LongTom Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Κάποιος μπορεί να κάνει διδακτορικό χωρίς να πληρώνεται σε όλες τις χώρες που αναφέρθηκαν. Άρα, ΔΕΝ είναι εργασία επί πληρωμή. Το ότι υπάρχει είναι πολιτικής των ιδρυμάτων και δυνατοτήτων των καθηγητών. Πάει αυτό... Το ότι κάποιος πληρώνεται δεν λέει τίποτα. Το από πού έρχονται τα λεφτά είναι το θέμα. Εάν τα διαθέτει το uni ΣΕ ΟΛΟΥΣ όσους κάνουν διδακτορικό, ανεξαρτήτως αντικειμένου, τότε μπορεί κανείς να πει για εργασία. Αυτό όμως δεν γίνεται πουθενά σε αυτή την βαθμίδα. Πάει και αυτό... Από εκεί και πέρα, για όλα τα άλλα... Ό,τι να 'ναι. Τόσο για τον φίλο που καταλαβαίνει ύφος από γραπτά όσο και αυτούς που όχι μόνο φαίνεται πως δεν ξέρουν αλλά μέσα στην άγνοιά τους πιστεύουν ότι έχουν πιάσει τον παπά από τα αχαμνά Όπως είπα πριν, όποιος στα είπε αυτά δεν ξέρει τίποτα επί του θέματος. Εδώ όχι μόνο είναι υποχρεωτικό να τους πληρώνουν,αλλά και να τους παρέχουν σπίτι. Δεν ισχύει αυτό που γράφεις και μην επιμένεις παραπληροφοροντας τον κόσμο. edit:Έπεσε η σελίδα πριν βάλω και αυτό: 3-year PhD fellowshipsTo be considered for a 3-year PhD fellowship, you must have passed a qualifying examination that corresponds to 300 ECTS credits (e.g. a Bachelor’s degree allocated 180 ECTS credits and a Master’s degree allocated 120 ECTS credits). The recipient is employed as a PhD research fellow for three years and gets a monthly salary of approximately DKK 25,400 incl. pension and holiday pay. http://www.au.dk/en/phd/stips/?orgUrl=http%3A%2F%2Fwww.au.dk%2Fen%2Fphd%2Fstips%2F&uuid=917d1855-c8b9-4877-8a66-043e7b6730b7 Από το γειτονικό AU που ξέρω και τους περισσότερους PhD.
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ακομα και Ελλαδα μπορεις να βρεις διδακτορικο που να σε πληρωνουν (αλλα θα εισαι η εξαιρεση του κανονα εδω περα, i'll give you that). Κατα τ αλλα, οτι ειπαν τα παιδια νωριτερα.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντως στην Αγγλία, αν δε βρεις υποτροφία που να καλύπτει τουλάχιστον 3 χρόνια διδακτορικού, το Πανεπιστήμιο δεν μπορεί να σε δεχτεί. Τουλάχιστον αυτό έγινε στο δικό μου Πανεπιστήμιο.Έχασα ένα χρόνο δουλεύοντας στον ίδιο καθηγητή ως research assistant, γιατί τα grants που είχε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν έφταναν για να με πληρώνει για 3+ χρόνια.
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ βλέπω μια ανούσια αντιπαράθεση εδώ. Σαφώς και υπάρχουν πανεπιστήμια που πληρώνουν στα phd καθώς και πανεπιστήμια που δεν πληρώνουν. O ts το ξέρει αυτό αλλά ψάχνει πανεπιστήμια που να πληρώνουν. Όσο για τα λεφτά στην περίπτωση που θα πληρώνουν, αν στα δίνουν ανα μήνα τότε είναι μισθός, αν στα δίνουν σε μεγαλύτερο διάστημα π.χ 2μηνο 3μηνο 6μηνο τότε δεν μιλάμε για μισθό αλλά κάτι άλλο. Ts κάτσε πρώτα να κάνεις το μεταπτυχιακό σου και μετά βλέπεις για το phd, στο λέω γιατί μετά το μεταπτυχιακό μπορεί να έχεις διαφορετική άποψη και να μην θέλεις να συνεχίσεις σε phd.
Flaoutistas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ βλέπω μια ανούσια αντιπαράθεση εδώ. Σαφώς και υπάρχουν πανεπιστήμια που πληρώνουν στα phd καθώς και πανεπιστήμια που δεν πληρώνουν. O ts το ξέρει αυτό αλλά ψάχνει πανεπιστήμια που να πληρώνουν. Όσο για τα λεφτά στην περίπτωση που θα πληρώνουν, αν στα δίνουν ανα μήνα τότε είναι μισθός, αν στα δίνουν σε μεγαλύτερο διάστημα π.χ 2μηνο 3μηνο 6μηνο τότε δεν μιλάμε για μισθό αλλά κάτι άλλο. Ts κάτσε πρώτα να κάνεις το μεταπτυχιακό σου και μετά βλέπεις για το phd, στο λέω γιατί μετά το μεταπτυχιακό μπορεί να έχεις διαφορετική άποψη και να μην θέλεις να συνεχίσεις σε phd. Πες τα ρε χρυσόστομε Το ξέρω ότι ξεκινάω νωρίες αλλά θέλω να έχω ένα πλάνο στο μυαλό μου. Για αυτό το ξεκίνησα το θέμα. Δεν ξέρω και πόση ενημέρωση θα πάρω από καθηγητές γιατί συνήθως είναι στον κόσμο τους. Ο φίλος μου που κάνει διδακτορικό μόνος οτυ το βρήκε, μόνος του ψάχτηκε.. και παραλίγο να το χάσει και το διδακτορικό επειδή ένας παπάρας Έλληνας καθηγητής βαριόταν να στείλει μια συστατική επιστολή (που το παιδί είχε πάρει 2 φορές υποτροφία λόγω επιδόσεων, ήταν πολύ καλός φοιτητής). Οπότε το ψάχνω λίγο όπως μπορώ αλλά πραγματικά δε ξέρω πως να βγάλω άκρη.
Pablo_Hasan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Είτε δουλεύουν για το πανεπιστήμιο και παράλληλα γράφουν την διατριβή, είτε έχουν κάποια υποτροφία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα