Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια,

εχω εναν λογαριασμο και πρεπει να μου αποσταλλει ενα mail, το προβλημα ειναι οτι δεν ερχεται το mail οτι και να κανω, και απο οσο βλεπω δεν υπαρχει SPAM FOLDER στο inmail.gr ωστε να δω αν ειναι εκει. Υπαρχει καποιος τροπος να βρω τα μηνυματα που αποθηκευτικαν σαν ΣΠΑΜ? Χρειαζομαι αυτο το mail οπωσδηποτε και δεν υπαρχει τροπος να το δω, εχω ειδη κανει αποστολη του mail πανω απο 20 φορες, εδω και ενα 6μηνο..

Δημοσ.

Μήπως έχει να κάνει με τον χώρο και δεν φτάνει? Το δωρεάν inmail δίνει χώρο μόλις 5MB.

Απ'οτι έριξα μια ματιά, μάλλον δε φιλτράρει καθόλου τα spam emails, γι΄αυτό και δεν έχει spam folder.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω αδειασει το mails σχεδον ολα. Πρεπει να λαβω ena confirmation e-mail πολυ σημαντικο αλλα δεν ερχεται με τιποτα. Δεν ξερω πως να επικοινωνησω μαζι τους στο inmail τουλαχιστον, δεν εχει τετοιες επιλογες. Ειναι ενα παλιο μου mail και για κακη μου τυχη εκει στελνει το confirmation, το inmail γενικα ειναι για τα μπαζα τουλαχιστον το δωρεαν..

Δημοσ.

Δοκίμασα να στείλω ένα συνημμένο >5ΜΒ...εμφάνισε πρόβλημα η αποστολή.

Για συνημμένο περίπου 4ΜΒ, ενώ εμφάνισε ότι έφυγε κανονικά, στο inmail δεν έφτασε ποτέ.

Δημοσ.

Δοκίμασα να στείλω ένα συνημμένο >5ΜΒ...εμφάνισε πρόβλημα η αποστολή.

Για συνημμένο περίπου 4ΜΒ, ενώ εμφάνισε ότι έφυγε κανονικά, στο inmail δεν έφτασε ποτέ.

Το mail που θα παρω ειναι ενα απλο confirmation με ενα λινκ μεσα, δεν εχει αρχεια. Δεν ξερω γιατι δεν ερχεται το mail, αρχιζει και μου τη δινει στα νευρα. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟ iN.GR?

Σορυ ξεδωσα λιγακι :-D

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια παντως φιλε μου.

Δημοσ.

Ειχα στειλει ενα μηνυμα πριν κανα 2 μηνο, απαντηση δε πηρα. Ενα τηλεφωνο αν μπορω να βρω..

Κατσε να ξαναστειλω ομως. Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...