kostas83 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημερα.. Μεγαλη προσοχη για οσους παραγγελνετε εκτος Ευρωπης μεσω EMS. Αρχισαν να εκτελωνιζουν σχεδον τα παντα. Τουλαχιστον μεχρι να ανοιξουν πληρος οι αγορες απο εξωτερικο και να υπαρξει παλι ο ιδιος ογκος δεματων εισαγωγης οπως παλια. Προτιμηστε Registered airmail με παραδοση Ελτα. Και χαμηλη τιμη να δηλωσει ο αποστολεας ενδεχεται να σας ζητηθει αποδεικτικο πληρωμης
koystado Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 τι σχέση έχουν τα cc με το ems;;; έτσι και αλλιώς ποτέ δεν ήταν ασφαλής τρόπος να γλιτώσεις το τελωνείο, πάντα η πλειοψηφία των δεμάτων με ems περνούσε τελωνείο
kostas83 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει να κανει.. CC περιορισμενες εισαγωγες.. δουλεια για τελωνειακους.. και η πλειοψηφια δεν περνουσε τελωνειο
pp6210 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει να κανει.. CC περιορισμενες εισαγωγες.. δουλεια για τελωνειακους.. και η πλειοψηφια δεν περνουσε τελωνειο πολύ σωστά! Εγώ σε καμμιά 10ριά αγορές με ΕΜΣ τα τελευταία 3χρόνια δεν πέρασα ποτέ τελωνείο, ακριβώς γιατί δεν προλαβαίναν στο τελωνείο του αεροδρομίου, τώρα τα περιμένουν πως και πως....
Wspr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα,ποσταρω εδω για να μην ανοιγω αλλο θεμα.Θελω να παραγγειλω ενα δεμα απο κινα αξιας 400 ευρω.Αν μου το στειλουν με EMS θα εχω θεμα?Υπαρχει η δυνατοτητα shipping μεσω UΚ αλλα ειναι ακριβοτερη και το δεμα καθυστερει πιο πολυ.Παλια με EMS δεν ειχα θεμα...Εχει καποιος νεοτερα?Τελος εχω επιλογες DHL/Fed ex(σιγουρο τελωνειο νομιζω) και register airmail from china που ειναι το πιο αναξιοπιστο απ ολα νομιζω και το πιο αργο?Αν κανω καπου λαθος διορθωστε Ειχα ξεχασει τα cc βεβαια οποτε αμφιβαλλω αν η συναλλαγη μπορει να γινει με eurobank χρεωστικη αλλα μιας και θα προσπαθησω ας με διαφωτισει καποιος στα παραπανω μπας και την δεχτουν
Wspr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Παιδια αμα ξερει καποιος να με διαφωτισει θα του ημουν υποχρεος γιατι ελεγα να παραγγειλω μεχρι το βραδυ1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα