Midenismos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Πραγματικά δεν γίνεται ο κάθε άσχετος να διαχειρίζεται επικίνδυνα ζώα. 1
Getta Robo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Πραγματικά δεν γίνεται ο κάθε άσχετος να διαχειρίζεται επικίνδυνα ζώα. Δεν εχεις καθολου αδικο εδω, αλλα απο την στιγμη που εχουμε επικινδυνους και αχρηστους οδηγους με διπλωμα, ο περιστασιακος που θα παρει φιδι ειναι πολυ μικρο προβλημα.
ceasar1333 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 ρε παιδια τα φιδια ειναι πολυ γλυκα ζωα.θα του βαλω και κρεβατακι διπλα στο δικο μου.αλλα φυσικα φιδι καλο μονο νεκρο! 2
vsl Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ θα πάρω έναν σκορπιό να μου κάνει παρέα. Είχα πέρσι, ψόφησε μετά από 2 βδομάδες. Δεν ήταν αγορασμένος βέβαια, ήταν χωριάτικος Γιαννιώτικος.
forgotten Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Είχα πέρσι, ψόφησε μετά από 2 βδομάδες. Δεν ήταν αγορασμένος βέβαια, ήταν χωριάτικος Γιαννιώτικος. που ημουν φοιτητης γιανενα ειχα σκοτωσει 2 τετοιους ο ενας ηταν στην αυλη και ο ενας στη πορτα και προσπαθουσε να μπει σπιτι φυσικα απο τοτε ποτε δεν ξαναμεινα σε ισογειο.
Basilhs23___ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Ir7NgJaHOHE
_hopelesscase_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Τέλεια ιδέα, θα βλέπετε μαζί ταινίες το βράδυ και μετά θα πέφτετε για ύπνο 1
chrisxkar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 που ημουν φοιτητης γιανενα ειχα σκοτωσει 2 τετοιους ο ενας ηταν στην αυλη και ο ενας στη πορτα και προσπαθουσε να μπει σπιτι φυσικα απο τοτε ποτε δεν ξαναμεινα σε ισογειο. Αν πας να μεινεις σε κανα χωριο δηλαδη εγκεφαλικο?(Γεματα με σκορπιους ειναι)
censOred Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 I like this topic very much. Σσσσσσσσς 2
vsl Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 που ημουν φοιτητης γιανενα ειχα σκοτωσει 2 τετοιους ο ενας ηταν στην αυλη και ο ενας στη πορτα και προσπαθουσε να μπει σπιτι φυσικα απο τοτε ποτε δεν ξαναμεινα σε ισογειο. Εγώ χωριό που πάω κάθε καλοκαίρι σκοτώνω 3-4 κάθε βράδυ. Τους έχω συνηθίσει όμως και κοιμάμαι μια χαρά. Και ας είχε πέσει μια φορά ένας στο μαξιλάρι του ξαδέρφου μου ενώ κοιμότανε. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, όταν κοιμάμαι βγαίνει ο ήλιος, γι' αυτό κοιμάμαι μια χαρά.
DhZou Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Να το πάρεις απ' αυτόν: Αλλά να προσέχεις μη στο σκοτώσει αυτός:
Liverpool89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι ειδικα αν του πεταει μικρα ασπρα ποντικια για φαγητο. Τρελα
palawiaris Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε μην τον τρελαίνεται τον άνθρωπο.Βάλε βρε και εσύ την γάτα σε ένα κλουβί.Κρέμαστο στο ταβάνι και άσε το φίδι ελεύθερο στο σπίτι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα