Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πραγματικά δεν γίνεται ο κάθε άσχετος να διαχειρίζεται επικίνδυνα ζώα.

Δεν εχεις καθολου αδικο εδω, αλλα απο την στιγμη που εχουμε επικινδυνους και αχρηστους οδηγους με διπλωμα, ο περιστασιακος που θα παρει φιδι ειναι πολυ μικρο προβλημα.

Δημοσ.

Εγώ θα πάρω έναν σκορπιό να μου κάνει παρέα.

Είχα πέρσι, ψόφησε μετά από 2 βδομάδες.

Δεν ήταν αγορασμένος βέβαια, ήταν χωριάτικος Γιαννιώτικος.

Δημοσ.

Είχα πέρσι, ψόφησε μετά από 2 βδομάδες.

Δεν ήταν αγορασμένος βέβαια, ήταν χωριάτικος Γιαννιώτικος.

που ημουν φοιτητης γιανενα ειχα σκοτωσει 2 τετοιους ο ενας ηταν στην αυλη και ο ενας στη πορτα και προσπαθουσε να μπει σπιτι φυσικα απο τοτε ποτε δεν ξαναμεινα σε ισογειο.

Δημοσ.

που ημουν φοιτητης γιανενα ειχα σκοτωσει 2 τετοιους ο ενας ηταν στην αυλη και ο ενας στη πορτα και προσπαθουσε να μπει σπιτι φυσικα απο τοτε ποτε δεν ξαναμεινα σε ισογειο.

Αν πας να μεινεις σε κανα χωριο δηλαδη εγκεφαλικο?(Γεματα με σκορπιους ειναι)

Δημοσ.

Εγώ χωριό που πάω κάθε καλοκαίρι σκοτώνω 3-4 κάθε βράδυ. Τους έχω συνηθίσει όμως και κοιμάμαι μια χαρά. Και ας είχε πέσει μια φορά ένας στο μαξιλάρι του ξαδέρφου μου ενώ κοιμότανε.  :devil:

Τώρα που το ξανασκέφτομαι, όταν κοιμάμαι βγαίνει ο ήλιος, γι' αυτό κοιμάμαι μια χαρά.

Δημοσ.

Ρε μην τον τρελαίνεται τον άνθρωπο.
Βάλε βρε και εσύ την γάτα σε ένα κλουβί.Κρέμαστο στο ταβάνι και άσε το φίδι ελεύθερο στο σπίτι. :fear: 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...