις ήδη σύνδεση στο internet από το κινητό

αλλιώς πως θα φτάσει το κινητό μέχρι τον vpn server?

• Like 1
Δημοσ.

εννοω να φτιαξω εναν vpn server  στον υπολογιστη μου ο οποιος εχει ιντερνετ και να συνδεομαι σε αυτον τον server απο το κινητο μου 

Ναι μπορεις να το κανεις αυτο αλλα δεν θα εχεις ουσιαστικα Free Internet.

Αυτο που θα καταφερεις ειναι να εχεις την IP του σπιτιου σου.

Δλδ για να συνδεθεις στο VPN στο σπιτι σου θα πρεπει να εχεις μια συνδεση ετσι και αλλιος.

Να στο πω αλλιος

Εσυ θελεις το ιντερνετ σπιτι σου να το εχεις παντου στην συσκευη σου. Αυτο δεν γινεται και το VPN δεν κανει αυτο το πραγμα.

Αυτο που θα σου κανει το VPN ειναι να εισαι πχ σε ενα INTERNET CAFE να συνδεθεις με wifi σε αυτο και μεσο αυτου να συνδεθεις ΣΑΝ να εισαι στο σπιτι σου. Με λιγα λογια αν δεν χριαζεσαι την IP του σπιτιου σου σου ειναι άχρηστο αυτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...